Şimdi Ara

NVIDIA GTX 1050 & Ti // 1060 & Ti // 1070 & Ti // 1080 & Ti // Titan Serisi [ANA KONU] (1306. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
8 Misafir (3 Mobil) - 5 Masaüstü3 Mobil
5 sn
30.219
Cevap
107
Favori
778.191
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
28 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 13041305130613071308
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    drhiziracil kullanıcısına yanıt
    Ben 4k da gta 5 te gtx 1070 ile ortalama 50 60 fps aldığım ayarlar ile oyuna girdim 115 fps ile başladı. Gerçekten kart çok başarılı. Nvidia denetim masasından fast sync açın yırtılmaları kesiyor.

Witcher 3 gta 5 ve battlefield 1 de oldukça memnun etti.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • JeaLeusy kullanıcısına yanıt
    Birazdan topa tutmaya baslar bizi 4k kullanmayıp 8x msaa'li incelemelere bakarak yok öyle değil 4k da oynanmaz diyecek olanlar

• quote:

Orijinalden alıntı: drhiziracil

Birazdan topa tutmaya baslar bizi 4k kullanmayıp 8x msaa'li incelemelere bakarak yok öyle değil 4k da oynanmaz diyecek olanlar

iyide aga 4k da özellikle 5K da gel gör beni beni 1080ti neyledii....jilet gibi görüntüler AA filan açmanın mantığı nedir?
  • theVATANSEVER kullanıcısına yanıt
    Mantigi yokta özellikle 27-28 inc için. Ama iste gelde bunu 4k kullanmadan eleştiri yapanlara anlat

• quote:

Orijinalden alıntı: Apollo Reis

Mert kardeş,
    senin bu forumda ilk günlerini bilirim.
    Az yardımımızı esirgemedik forum büyüklerin olarak.

En son SaSuTa ya kasa toplatmış idin, SuSesi adını vermiş idin kasaya.

Bu sebeple seni, karşındakininde insan olduğu bilinci ile davranmanı, biraz da olsa edeb ve haya ile forumda paylaşımcı yazılar yazmanı temenni ederim.

Ağabeyin olarak son sözüm budur.

eskileri hatirlaman ne guzel ama adi ustunde eskidi artik ne suat abi kaldi nede baskalari burasi artik 2008-2010 dan cok farkli bir forum beni gercekte taniosan dedigimi anlarsin
    eski nick i soyle bakalim senden yardim almis miyiz hatirlayalim beraber, ayrica bana edep diyenin de tehdit son söz yazmasi ne ironi dimi :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi StreamRolleR -- 14 Mayıs 2017; 13:31:2 >

• vega 16 sında mı tanıtılacaktı. 12 si gibi aklımda kalmış hiçbi ses seda yok. şöyle sert bi giriş yapsa belki nvidia fiyat indirimi yapar. 1080ti 3000 bandına inse türkiyede aslında alınabilir.
  • canskru kullanıcısına yanıt
    30-31 Mayıs diye hatırlıyorum AMD tanıtımları için.
  • Dün itibari ile fx 8350 ve r9 280x den i7 7700k ve gtx 1080 gecmis bulunuyorum tabi kargo gelirse :))

• quote:

Orijinalden alıntı: 0rk0

Dün itibari ile fx 8350 ve r9 280x den i7 7700k ve gtx 1080 gecmis bulunuyorum tabi kargo gelirse :))

Hayırlı olsun 1080 güzel kart
  • quote:

Orijinalden alıntı: 0rk0

Dün itibari ile fx 8350 ve r9 280x den i7 7700k ve gtx 1080 gecmis bulunuyorum tabi kargo gelirse :))

Eşekten inip ferrariye binmek buna denir : )
  • Valla icim içime sığmıyor gelselerde bi kullanmaya başlasam diye :(

• Elbette 1080Tİ şuan en güçlü kart bunu inkar eden olmadı ki! sadece 4k oyunculuk için yeterli olmadığını söylüyorum ben ve 4k oyunculuk adı altında çıktı bu kart, ben sadece 4k da bile yetersiz karta bu kadar para veriliyor, ama 4k da bile istenilen performansı veremiyor buna sinir oluyorum. Neden bu millet o kadar para verdiği kartta 4k da istenilen performansı almasın, bizi yiyorlar açıkçası yani... 4K da tek başına yeterli olsaydı 1080Tİ bende alırdım. Benim sadece takıldığım nokta burası, yoksa kartın gücüne birşey dediğim falan yok
    https://www.youtube.com/watch?v=QPJCdY9mif8 The witcher3 4K testi, burada ki arkadaşların Tİ modelleri sanırım onlara özel tasarlanmış ki herifler 4k da 60 FPS alıyor. Bu video da adam 38 FPS yi görüyor. 60 FPS de pek göremedim açıkçası.

