Şimdi Ara

Nvidia Gtx 570'i nasıl bilirsiniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
2.185
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sıcaklık değerleri, performansı vb. Kullanan yada bilgi sahibi arkadaşların fikirlerine ihtiyacım var.???

Çift fanlı modelinin fiyatı 740 TL
    BURADAN

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dhizm -- 19 Şubat 2012; 2:09:51 >

• Alacaksan Zotac GTX570 AMP almanı öneririm sana.
    Sağlam karttır o.c yapılırsa 580e yetişebilir tavsiye ederim bayağı araştırmıştım
  • quote:

Orijinalden alıntı: John Soap

Alacaksan Zotac GTX570 AMP almanı öneririm sana.
    Sağlam karttır o.c yapılırsa 580e yetişebilir tavsiye ederim bayağı araştırmıştım

50-60 mhz hız arşırtılmış ve o önermiş olduğunuz model parasını haketmiyor ve stok soğutmadır

benim arkadaşa önerim aşağıdaki kart olacaktır hem özel soğutma yüksek overlock kabiliyeti ve sesizlik üstelik yukarıdaki arkadaşın önerdiği karttan daha ucuzdur.
    http://www.eksenbilgisayar.com/urun/msi-n570gtx-twin-frozr-iii-power-editionoc-gtx-570-1280-mb-320-bit-ekran-karti.aspx

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Patronage -- 13 Şubat 2012; 12:13:21 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Patronage

quote:

50-60 mhz hız arşırtılmış ve o önermiş olduğunuz model parasını haketmiyor ve stok soğutmadır

benim arkadaşa önerim aşağıdaki kart olacaktır hem özel soğutma yüksek overlock kabiliyeti ve sesizlik üstelik yukarıdaki arkadaşın önerdiği karttan daha ucuzdur.
    http://www.eksenbilgisayar.com/urun/msi-n570gtx-twin-frozr-iii-power-editionoc-gtx-570-1280-mb-320-bit-ekran-karti.aspx

Söylediğiniz kartta çok güzel, Asus MSI Zotac iyidir'de bu hırs nedir be kardeşim

• quote:

quote:

quote:

Söylediğiniz kartta çok güzel, Asus MSI Zotac iyidir'de bu hırs nedir be kardeşim

Hocam estafurullah bir hırs yok sadece konu sahibi arkadaşın belirtmiş olduğu kart modeli çerçevesinde paranın alabileceği en iyi kartı önermeye çalıştım size karşı yapılmış bir hareket yok öyle anlaşıldıysa özür dilerim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Patronage -- 13 Şubat 2012; 12:18:49 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

Hocam estafurullah bir hırs yok sadece paranın alabileceği en iyi kartı önermeye çalıştım size karşı yapılmış bir hareket yok öyle anlaşıldıysa özür dilerim

Yanlış anlaşılmadı kardeşim 2'side güzel kart adam sıkıntı çekmez zaten

• Ayrıca sadece 16 tl fark ödeyerek asus kalitesi elde edilebilir. + teknik servis kaliteside cabası Çizgi Elektornik.

http://www.eksenbilgisayar.com/urun/asus-engtx570-dcii2dis1280md5-1280-mb-320-bit-gddr5-ekran-karti.aspx

not: Önerilerimi konu sahibi arkadaşın kasa,güç kaynağı ve diğer sistem bileşenlerinin uygun olduğunu varsayarak yaptım ^^ çünkü herhangi bir sistem belirtilmemiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Patronage -- 13 Şubat 2012; 12:25:58 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    RX 460 Mı Yoksa GTX 950 Mi ?
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • MSI gtx 570 twin frozr III te iyidir
  • quote:

Sıcaklık değerleri, performansı vb. Kullanan yada bilgi sahibi arkadaşların fikirlerine ihtiyacım var.??? Paylaş:

Asus DCUII yada MSI Twin Frozr modellerini tercih edebilirsiniz. Yalnız dikkat edilmesi gereken bir durum var;
    Asus DCUII modeli 3 slot yer kaplar ve uzun bir karttır. Anakartın sata portlarını kapatma ihtimali var. Bu bilgiyi de göz önünde bulundurup seçiminizi yapabilirsiniz
    edit:imla

Ekleme: Sıcaklık değerleri her iki kart için de OCsiz yükte max 65-70 derecelerde olur. Bu değerlere kasa içi havalandırması da oldukça etki eder.

