Şimdi Ara

NVIDIA GTX 1050 & Ti // 1060 & Ti // 1070 & Ti // 1080 & Ti // Titan Serisi [ANA KONU] (101. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
30.219
Cevap
107
Favori
778.396
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
28 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 99100101102103
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hocam kesinlikle ama kesinlikle olacaktır. Özel soğutmalıları bekleyin
  • Resimden alıntı yapmak yerine, cevapla desek sayfa işkence çekmez.
  • Bu testlere kanmayın derim. 980ti titanx gibi kartlar canavar sırf bu saçma sapan testlere kapılıp alacaksınız %50 fazla performans bekleyin sonra bi baktiniz 5 fps fazla alıyorsunuz. Adamlar belli kodu görmüşler kartlara software olarak çözebiliyor ama 980 titanx gibi kartlar çözemiyor haliyle %50 fark çıkıyor ama bu testler sentetik kanmayın. Kesin yazılımda kod çözme olayı var bu testlerde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Matthew Murdock

Hocam kesinlikle ama kesinlikle olacaktır. Özel soğutmalıları bekleyin

Cevap için teşekkürler
  • 6xx ve 7xx serisi olanlar kartını yenilemeyi düşünebilir ama 970, 980, 980ti ve titan x sahiplerinin kart yenilemesine bana göre hiç gerek yok. Siz 11xx ya da 12xx kartları alın ya da adı her ne olursa.
  • İkinci ele gireyim dedim alayı yeni açılan gtx 9xx ilanları :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • GTX 780 6GB Alınır
  • quote:

Orijinalden alıntı: unknownartist

İkinci ele gireyim dedim alayı yeni açılan gtx 9xx ilanları :)

Her geçen dakika zarar 9xx ler için (satmayı düşünenler için tabii)
  • Benim için 2 yada 4 k önemli değil , 1080 p de 144 fps başka bir dünya.2. Dx 12 performansı

• SLI yapar keyfime bakarım diyorsun en güzeli.. Bende 300-500e bi gtx680 mi bulsam sli yapsam diye düşünmedim değil hani
  • 680 olsa elimde yapardım da 780 var artık el mahkum aynısından ayarlamak lazım :)
  • 3 cigolaytla da sli olur o satayım sana
  • Hediye edersen senin için yaparım sli neden olmasın ben 6+6 12 cigolayt ekran kartım var dicem belki 6+3 oldumu 9 oluyornedir öyle o
  • Sli yapmak mantıklı gelmiyor

Neden
    Yüksek elektrik tüketimi
    Bir yeni nesil geçmek daha mantıklı
    Sli da perf dusumu
    Ayrıca fiyat

Fiyatı açalım
    Şimdi atıyorum elinde x urun var
    Fiyatı 100tl
    2.kartı alınca bir 100tl daha 200tk toplamda

Bunun yerine elinizdeki x ürününü satıp
    Üzerine 50 100 daha ekleyip
    2x ürününü vereceği bir kart almak her zaman mantıklı olacaktır

Ayrıca sli yaparken eski psunuz yetersiz ise bide PSU degiseceksiniuz
    Buda extra masraf

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi InsideR -- 10 Mayıs 2016; 16:45:37 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu kartın referans modelleri dışında ki versiyonları çıkıp, 1080'i alanlar tarafından kartın benchmark testleri yapılmadan kimse kartını satmasın ikinci elde daha sonra pişman olursunuz ama bu kart çıkana kadar fiyatı düşerse nvidialardan alınabilir fazla bütçesi olmayanlara tabi bu tavsiyem
  • Millet 1 kartı aldı da SLI için 2.'sini düşünüyor.

YouTube'da balık etli bir Uzak Doğulu Gamer kardeşimizin kanalında (Adını unuttum, YouTube araması sonucu bulmuştum.) 4 tane GTX Titan X'ten oluşan bir SLI ile 8K monitörde tüm grafik ayarları en üst düzey olacak şekilde GTA V oynanan bir video izlemiştim. Yağ gibi akan bir Gameplay görünce efkarlandım.
  • 1080 için para biriktirmeye başladım ben. umarım 750w yeterli olur...
  • quote:

Orijinalden alıntı: teoska

Millet 1 kartı aldı da SLI için 2.'sini düşünüyor.

YouTube'da balık etli bir Uzak Doğulu Gamer kardeşimizin kanalında (Adını unuttum, YouTube araması sonucu bulmuştum.) 4 tane GTX Titan X'ten oluşan bir SLI ile 8K monitörde tüm grafik ayarları en üst düzey olacak şekilde GTA V oynanan bir video izlemiştim. Yağ gibi akan bir Gameplay görünce efkarlandım.

Hadi her şeyi anladım da 4 GTX TitianX nedir yav? 2 hadi hadi neyse zengindir para tezek vs dir olur da 4 nedir ya? Ciddi israf

• quote:

Orijinalden alıntı: GTX 680 AMP

SLI yapar keyfime bakarım diyorsun en güzeli.. Bende 300-500e bi gtx680 mi bulsam sli yapsam diye düşünmedim değil hani

Ben de o fırsatta gtx980 galax a kardeş mi bulsam diyorum :) SLI ile kartlar sittin sene kullanılır. 875W thermaltake tough power var o da sıkıntı çıkartmaz sanırım.
    Piyasanın hareketlenmesi nedense kart sahiplerini rahatsız etti ama olacağı buydu sonuçta üst düzey ekran kartı gelse de fiyat konusunda adamların belirlediği bir psikolojik sınır var ve fiyatlar hep o arada dolaşıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: unknownartist

İkinci ele gireyim dedim alayı yeni açılan gtx 9xx ilanları :)

Sahibinden ve gittigidiyor'u gör hocam bir de 1500-1600'e 980'ler, 2500, hatta 3100 liraya Ti'lar havada uçuşuyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 99100101102103
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.