Bildirim
NVIDIA GTX 1050 & Ti // 1060 & Ti // 1070 & Ti // 1080 & Ti // Titan Serisi [ANA KONU] (310. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
x4 te 4 fan varmış üstünden bir tane daha var şimdi dikkatimi çekti -
Ben bu fiyatlarla zaten bu ülkeden asla ve asla almam ve almayacağım. 1-2 ay sonra arkadaş vasıtası ile ya da bizzat ben yurt dışından alıp sırt çantaya koyup getireceğim.
Soygundan farkı yok fiyatların. Keşke almasa millet o zaman bir şeyler az da olsa değişir de.. Herhalde millet kolay kazanıyor aga? O yüzden satıyor, satıyor ve satacak bu tür soygun boyutunda fiyatlı ürünler. -
-
-
birinde 4 tane fan var (tepede) başka fark varmı bilmiyorum -
-
-
-
Fiyatı görünse ne olacak, Türkiye'de satılan bir marka değil. -
farkedermı 3 aşşagı beş yukarı aynı fıyatlarda olucak kaldıkı kartı avrupadan getırtırıcem -
-
980ti kullanıyorum, yeni aldım 3 ay falan oldu. 34' geniş ekranlardan 3440'lı çözünürlükte, 980ti yetiyor şu anda ama bazı oyunlarda ucu ucuna. Bu kartın Ti'ı çıkar mı acaba yıl sonuna doğru falan, onu bekleyim diyorum. -
pg348q mu kullanıyorsunuz monitör olarak? -
ocak gibi çıkabilir. -
quote:
Orijinalden alıntı: vbalikci
980ti kullanıyorum, yeni aldım 3 ay falan oldu. 34' geniş ekranlardan 3440'lı çözünürlükte, 980ti yetiyor şu anda ama bazı oyunlarda ucu ucuna. Bu kartın Ti'ı çıkar mı acaba yıl sonuna doğru falan, onu bekleyim diyorum.
1080ti tahminen 2017 ilk çeyrek. -
Arkadaşlar 1080m modelinden bir haber var mı?Çıkış tarihi ne zaman belli olur?Ona göre laptop alacağım da bilen arkadaşlar varsa aydınlatsın bir zahmet. -
quote:
Orijinalden alıntı: Brskcr
pg348q mu kullanıyorsunuz monitör olarak?
Evet, onu kullanıyorum. -
Ne fark var? -
Sistem güç seçeneklerinden Güç Tasarrufu moduna almış olabilir. Ayrıyetten, NV Denetim Panelinden AA vs. açmış da olabilir.
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X