Şimdi Ara

NVIDIA GTX 1050 & Ti // 1060 & Ti // 1070 & Ti // 1080 & Ti // Titan Serisi [ANA KONU] (74. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
30.219
Cevap
107
Favori
774.330
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
28 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7273747576
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Cpt. Miller

quote:

Orijinalden alıntı: raptak

quote:

Orijinalden alıntı: Terminator T-800

Hocam şu anki güncel seri olan Maxwell mimarisindeki gpulara bakarsanız gpu isimlendirmeleri ile performanslar arasında benzer bir durumun olduğunu göreceksiniz.Örneğin Gtx 980 de GM204 Gtx 980 Tİ da ise GM200 gpusu yer alıyor fakat arada hatrı sayılır bir performans farkı mevcut özellikle son oyunlarda bu fark kendisini dahada hissettirmeye başladı.Bu nedenle yazdığınız gibi GP100 GP104 e göre daha performanslı olacaktır fakat fiyat anlamında GP100 gpular epey cep yakabilir yine geneli itibariyle alınabilir gpular GP104 ailesinden olacaktır diye düşünüyorum.

Peki daha güçlü GPU'ya daha düşük model numarası vermek neyin kafası?

Sayı ile ifade edilen GPU kod numarası yani model numarası değil, üst seviyenin 1'den başlayarak devam ettiğini düşünün, sonu 4 ve 8 ile bitenler de giriş seviyesi GPU'lar oluyor.

HBM2 ile vram yeter yetmez meselesi tarih oluyor, Pascal hesaplama gücü olarak da Maxwell'den daha iyi olacak, yeni seriyi şimdiden merak ediyorum.

Alıntıları Göster
    1080 CS GO DA kaç fps verir? dönüp dolaşıp oynayacağımız oyun CS:GO sonuçta.

• DUKES kullanıcısına yanıt
    1080ti(veya herne ise HBM2li) 4k da uçurur diye bekliyorum?

"Bu arada kartlar eskıye gore pahalandı ..." dolardan ziyade ağırlık nvidia ya kayınca fiyat artırımına gitti. biri böyle paylaşmıştı önceden
    970 325dolara çıkar iken 1070 375 dolar
    980 549 iken 599 a çıkacak

bu 50 dolar farkı dedğin gibi polaris den sonra geri çekerler diye bekleniyor kimi 100 dolar da çeker diyor. polaris gerçekten etkileyebilir.
    inşallah rekabet artar da tekelleşme azalır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Robot Doktoru -- 8 Mayıs 2016; 18:22:19 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vict0ry

1080 CS GO DA kaç fps verir? dönüp dolaşıp oynayacağımız oyun CS:GO sonuçta.

Alıntıları Göster
    Bu kart 599 dolar ama Türkiye'de niye 3.000 TL bilen var mı? vergi mi daha fazla? biri cevaplasın.
  • Vict0ry kullanıcısına yanıt
    980 ile 300 fps aliyorum ondan fazlasi da yok zaten Bende de Gta V olsun Witcher 3 Batman gibi saglam grafikli oyunlar var ama donup dolasip yine online tabanli oyunlara yoneliyoruz, cs go akar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: xLmNt13

quote:

Orijinalden alıntı: Uchiha Madara.

Biz hala 6850'yle güncel oyunları oynuyoruz. Adamların derdine bak. 980ti almış da yenisi çıkacakmış satıp onu alacakmış haspam. Öbürü de 980ti alan adama enayi diyor. Ulan bi yetinmeyi bilin artık. Tamam paranız var, harcayacak yer bulamıyosunuz anlıyorum ama gelip burda bunun için yakınmayı bırakın. Yaşadığınız hayat başkasının hayali olabilir bunu unutmayın.

bütçe sıkıntısı olmayan bunu pek düşünmez. mesela ben şu an gtx 970 ve 4770k ikilisiyle 1080 p de hemen hemen bütün oyunları yüksek grafik ayarlarında oynuyorum. Tabi gta 5 gibi detaylı oyunlarda bir kaç ayar kısmam gerekiyor. e haliyle bu da biraz olsun insanın canını sıkıyor. bir kere 60 fps nin akıcılığına alışan asla 30-40 fps lerde medium ya da low ayarlarda oynamaz. Benim için Pc de oyun oynamak en zevk aldığım işlerden biri ve günlük 2-3 saatimi oyuna ayırıyorum bunu da istediğim gibi yapamadıktan sonra benim için bir anlamı yok.

