Şimdi Ara

NVIDIA GTX 1050 & Ti // 1060 & Ti // 1070 & Ti // 1080 & Ti // Titan Serisi [ANA KONU] (1175. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
30.219
Cevap
107
Favori
777.755
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
28 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 11731174117511761177
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hocam sorduğun soru ile ilgili tez yazılır :D
  • Arkadaslar pardon ama bir daha soracagim.. Neden on siparise verilmedi acaba?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar,Ambargo Kalktı Sanırım :) Ve ÖZEL SOĞUTMALI Olanların Fiyatıda Açılmış Olabilir.. 1000 Euro.Ne Düşünüyorsunuz?
  • doktorum60 kullanıcısına yanıt
    ben aşırı detaylardan çok anlayan biri değilim açıkçası.oynayacağım 3-4 oyun olur kasmasın istiyorum.bir de alınca bidaha 7-8 sene kolay kolay upgrade yapmak istemiyorum.böyle birşey bakıyorum.
  • Digital Reaction kullanıcısına yanıt
    en fazla oynadığım oyun dota 2.ben arada sırada yüksek çözünürlük gerektiren oyunlar oynarım öyle oturdum mu 3-4 saat en son çıkan yüksek çözünürlük oyunlar oynamıyorum.8 yıl derken dota gibi bir oyundan bahsetmiştim aslında.o zaman dediğiniz gibi anakart ve güç kaynağı alırken masraftan kaçınmayayım.önerdiğiniz ürünler var mı ?
  • Nvidia votlaj vermeyi kapattıkdan sonra AIB kartların eski heyecanı kalmadı.
  • Yazıya gerek yok fark tam olarak budur;

NVIDIA GTX 1050 & Ti // 1060 & Ti // 1070 & Ti // 1080 & Ti // Titan Serisi [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi No Way Out -- 6 Mart 2017; 20:20:21 >
  • Şu an aldığım highend kart ile 3-4 yıl iyi ayarda oyun oynarsın yeni oyun dinamikleri gelmeSe tabi

• quote:

Orijinalden alıntı: master135

en fazla oynadığım oyun dota 2.ben arada sırada yüksek çözünürlük gerektiren oyunlar oynarım öyle oturdum mu 3-4 saat en son çıkan yüksek çözünürlük oyunlar oynamıyorum.8 yıl derken dota gibi bir oyundan bahsetmiştim aslında.o zaman dediğiniz gibi anakart ve güç kaynağı alırken masraftan kaçınmayayım.önerdiğiniz ürünler var mı ?

Yukardaki arkadaş intel türkiye pazarlama müdürü ne derse tersini yapın, memnun kalırsınız
  • quote:

Orijinalden alıntı: LampdaLamp

quote:

Yukardaki arkadaş intel türkiye pazarlama müdürü ne derse tersini yapın, memnun kalırsınız

Ahahaha ulan yeter be adamdan ne istediniz,şimdide pazarlama müdürü aslında iyi pozisyon 1-2 maaşlı ile dünyalar alınır

• DH ön incelemesi

• No Way Out kullanıcısına yanıt
    teşekkürler
  • quote:

ben aşırı detaylardan çok anlayan biri değilim açıkçası.oynayacağım 3-4 oyun olur kasmasın istiyorum.bir de alınca bidaha 7-8 sene kolay kolay upgrade yapmak istemiyorum.böyle birşey bakıyorum.

Keşke öyle bir şey olsa lakin donanım sektöründe birkaç bileşen hariç uzun kullanım ömründen söz etmemiz pek mümkün değil.

https://www.computerbase.de/2017-01/geforce-gtx-780-980-ti-1080-vergleich/2/

Gtx 480'den 1080'e günümüze kadar çıkan tepe modellerin benchlerine bakınca kartların ortalama ömrünü görmeniz daha kolay olacaktır

• Şu 1070'i satayım 1080ti alacağım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Curimo

4K, 60Hz mi önerirsiniz, 2K 165Hz mi? Diğer tüm özellikler aynı; IPS panel, G-sync, ekran boyutu... 4K 1080Ti'ı 60Hz'de zorlar mı sizce?

1080Ti 4K'yı birçok oyunda rahat kaldırır. Ama mutlaka zorlanacağı oyunlar olacaktır. Bence 1080Ti bir 4K kartı o yüzden 4K tavsiye ederim.
  • ASUS GTX 1080 Ti ın STRIX modeli için ürün sayfasını aktive etmiş lakin henüz tüm bilgiler girilmemiş.

https://www.asus.com/Graphics-Cards/ROG-STRIX-GTX1080TI-O11G-GAMING/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maxwell1 -- 7 Mart 2017; 11:12:56 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: alito

quote:

Orijinalden alıntı: Curimo

4K, 60Hz mi önerirsiniz, 2K 165Hz mi? Diğer tüm özellikler aynı; IPS panel, G-sync, ekran boyutu... 4K 1080Ti'ı 60Hz'de zorlar mı sizce?

1080Ti 4K'yı birçok oyunda rahat kaldırır. Ama mutlaka zorlanacağı oyunlar olacaktır. Bence 1080Ti bir 4K kartı o yüzden 4K tavsiye ederim.

60hz.... Aman aman uzak durun. Masaüstünde bile artık çekilmiyor ve fark ediliyor o akıcılık. Ben 144-165 hz tavsiye ederim daha smooth bir gaming experience sağlıyor özellikle de G-Sync uyumlu bir monitörünüz ve güçlü bir sisteminiz varsa.

Monitöre gelince şu noktadan sonra IPS panelli gaming monitörlerin ilk çıktığı dönemi kaçırdığınız için Q-Dot monitörlerin gelmesini bekleyin derim. Daha sorunsuz monitörler söz konusu olacak ve OLED seviyesine yakın IPS'in daha üzerinde renklerden bahsediyor olacağız. OLED öncesi ara teknoloji dönemi ve mevcut panelleri görüntü/renk anlamında boostlayan bir teknoloji olması sebebiyle bu yıl ve gelecek yıl en makul seçimler arasında yer alacak. Oledler çıktığında da zaten sınırlı bir zümrüye hitap edeceği için kullanım ömrü fiyatlandırın sabitleşmeye başlamasına kadar geçecek olan süre içinde alternatifsiz olacak diyebiliriz.

Tek yapmanız gereken G-Sync uyumlu Q-Dot monitörlerin çıkmasını beklemek aksi halde yapacağınız harcama biraz daha kısa bir ömre sahip olur, bilginize...

• quote:

Orijinalden alıntı: No Way Out

Nvidia votlaj vermeyi kapattıkdan sonra AIB kartların eski heyecanı kalmadı.

Buna kesinlikle katılıyorum. 680 Lightning ve 780 Classified oc yapmaktan en çok keyif aldığım ve yüksek potansiyel sunan (yüzdesel anlamda) son kartlardı. Sonrası pek tatmin edici olmadı ve o eski keyfi vermedi.
  • 
Sayfa: önceki 11731174117511761177
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.