Performans, sıcaklık ve OC değerlendirmesi için aşağıdaki incelemelere göz atabilirsiniz
    ASUS GeForce GTX 570 Direct CU II
    MSI GTX570 1280MB Twin Frozr III 'Power Edition' OC

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CueMaker -- 13 Şubat 2012; 12:55:37 >

• 1 haftradır ekran kartlarını araştırıyorum

MSI gtx 570 twin frozr III

ZOTAC GTX570 AMP

SAPPHIRE HD6950 GDDR5 2GB ( bios mod la 6970 yapmayı düşünüyorum)

bu 3 ü arasında kaldım
  • Ben de 3 gün önce aldım sistemi.MSI GTX570 1280MB Twin Frozr III 'Power Edition' OC kullanmaktayım pişman etmez alanı o kadarını söyleyebilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ghostrider07

1 haftradır ekran kartlarını araştırıyorum

ZOTAC GTX570 AMP

bu 3 ü arasında kaldım

GTX570 bariz daha iyi bir kattır.
  • Valal dostum yurtdışından alabiliyorsan evga al ben gtx 570 bios yazdım kart 1hafta sonra bozuldu avrupadan yenisini istedim hişbişey demeden yenisini gönderdiler. Oyun performansına gelince sanırım bişey söylemeye gerek yok birsürü site var googleye istediğnin oyunun adını sonrada gtx 570benchmark yaz görürsün.
  • İyi bilirdik
  • quote:

Ayrıca sadece 16 tl fark ödeyerek asus kalitesi elde edilebilir. + teknik servis kaliteside cabası Çizgi Elektornik.

http://www.eksenbilgisayar.com/urun/asus-engtx570-dcii2dis1280md5-1280-mb-320-bit-gddr5-ekran-karti.aspx

not: Önerilerimi konu sahibi arkadaşın kasa,güç kaynağı ve diğer sistem bileşenlerinin uygun olduğunu varsayarak yaptım ^^ çünkü herhangi bir sistem belirtilmemiş.

Sistemim toplu zaten ama ekran kartı aldığımda kasa & psu'da alacağım. Kasa Psu konum'da var. Bu konu hakkındaki düşüncelerinizi de paylaşır mısınız lütfen?

KASA KONUSU

• Asus gtx570 dc2 kullanıyorum,çok memnunum. Bugüne kadar kullandığım en kaliteli kartlardan birisi.Performans olarak, soğutma olarak ve oc kapasitesi olarak gayet üstün bir kart. Malzeme kalitesi kartı elinize aldığınız anda gözünüze çarpıyor. Aşırı sessiz ve en ağır oyunlarda 1080p çözünlürlükte 60 dereceyi nadiren geçiyor. Kesinlikle tavsiye ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dhizm

quote:

Ayrıca sadece 16 tl fark ödeyerek asus kalitesi elde edilebilir. + teknik servis kaliteside cabası Çizgi Elektornik.

Sistemim toplu zaten ama ekran kartı aldığımda kasa & psu'da alacağım. Kasa Psu konum'da var. Bu konu hakkındaki düşüncelerinizi de paylaşır mısınız lütfen?

KASA KONUSU

Hocam şuan ki kasa ve psu'nuz nedir ondan yola çıkarak öneride bulunabilirim.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: dhizm

quote:

KASA KONUSU

Hocam şuan ki kasa ve psu'nuz nedir ondan yola çıkarak öneride bulunabilirim.

buradan yada buradan

Yukarıdaki kasaları baz alarak konuşabilirsiniz hocam. Şimdiki kasam şuradan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dhizm -- 13 Şubat 2012; 15:30:33 >

• quote:

Orijinalden alıntı: interyasin

Valal dostum yurtdışından alabiliyorsan evga al ben gtx 570 bios yazdım kart 1hafta sonra bozuldu avrupadan yenisini istedim hişbişey demeden yenisini gönderdiler. Oyun performansına gelince sanırım bişey söylemeye gerek yok birsürü site var googleye istediğnin oyunun adını sonrada gtx 570benchmark yaz görürsün.

Vay be cok iyimis bu hizmet
  • quote:

Orijinalden alıntı: ghostrider07

1 haftradır ekran kartlarını araştırıyorum

ZOTAC GTX570 AMP

bu 3 ü arasında kaldım

6970 bile yapsan GTX570 Olamaz Hiç düşünmeden MSI GTX570 Twin Frozr III alabilirsin
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.