Şimdi Ara

NVIDIA GTX 1050 & Ti // 1060 & Ti // 1070 & Ti // 1080 & Ti // Titan Serisi [ANA KONU] (174. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
30.219
Cevap
107
Favori
781.011
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
28 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 172173174175176
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Firaristt

Daha bir şey yok herhalde. Belki akşama gelir

Büyük ihtimal. Biz sabah bekliyorduk ama olmadı..
    İlla ki gelecek, pusuda bekliyoruz.
  • agnestico kullanıcısına yanıt
    970 2k için yeterli olmaz hocam bf1 de ümitlenmeyin
  • Hahahahhhaahahaahahahha
    Orjinali Alp er Tunga Sagusu

Alp Er Tunga öldi mü?
    Isız ajun kaldı mu?
    Ödlek öçin aldı mu?
    Emdi yürek yırtılur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sealine -- 17 Mayıs 2016; 11:53:54 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: canskru

http://www.overclock3d.net/articles/gpu_displays/gtx_1080_vs_gtx_980ti_-_specifications_comparison/1
    buraya bakabilirseniz 980ti ile karşılaştırabilirsiniz bazı konularda zayıf olduğunu. beklediğim kadar da kaslı değil yani. şahsi görüşüm.
    top seviye model değil bence 1080

1080 Ti geçecektir 980 Ti yi .. 1080 bence ya aynı yada ufak miktarda hızlı olur... Çok ama çok abartıldı 1080. 1070 de beklendigi kadar güclü gelmeyebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Erdo4 -- 17 Mayıs 2016; 11:57:24 >

• Beyler önceki msjlarımda yazdım GTX 1080 Titan X den %25-30 hızlı olacak deniyor , GTX 1070 Titan X den %5 yavaş yada yer yer eşit 980 ti ayarında olacak deniyordu ki buyuk ihtimal böyle olacak

• quote:

Orijinalden alıntı: Erdo4

quote:

Orijinalden alıntı: canskru

http://www.overclock3d.net/articles/gpu_displays/gtx_1080_vs_gtx_980ti_-_specifications_comparison/1
    buraya bakabilirseniz 980ti ile karşılaştırabilirsiniz bazı konularda zayıf olduğunu. beklediğim kadar da kaslı değil yani. şahsi görüşüm.
    top seviye model değil bence 1080

1080 Ti geçecektir 980 Ti yi .. 1080 bence ya aynı yada ufak miktarda hızlı olur... Çok ama çok abartıldı 1080. 1070 de beklendigi kadar güclü gelmeyebilir.

Alıntıları Göster
    www.guru3d.com un yaptıgı testlerden baskasına guvenmıyorum

• turbo-powwer kullanıcısına yanıt
    Aman bak takipteyiz..
    Haber düştüğü an şenlendir buraları
  • quote:

Orijinalden alıntı: raptak

quote:

Orijinalden alynty: scutaro

quote:

Orijinalden alynty: raptak

quote:

Orijinalden alynty: Terminator T-800

Hocam ?u anki güncel seri olan Maxwell mimarisindeki gpulara bakarsanyz gpu isimlendirmeleri ile performanslar arasynda benzer bir durumun oldu?unu göreceksiniz.Örne?in Gtx 980 de GM204 Gtx 980 TY da ise GM200 gpusu yer alyyor fakat arada hatry sayylyr bir performans farky mevcut özellikle son oyunlarda bu fark kendisini dahada hissettirmeye ba?lady.Bu nedenle yazdy?ynyz gibi GP100 GP104 e göre daha performansly olacaktyr fakat fiyat anlamynda GP100 gpular epey cep yakabilir yine geneli itibariyle alynabilir gpular GP104 ailesinden olacaktyr diye dü?ünüyorum.

Peki daha güçlü GPU'ya daha dü?ük model numarasy vermek neyin kafasy?

Sayy ile ifade edilen GPU kod numarasy yani model numarasy de?il, üst seviyenin 1'den ba?layarak devam etti?ini dü?ünün, sonu 4 ve 8 ile bitenler de giri? seviyesi GPU'lar oluyor.

HBM2 ile vram yeter yetmez meselesi tarih oluyor, Pascal hesaplama gücü olarak da Maxwell'den daha iyi olacak, yeni seriyi ?imdiden merak ediyorum.

Anlamadym ne demek istedi?ini. Ee, 100 de 0 ile bitiyor?

Aynen, ben de merak ediyorum Pascal serisini. 16 GB VRam koyacaklar bir de, manyak bir ?ey olacak. Bir de seneye NVIDIA'nyn ba?ka model bir serisi çykacak, en tepede olacak olan model. Ondan sonra yeni mimariye geçecekler sanyrym. Bu arada bu Maxwell ve Pascal isimlendirmeleri mimari ady my yoksa sadece GPU'yu mu de?i?tiriyorlar?