Yine de hayırlı olsun Tİ alanlara güle güle kullanın kazasız belasız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ottomanempiree -- 15 Mayıs 2017; 8:22:45 >

• ottomanempiree O kullanıcısına yanıt
    Hocam haklılık payınız var lakin, her oyun için geçerli değil bu dediğiniz. Grafikleri kaliteli oyunlarda daha Türkçesi sistemi, GPU'yu yoran oyunlarda dediğiniz doğru.

Bunu bir kaç ayar kısarak 4K'da 55-60 FPS almak mümkün 1080 Ti ile, anlıyorum siz sadece 4K'ya takılmışsınız ama öyle düşünmeyin kimin elinde 4K monitör var ki, sayılıdır.

Evet 4K için henüz erken bu kartlar her ne kadar 4K kart diye çıksalar da, hatırlarsanız 1080 ilk çıktığın da onlar içinde 4K kartı denmişti, tamamen satış politikası bence lakin şu an için piyasa da ki en iyi kart diyebiliriz 1080 Ti için.
  • bixsi kullanıcısına yanıt
    Hocam dediğim gibi benim kartta tek eksik bulduğum şey 4k oldu yoksa güçlü kart evet birşey demedim ki. ama millet gelip burada ben ti ile yok 60 fps alıyorum falan filan abi youtube de dünya video var girip izlemiyor musunuz adamlar 4k da yeni çıkan oyunlada kaçında 60FPS ve üzeri alıyor yapmayın Allah aşkına ya.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ottomanempiree

Hocam dediğim gibi benim kartta tek eksik bulduğum şey 4k oldu yoksa güçlü kart evet birşey demedim ki. ama millet gelip burada ben ti ile yok 60 fps alıyorum falan filan abi youtube de dünya video var girip izlemiyor musunuz adamlar 4k da yeni çıkan oyunlada kaçında 60FPS ve üzeri alıyor yapmayın Allah aşkına ya.

iki gündür test ediyorum kartı,,,farcry 4 5K da 55fps ortalama, 4K da 70-80 arası, cod infinite warfare 5K da ortalama 65-70 fps net.kart fena güçlü.
    Hocam yanlış anlamayın beni Tİ alanlara bir kastım yok güle güle kullanın memnunsanız sorun değil yazdıklarımı görmezden gelin takmayın. Lakin attığım video gibi çok oyunlar var böyle 4K da hala tek başına güçlü değil Ti ama 4K dan bahsediyorum. Öyle bir iki ayar kısayım falan değil abi, tüm detaylarla 4K da 60 FPS alamıyorsa parasını hak etmiyor ben bunu diyorum. Sen memnunsan sorun yok boşver.
  • quote:

Hocam yanlış anlamayın beni Tİ alanlara bir kastım yok güle güle kullanın memnunsanız sorun değil yazdıklarımı görmezden gelin takmayın. Lakin attığım video gibi çok oyunlar var böyle 4K da hala tek başına güçlü değil Ti ama 4K dan bahsediyorum. Öyle bir iki ayar kısayım falan değil abi, tüm detaylarla 4K da 60 FPS alamıyorsa parasını hak etmiyor ben bunu diyorum. Sen memnunsan sorun yok boşver.

ben tüm detaylar max. açıyorum, sadece AA kasmıyorum, bilmiyorum 27'' 5k-4k monitörünüz var mı ama inanın o çözünürlükte herşey jilet gibi çıkıyor, AA ya gerek kalmıyor....hangi oyunlarda kasılıyor mesela ben de bir deneyeyim varsa elimde.
    https://www.youtube.com/watch?v=QPJCdY9mif8 Buyur
    https://www.youtube.com/watch?v=x1h-ubGXhH0

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ottomanempiree -- 15 Mayıs 2017; 9:35:59 >
  • quote:

https://www.youtube.com/watch?v=QPJCdY9mif8 Buyur
    https://www.youtube.com/watch?v=x1h-ubGXhH0

Isten donunca bakacagim hocam tesekkurler

Rica ederim, tamamdır. Siz yine de bana pek takılmayın hevesinizi kırmayın. Eliniz de ki şuan en güçlü kart ama 4k için biraz geri kalmış sadece bu
  • 
Sayfa: önceki 13041305130613071308
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.