Ama bu kartların çıkması düşük bütçeliler için de iyi oldu gtx 970 i 2. en çok uygun fiyata alabilecekler. ben yeni ekran kartı alacakların yerinde olsam 2 3 ay beklerim kaparım tamiz garanti 2. el bir 970 keyfime bakarım hem satarken fazla zarar etmezsin hem 1080 p da sıkıntısız her oyunu oynarlar.

Alıntıları Göster
    Yahu yeni bir şey mi geldi acaba diye giriyorum konuya o ona laf atmış . Ötekisi başka birsine yürümüş , diğeri gelmiş konsoları savunmuş ... Yahu burası tartışma bölümü değil gidin konu dışında tartışın arada faydalı mesajlar geliyorsa da kaybolup gidiyor ...

• Ne zaman satışa çıkar bir bilgi varmı sayfa çok fazla olmuş arkalara bakamadım.

• DUKES kullanıcısına yanıt
    Terbiyesiz. Ahlak fakiri.

• ToxicoMaka kullanıcısına yanıt
    Haziran başı.

• quote:

Orijinalden alıntı: Hoid

Yahu yeni bir şey mi geldi acaba diye giriyorum konuya o ona laf atmış . Ötekisi başka birsine yürümüş , diğeri gelmiş konsoları savunmuş ... Yahu burası tartışma bölümü değil gidin konu dışında tartışın arada faydalı mesajlar geliyorsa da kaybolup gidiyor ...

Alıntıları Göster
    Hocam senin videonun frami gözüken versiyonunu buldum Vulkan API kullanılıyormuş . Ekran kartı da 1080 bu arada

ULTRA ayarlarda ve 1920x1080p çözünürlükte oynanıyor 1:10 dakikadan itibarende FPS kilidi açılıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hoid -- 8 Mayıs 2016; 18:12:22 >

• quote:

Orijinalden alıntı: xlmnt13

quote:

Orijinalden alıntı: Uchiha Madara.

Biz hala 6850'yle güncel oyunları oynuyoruz. Adamların derdine bak. 980ti almış da yenisi çıkacakmış satıp onu alacakmış haspam. Öbürü de 980ti alan adama enayi diyor. Ulan bi yetinmeyi bilin artık. Tamam paranız var, harcayacak yer bulamıyosunuz anlıyorum ama gelip burda bunun için yakınmayı bırakın. Yaşadığınız hayat başkasının hayali olabilir bunu unutmayın.

bütçe sıkıntısı olmayan bunu pek düşünmez. mesela ben şu an gtx 970 ve 4770k ikilisiyle 1080 p de hemen hemen bütün oyunları yüksek grafik ayarlarında oynuyorum. Tabi gta 5 gibi detaylı oyunlarda bir kaç ayar kısmam gerekiyor. e haliyle bu da biraz olsun insanın canını sıkıyor. bir kere 60 fps nin akıcılığına alışan asla 30-40 fps lerde medium ya da low ayarlarda oynamaz. Benim için Pc de oyun oynamak en zevk aldığım işlerden biri ve günlük 2-3 saatimi oyuna ayırıyorum bunu da istediğim gibi yapamadıktan sonra benim için bir anlamı yok.

Ama bu kartların çıkması düşük bütçeliler için de iyi oldu gtx 970 i 2. en çok uygun fiyata alabilecekler. ben yeni ekran kartı alacakların yerinde olsam 2 3 ay beklerim kaparım tamiz garanti 2. el bir 970 keyfime bakarım hem satarken fazla zarar etmezsin hem 1080 p da sıkıntısız her oyunu oynarlar.

