Bildirim
NVIDIA GT940M Karıncalanma Sorunu

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Bende de hd7850 de aynı sorun var. Ne olduğunu çözemedim hala araştırıyorum. Foruma yazmıştım bir şey çıkmamıştı. Farklı sürücülerle de denemiştim. Win7 kullanıyorum. Bir şeyler bulabilirsem yazarım dostum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: zivolder
Bende de hd7850 de aynı sorun var. Ne olduğunu çözemedim hala araştırıyorum. Foruma yazmıştım bir şey çıkmamıştı. Farklı sürücülerle de denemiştim. Win7 kullanıyorum. Bir şeyler bulabilirsem yazarım dostum.
Aynı şekilde dostum benimde denemediğim yöntem kalmadı önce çözen diğerine de yazsın -
Sürücü kaynaklı muhtemelen. Birçok çözümü var. Hz miktarını değiştirip deneyebilirsin. Bir enteresan çözüm de oyun açıkken birisi monitörünün fişini çıkarıp takıyor ve düzeliyor. Sende laptop olduğu için ekranı kapatıp açmayı dene. Hoparlör vb. cihaz varsa uzaklaştır.
quote:
Sürücü kaynaklı muhtemelen. Birçok çözümü var. Hz miktarını değiştirip deneyebilirsin. Bir enteresan çözüm de oyun açıkken birisi monitörünün fişini çıkarıp takıyor ve düzeliyor. Sende laptop olduğu için ekranı kapatıp açmayı dene. Hoparlör vb. cihaz varsa uzaklaştır.
Sürücüyü defalarca güncelledim ne yaptıysam olmadı kafayı yemek üzereyim. -
Bende buna benzer bir sorun yaşamıştım benimkinin nedeni ekran kartının belleklerinin çok fazla ısınmasından dolayı hatalı çalışmasıydı. Karta fazlasyıla oc yapmıştım,(neredeyse 2 katına çıkarmıştım) kartı eski ayarlarına düşürünce sorun kalmıyordu msi afterburner kurarak leptopun sıcaklık değerlerini kontrol et derim fazla yüksekse biraz düşür hızları
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi socket 939 -- 30 Temmuz 2017; 14:54:4 > -
6850 de sorun yoktu 7850 de var. OC yok. Kablolar sağlam her şey düzgün yani. Sorun muhtemelen sürücü kaynaklı. Bunun nedeni de sürücüyle hz arasında sorun olması diye düşünüyorum. Arkadaşın sorunu da bu olabilir. Belki windows güncellemesiyle başladı bilemeyiz ama donanımsal olduğunu sanmıyorum
quote:
6850 de sorun yoktu 7850 de var. OC yok. Kablolar sağlam her şey düzgün yani. Sorun muhtemelen sürücü kaynaklı. Bunun nedeni de sürücüyle hz arasında sorun olması diye düşünüyorum. Arkadaşın sorunu da bu olabilir. Belki windows güncellemesiyle başladı bilemeyiz ama donanımsal olduğunu sanmıyorum
Herşey formattan sonra başladı ve hala çözemedim deli olmak üzereyim, driverı defalarca güncelledim yine olmadı -
Ekran kartinda overclock yapilirsa buna benzer bir hata alinabilir. Ekran kartinin ramleri ile alakali bir veri yolu sorunuda olabilir.
Düzenleme
Laptop oldugunu yeni gördüm. Ekrana giden baglantida sorun olabilir.
Evinizdeki tvye laptobunuz hdmi ile baglamayi deneyin ayni sorunu alacakmisiniz.
Ekleme;
Islemcide ekran karti var ise oyuna girmeden sadece islemcinin grafik birimini kullanir o yüzden sorun almazsiniz. Oyuna geçince harici ekran kartini kullanir. O yüzden bu sorunu aliyor olabilirsiniz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sakiri -- 31 Temmuz 2017; 19:45:55 >
Yeni sürücü çıktı kurdum hala devam ediyor. Hiçbir yerde sorun yok. Kartta yok. Sorun tamamen yazılımsal eminim. 17.7.2 kurdum kurcaladım bana mısın demedi. Bende bıktım bu durumdan. Koca forumdan da ses çıkmıyor.
aynı sorun bende de var. çözüm bulunamadı mı buna ? -
Bir çözüm bulabildiniz mi aynı sorun bendede var herşeyi yaptım yinede olmadı
aynı sorunu aldım, karıncalanma yapıyordu ancak 940m ekran kartımın driverlarını kaldırınca sorun bitti şimdi de intel ekran kartıyla oyun oynanmıyor napıcaz yok mu bilen abi
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X