Şimdi Ara

Nvidia GTX TITAN II Geliyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
54
Cevap
3
Favori
1.249
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Geliyor galiba :)

2015 için bahsetmiş, 512 Bit - 4,000 CUDA cores diyor.

http://www.techpowerup.com/202938/nvidia-moving-around-the-fabled-geforce-gtx-titan-ii.html

quote:

NVIDIA is moving around engineering samples of what it describes as "GM200 A1 graphics processor," in its shipping manifest. The sample was making its way from Taiwan, to Bangalore, India, from where it's likely pushed to the company's facilities in Bangalore and Hyderabad. A1 steppings of NVIDIA chips are usually pre-production, and bound for just a few more rounds of testing, before being upgraded to "A2" and mass-produced. German tech site 3DCenter.org also pulled out some likely specifications from its sources.

To begin with, the GM200, like the GM204, will be built on existing 28 nm silicon fabrication process, as both NVIDIA and AMD appear to have suffered design setbacks due to their common foundry partner, TSMC, not being able to set its next-gen 20 nm node up to speed in time. The GM200 is expected to feature over 4,000 CUDA cores, although the exact number is unknown. It is expected to widen the memory bus to 512-bit. Given the existing process, the GPU will be huge. Over 600 mm² huge. NVIDIA will probably bank on the energy efficiency of its "Maxwell" architecture to cope with thermal loads put out by a chip that big. The GM200-based "GeForce GTX TITAN II" could launch in the first half of 2015.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Dominic_Toretto_ -- 11 Temmuz 2014; 11:20:11 >

• 3000 den aşağı olmaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pumkin

3000 den aşağı olmaz

Bir sıfır daha koy.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blood Money

quote:

Orijinalden alıntı: Pumkin

3000 den aşağı olmaz

Bir sıfır daha koy.

• 780 üstüne çıkmamalı bence oyuncular.

• quote:

Orijinalden alıntı: Simplyfor

780 üstüne çıkmamalı bence oyuncular.

crysis 3 ü 1080 p de 4xaa da en yüksek grafik değerlerinde oyna bakalım oynayabiliyormusun 780 de
  • quote:

Orijinalden alıntı: regujohn

quote:

crysis 3 ü 1080 p de 4xaa da en yüksek grafik değerlerinde oyna bakalım oynayabiliyormusun 780 de

txaa da dediğin doğru fakat txaa texture bozuyor.Ben az bir farkı texture kalitesine değişmem/kimse değişmez.Ha takıntıların varsa bilemem 2x txaa farkı için 600 lira öderim diyebiliyorsun yani?

Edit:Şimdi farkettim gerçekten vermişsin o farkı elin titremediyse helal olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Simplyfor -- 11 Temmuz 2014; 11:09:58 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Orta seviye GM204 için 1920-2560 cc'a sahip olabilir denmişti, 20 nm'de GTX 880'in 3200 yerine 2560 cc'lu olması, mm² verimlilik oranı düşünüldüğünde bana daha mantıklı geliyor demiştim, çünkü Kepler ve Maxwell benzer mimariler. En büyük GPU'nun 4000 ve üzeri cc'a sahip olması, GM204 haberini doğrular nitelikde ama yine de belli olmaz, GM204 3200 cc GM210 5000-6000 cc olarak da gelebilir. Maxwell mimarisinde cuda çekirdeği sayısı fazla artmasa bile, yeni GPC dizilişine göre verimlilik Kepler'e göre daha yüksek olacaktır, ROP/TMU oranında da değişmeler olacaktır büyük ihtimalle.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cpt. Miller -- 11 Temmuz 2014; 11:18:45 >
  • quote:

quote:

quote:

txaa da dediğin doğru fakat txaa texture bozuyor.Ben az bir farkı texture kalitesine değişmem/kimse değişmez.Ha takıntıların varsa bilemem 2x txaa farkı için 600 lira öderim diyebiliyorsun yani?

ben 1080 pde very high da 2xtxaa da fps ortalama benim 50 fps yani yetmiyo hala düşün

• Crysis'e yettirecem diye kart alırsanız, cepte para kalmaz. İlk oyundan beridir, kartları deli gibi sömüren bir oyun.

Daha doğrusu oyun motoru diyelim, oyun motoru pazarlaması/tanıtımı yapıyorlar Crysis ile.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Dominic_Toretto_ -- 11 Temmuz 2014; 11:32:05 >
  • _Dominic_Toretto_ kullanıcısına yanıt
    aynı şey watch dogs içinde geçerli güncel oyun yani yeni oyunlar artık yeni nesil grafikler optimizasyon sorunu yaşayacaklarsa ve biz aldığımız kartlarla anca 1 sene önceki oyunları doğru düzgün full ayarlarda çalıştırabiliyorsak zaten üst segment kart almaya gerek yok ilk çıktığı anda.ben o enayiliği 780 ti de yaptım bi daha yapmam bundan sonra
  • regujohn kullanıcısına yanıt
    Artık tamamen kullanıcının cebine saldırıyorlar. Birkaç detay kapatılıp/kısılıp, performans artışı elde edilebiliyor. Böcekgrafik2in bununla ilgili konusu da var.

