Şimdi Ara

NVIDIA GTX 1050 & Ti // 1060 & Ti // 1070 & Ti // 1080 & Ti // Titan Serisi [ANA KONU] (761. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
30.219
Cevap
107
Favori
780.086
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
28 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 759760761762763
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ` quaD.

quote:

Orijinalden alıntı: strato026

quote:

Orijinalden alıntı: No Way Out

quote:

Orijinalden alıntı: strato026

Arkadaşlar MSI GTX 1070 ekran kartımı taktım fakat güç girişleri eski ekran kartıma göre ters takılıyor bu sebeple güç kabloları dışarı taştı ve kasanın kapağını kapatamadım. Kasayı açık kullanma soğutma konusunda dezavantajı olur mu?

Kasanın airflowu iyise dezavantaj olur fakat zaten kötüyse açık kulllanman daha iyi olur.

Daha önce kapağı çıkartıp da sıcaklık farkına bakmadım o yüzden bilemiyorum. Neden ters yapmışlar anlam veremedim kabloyu mecbur kıvırmak zorunda kaldık böylede taşıyor.

NVIDIA GTX 1050 & Ti // 1060 & Ti // 1070 & Ti // 1080 & Ti // Titan Serisi [ANA KONU]

kasa z3 plus mı ?

bende de bu kasa var. msi almam o zaman kapanmıyorsa. evga alırım.

Aynen hocam Z3 Plus kasa. Durum şöyle r9 280x eski kartımdı. Corsair cx psu var 750 watt ve 280x ' de kapak kapanıyor düz takılıyor. Ayrıca kıvırdığım yer kısa bir mesafe çünkü kablo nun bazı kısımları kasaya otutturulmuş vaziyette onları söküp öyle kıvırıp deniyeceğim. Sizide yanlış yönlendirmek istemem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi strato026 -- 30 Temmuz 2016; 17:12:28 >

• dJ_bLoW kullanıcısına yanıt
    Görüntü değişik değil, komple o menü yok. X olanda vardır belki de X OC olanda yok en azından. Ya da ben bulamadım, iyi saklamışlar herhalde.
  • Utanaraktan bende bir iki test paylaşayım

NVIDIA GTX 1050 & Ti // 1060 & Ti // 1070 & Ti // 1080 & Ti // Titan Serisi [ANA KONU]

Biraz ayar kısarak RTR Dx 12 sonucu.

• snakefatih kullanıcısına yanıt
    Valley için Extreme HD seçmeniz yeterli(üstte custom yazan yerden), Heaven için de 3D ve çözünürlük hariç kökleyin hepsini.
    Ayarlar bu şekilde olacak.

• quote:

Orijinalden alıntı: dJ_bLoW

Uzun zamandır kartların güç girişleri bu şekilde. çok az kartın güç girişi kartın kıç kısmında oluyor. Kasanız enine ufak sanırım. birde bu karların eni eski nesillere göre daha geniş.

Kutudan çıkan güç girişi ile bağlayıp ucunu iyice kıvırmayı deneyin. bi şekilde kapak esnede kapanabilir. Bu şekilde çok tozlanma olur. kasa içi hava akımıda olmayacak bu şekilde. size sıkıntı yapmayacak ise bu şekilde kullanmanın bir zararı olmaz onuda belirteyim.

Pekala hocam sağolun bir deneme yapayım o zaman beceremezsem mecbur açık kullanıcam artık. Kasa enine küçük malesef diğer kapağı hiç açmıyorum açarsam kapatması çok zor oluyor kablolardan dolayı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Firaristt

Görüntü değişik değil, komple o menü yok. X olanda vardır belki de X OC olanda yok en azından. Ya da ben bulamadım, iyi saklamışlar herhalde.

Allah allah çok ilginç. o zaman birde AF indirip onunla deneyin bakalım.
  • strato026 kullanıcısına yanıt
    Bir deneyin bakalım. sonucu yazarsınız..
    sonunda rapor şeklinde mi çıkıyor sonuç. dağ taş izledim en son ayarda 80 dereceyi gördü. ses hiç yok. bu video testi kaç dk sürüyor.
    Afterburner'ın gözünü seveyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: snakefatih

sonunda rapor şeklinde mi çıkıyor sonuç. dağ taş izledim en son ayarda 80 dereceyi gördü. ses hiç yok. bu video testi kaç dk sürüyor.

Şöyle ki, bu test kartı sınamak içindir. Test ve sonuç için F9 yapmanız yada sol üstteki kısımda Benc yazan yere basmanız lazım. Yoksa izlediğiniz görüntü sonsuza kadar başa sara sara döner durur

Benc işlemi başladığı zaman Sonuç ekranı tüm sahneler bitince ekrana gelecektir. Save ile kaydedin ve programdan çıkabilirsiniz. Kayderden nereye kaydettiğine bakın. sonucu bulamazsanız sonra.

• quote:

Orijinalden alıntı: Firaristt

Afterburner'ın gözünü seveyim

Sorma Video kayıttan SS almaya kadar hepsi var. Banada kullanışlı geliyor. kart gelince kullanımı en kolay ve ideal olan ne ise bende onu kurup denerim artık
    Unutmadan, kartın ısısı 80c lere çıkmış. fanlardan ses gelmiyor ise baya düşük devirde anlaşılan. MSI Afterburner tarzı program kurulumu sizde.? Eğer yüklü değilse onu kurarak kartın ulaştığı hızı, fan deviri ve anlık olarak ısı değerlerini görebilirsiniz. Fanı %50 seviye ve üzerine çıkararakta denemeler yapın ki, sizin için en sessiz olan en yüksek fan hızlarında kartı serin tutmaya çalışın. bu ısılar ile Boost hızı baya düşecektir.
    Kartınız hayırlı olsun. İyi günler kullanın. Yalnız stok soğutucu yerine bi sıvı soğutma falan mı düşünsek acaba :)
    ilk programdan bu sonuç çıktı

ayrıca

graphics: 2012mhz
    memory 4004mhz
    temp: en yüksek 82 oldu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi snakefatih -- 30 Temmuz 2016; 17:35:15 >
  • zeewbl kullanıcısına yanıt
    teşekkürler şimdilik bunla idare edeyim sonra belki bakarım.
    Ooooo kart geldi mi?
    Amanın sonradan gördüm sağ üst kısmı
    Yanlış alarm
  • No Way Out kullanıcısına yanıt
    Maşallahı var. Şaka bi yana bu ayarda olan var mı yav???
  • Bir iki testde biz koyalım;

• 
Sayfa: önceki 759760761762763
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.