Alıntıları Göster
    acikcasi ben bu 20nm rezaletinden ders aldim o yuzden subatta pascal beklemiyorum kesinlikle.16nm isi 20'yi beceremedik ama bunu super yapariz seklinde bir sey degil bence basacaksin ne kadarini yakacaksin maliyet ne olacak 20nm isini bu yuzden iptal ettiler basamadiklarindan degil.2016'da gelecek kartlar gozuyle bakalim subat gibi ay soylemeyelim ki sonradan eee ne oldu hani geliyordu durumlari olmasin.2016'da gelecek o kadari garanti ama ne zaman toplu uretime gecebilirler su hbm2 olayi ne olur nvidia'ya sen bekle bakalim mi derler hbm2 icin bunlar belli degil.bilgiler geldikce takip edilecek bir baslik olacaktir simdiden okuyup ee bir sey anlamadim nedir simdi durum olmayin.

• Erdo4 kullanıcısına yanıt
    madem bu kadar sisirilme 980Ti SLI i elden cikarip 1080 beklemek niye hocam ?

• tuketici mahkemesi ile alakasi nedir anlamadim ? amazondan siparis geceriz bizde

• aykutx kullanıcısına yanıt

aynen hocam. QHD de bile beni gtx 970 iyi idare ediyor vallahi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zuim

Aman bak takipteyiz..
    Haber düştüğü an şenlendir buraları
    NVIDIA GTX 1050 & Ti // 1060 & Ti // 1070 & Ti // 1080 & Ti // Titan Serisi [ANA KONU]

Şöyle bir test düşmüş.. Çözünürlük belli değil. DX 11.

GTX 1080 Unique Heaven

NVIDIA GTX 1050 & Ti // 1060 & Ti // 1070 & Ti // 1080 & Ti // Titan Serisi [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OPTİMİST -- 17 Mayıs 2016; 12:23:21 >

• quote:

Orijinalden alıntı: hata_I

madem bu kadar sisirilme 980Ti SLI i elden cikarip 1080 beklemek niye hocam ?
    https://www.youtube.com/watch?v=MzpQuGIDvwQ
    videoda şimdiye kadar verilenlerden cok fazla bısey yok ama genede tüm bilgileri bir araya toplamış
  • Tsmc seneye ya da 2 sene sonra 7 nm ye düşürecekmiş üretim geometrisini. Hadeee
    https://www.google.com.tr/url?sa=t&source=web&rct=j&url=http://www.digitaltrends.com/computing/tsmc-7nm-2017/&ved=0ahUKEwjywe3W5ODMAhVJGZoKHRQHAkgQFggmMAQ&usg=AFQjCNGGZWfoNgLte64DfC7-nQ66HhFFVA&sig2=XpMBArpCSwJjUzgLPfuhBw

Daha fazla detay için tsmc 7 nm aratın çıkar.

• OPTİMİST kullanıcısına yanıt
    4k da 48 fps alıyorsa gerçekten çok iyi
    demekki 1080 SLI çok güçlü ve 4k için yeterli olacak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Daniel Faraday -- 17 Mayıs 2016; 12:29:15 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TR_mahmutpek

Tsmc seneye ya da 2 sene sonra 7 nm ye düşürecekmiş üretim geometrisini. Hadeee
    https://www.google.com.tr/url?sa=t&source=web&rct=j&url=http://www.digitaltrends.com/computing/tsmc-7nm-2017/&ved=0ahUKEwjywe3W5ODMAhVJGZoKHRQHAkgQFggmMAQ&usg=AFQjCNGGZWfoNgLte64DfC7-nQ66HhFFVA&sig2=XpMBArpCSwJjUzgLPfuhBw

Daha fazla detay için tsmc 7 nm aratın çıkar.
    Yayınlanmış olan resmi sunumun şu görselinden anlıyoruz ki; beklediğimiz Pascal bu Pascal değil.

Bu Maxwell'den devşirme Pascal gibi görünüyor. Tabi oyun performansı için optimum GPU'yu ortaya çıkarmak istediklerinden ve Maxwell'in henüz eskimemiş bir mimari olmasından da kaynaklanıyor bu durum.

• 144hz 1080p monitör var gtx1080 satışa başlansın 2.el 980ti çakar geçerim elimdeki gtx970 i de çıkarırım aga

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wardstone -- 17 Mayıs 2016; 12:30:14 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • wardstone kullanıcısına yanıt
    bende bunu düşünmüyor değilim bakalım 1070 ile çok ikinci el 980 ti arasında fiyat farkı olmayacak gibi o yüzden 1070 tercih edebilirim 1080 testleri gelsinde 1070 in ne olduğunu az çok anlarız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Daniel Faraday -- 17 Mayıs 2016; 12:32:43 >
  • Daniel Faraday kullanıcısına yanıt
    Onun için testleri bekliyorum ben ultrada 144fps alsam yeterli oluyor 1080p.4k da tamamen oturduğunda geçilir 144hz den somra 4k60fps monitöre geçersem kafayı yerim :D 60fps bile akıcı gelmiyor artık

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: wardstone

144hz 1080p monitör var gtx1080 satışa başlansın 2.el 980ti çakar geçerim elimdeki gtx970 i de çıkarırım aga
    Gerçek pascal gpu 1080ti olacak bu durumda aynı maxwell 980 980ti gibi
  • 
Sayfa: önceki 172173174175176
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.