Detay takıntısını biraz aşabilsek, büyük meblalar harcamayacağız.
    Üreticiler memnun, ne fiyata çıkarsak gidiyor nasılsa diyerek, gün geçtikçe fiyatları katlamaya devam ediyorlar.
  • _Dominic_Toretto_ kullanıcısına yanıt
    yüksek fiyatlı kartları alıp grafik kısıntıları yapınca insan sinirleniyor elinde olmadan.bundan sonra kesinlikle 8xx serisi çıkarsa o.c versiyounlu ve kesinlikle en üst segment olmayan(örneğin 8700 lighting gibi).kart alacağım aradaki farkın karşılığını kesinlikle vermiyor üst segment kartlar
  • Bir buçuk milyar verdik 780 aldık oyunlarda kasacak öyle mi?hemde konsol gibi bi referans varken. Yazılım firmalarının is guzarligi sayesinde bu hale geldi piyasa icler acısı. Umarım Windows 9 ve dx 12 ilaç olur

• quote:

quote:

quote:

+1

akıllı hareket edin iki üç efekte bu kadar farklar ödemeyin yazıktır.

• Geçen seneki faciaların başlangıcı Titan olmuştu bu sene Nvidia yine aynı yoldan gidicek herhalde , bakalım neler olucak.
  • Adam haklı yani 780 Ti bile yetmez, Titan Z hadi olmadı R9 295x2 almak lazım artık en az.
    Uber ultra extreme so hardcore grafikte değil de mesela very high'da açınca herşey çamur gibi bulanık, iğrenç, piksel piksel gözüküyor çünkü. O şekilde oynamak mümkün değil.
  • Arabayı sattım bekliyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • şöyle 200 250 liraya sağlam bir kart çıkarsalar ölürler haa illaki en tepeye titan 2 titan 3 titan ultra titan alien cart curt ucuz kartlarda hala dandik gt 630 u satıyorlar
  •  Nvidia GTX TITAN II Geliyor

Bakın c3 de low ile ultra arasında ufak 1-2 farkdan başka birşey yok . c1 de ise durum öyle değil . artık GPU , CPU vs.vs. tüm PC bileşen işleri firmaların pazar stratejisi. Herşey ultrada olsun , herşey max olsun isteği insanları ele geçirmiş . markalarda bundan dünyaları kazanıyor. hatta oyun firmalarıyla anlaşıp sistem gereksinimlerini bile değiştiriyorlar. bugün çıkıp nvidianın Cryteke abi şu oyun için önerilen karta Titan yazsanız ve optimizasyonunu ona göre yaparsanız size yıllık %5 prim demediğini kimse bilemez. ki bence yüksek ihtimalle öyle . çünkü bundan 5-6 sene öncesine bakıyorum , 9800Gt ler , gts 450ler banamısın demeden hemen hemen her oyunda çalışan kartlardı . önce bu eski kartları Direct x desteği ile dışladılar . sonrada yok indirim dediler yok gaming evolved dediler elleirndeki kartı satmaya baktılar. inanın bunlara değecek hiçbir şey yok . ben GTX 770 aldım 1 ay kadar önce . bence alınacak maksimum seviye kartlardan biri . bundan 4 sene önce 1100-1200 tlye GPU alacaksın deseler inanmazdım . demek istediğim bu kadar markaların parmağında oynamayan insanlar olmak . adam yarın Titan IV dese boş boş balonlaştırılmış core clocku falan söylese fiyatınada 6000tl dese hiç tereddüt etmeden alacak onbinler var . zaten bu optimizasyon tamamen bir yalan dolan . mesela PS3 ün içindeki gpu nun gücü 8800gt gücündeymiş . ee nasıl oluyorda ps3 de bf3 oynuyordu o zaman adamlar ? biz gtx 670lerle , hd 7970lerde anca oynuyorduk . tamamen optimizasyon . aslında şuanki 7850 nin gerçek gücünü bile bilerek vermiyor , tanıtmıyor üreticiler. çünkü verse , kim giidip alacak R9 295 x? adamlar enayi değil . ölümsüz sektörü bulmuşlar döşüyorlar. 7850 nin asıl gücü sürücülerle kısıtlanıyor. sonra diyorlarki AMD Catalyst 13.1 ooo abi bf3 e %5 performans artışı gelmiş . kart yağ gibi akıyo . yapma ya . gelir tabi . o kart aslında %40 performans artışını desttekleyecek bileşenlere sahip ama dediğim gibi bunu hiçbir zaman kullanıcıya sürücülerle vermiyorlar. siz siz olun , sakın markaların parmağında oynamayın . şuan 500 tl ye 2.el mis gibi zotac gtx 670 amp gibi bir hayvan satılıyorken hemde 4-5aylık , bu kartlar bu kadar para etmez . iyi forumlar herkese ...

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.