Dostum ben parası olan adama niye paran var demiyorum ki. Ben de ultra detay hastasıyım. Ben de 60fps hastasıyım. Ben de bu kartları görünce heyecanlanıyorum. Alamıyacağımı bildiğim halde heyecanlanıyorum ama bu telaş niye? 980ti'si olan adam sanki 1080'e geçince aydınlanma yaşayacakmış gibi heyecanlanıyor. Güzel kardeşim 1080'e geçiceksin gidip 4k monitör alacaksın, beklentini karşılamayacak yine ağlamaya başlayacaksın. Bu sefer bilmem kaç bin ekran kartı çıkacak onun için heyecanlanacaksın. Sömürülüp duracaksın kısacası. Tamam para senin, zenginsin istediğin gibi harca ona bir lafım yok da gelip burda bunu olay haline getirmenin bir lüzumu yok. Diğeri de bu 980ti alan adama geçmiş olsun, kazık yedin diyor. Ulan deyyus, adamın keyfi 980ti almayı istiyor. Sen kahyası mısın? Sen onun veznedarı mısın? Sana ne? Adamın parası vardır. Gider 1080 çıkmadan bir gün önce 980ti alır, çıktığı gün satar 1080 alır. Yani demem o ki millet bu tüketim furyasına o kadar kaptırmış ki kendini, ne için kavga ettiğini, ne için para harcadığını unutmuş. Biraz eldekiyle mutlu olmak lazım, yetinmek lazım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Matthew Murdock

Haziran başı.

Teşekkür ederim eldeki 980 çıkaralım bari.

• Karşılaştırma tablosu
    NVIDIA GTX 1050 & Ti // 1060 & Ti // 1070 & Ti // 1080 & Ti // Titan Serisi [ANA KONU]
  • quote:

Orijinalden alıntı: MALTHAEL

Son 10 sayfadır öyle ki? Yeni mi fark ettiniz
  • ToxicoMaka kullanıcısına yanıt
    Ne kadar erken o kadar az değer kaybı yaşarsınız. Şimdiden hayırlı satışlar

• quote:

Orijinalden alıntı: Matthew Murdock

Ne kadar erken o kadar az değer kaybı yaşarsınız. Şimdiden hayırlı satışlar
    NVIDIA GTX 1050 & Ti // 1060 & Ti // 1070 & Ti // 1080 & Ti // Titan Serisi [ANA KONU]
  • quote:

Orijinalden alıntı: ToxicoMaka

Ne zaman satışa çıkar bir bilgi varmı sayfa çok fazla olmuş arkalara bakamadım.
    Sizce gtx 1070 1080p oyunculuk için alınır mı ? Amacım 2-3 yıl ultra 4. ile 5. yıl medium low arası

Sizce Ac unity deki grafiklerin uçması gibi bir olay ne zaman yaşanır önemli olan bu
  • quote:

Orijinalden alıntı: snakefatih

Benim pc nin işlemcisi i7 4770k ram 4gn ddr3 anakart asus z87a bu sisteme gtx 1080 gider mi yoksa darboğaz falan problem çıkarır mı

Bir uçağa sahipsin ama sadece tek kanatttaki motorları çalıştırıyorsun.çünkü tekkanal ram kullanıyorsun. çift kanal yap o bile yetebilir yetmedi 2400+ lere ramleri oc yap
  • Robot Doktoru R kullanıcısına yanıt
    İhtiyaç olmadığı için yüksek ram almadım. Ama ekran kartı alırsam mecbur yükseltirim

• quote:

Orijinalden alıntı: Vict0ry

Bu kart 599 dolar ama Türkiye'de niye 3.000 TL bilen var mı? vergi mi daha fazla? biri cevaplasın.

Hem vergi fazla hemde Türkiyeye gelene kadar birkaç tane firma karını ekliyor
  • Kullanabilrisin şuan bende stok ekran kartım var kaç yılında çıktığını hatırlamadığım emektar XFX HD 6850 BE 1 GB ekran kartı her oyunu açıyor 30 FPS de sabitliyorum ston yok konsol gibi çalışıyor

Bundan 780 vardı sattım 970 aldım hemen 3.5 GB dan dolayı geri iade edip 980 aldım 144 hz de istediğimi alamayınca onuda geri iade ettim 980ti ye bulaşmadan bu seriyi bekledim . FHD oyunculuğu için yeterde artar bile ancak benim gibi 144 hz de kullanacağım diyorsan pek randımanlı bir sonuç alamaya bilirsin .
  • 
Sayfa: önceki 7273747576
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.