Şimdi Ara

Nvidia GT540M Kullananlar Kulübü. (93. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.907
Cevap
23
Favori
249.743
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9192939495
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Beyler bir bilen el atsın. bilgisayarım samsung rf 511 i7 2630QM 6 GB ram windows 7 home premium ve tabi 540 m var sistemimde. yıllardır güzelce oynuyordum ama son 5-6 aydır performansım yerlerde. bf 3 ü gayet iyi oynuyordum çok az kasma oluyordu ara ara ama bf4 ü bi türlü kaldıramadım bilgisayar aralıktan beri oyunu toplamda 4-5 kere oynamışımdır. herneyse aralık-ocak aralığından beri bilgisayar hiçbir oyunu kaldıramamaya ve ısınmaya başladı. bildiğin önünü alamıyorum autocad de bile kasıo şuan. 3 hafta önce payday2 oynarken çok kasıyor diye ekran kartını güncelledim. oyuna da güncelleme geldi. bu 2 güncellemeden sonra bişeyler oldu, paydayı açmıyor direk kapanıyor. LOL de DOTA da 3fps 5 fps ye kadar düştü. 350.12 yi yükleyeyim dedim hiçbişey değişmedi lol de 5 fps ye düşüyor. nvidia denetimden yüksek performanslıyı seçiyorum, çalıştırırken yüksek performanslı nvdia ile aç diyorum ama nafile. Nvidia optimus var notebookta bu ekran kartı güncellemelerinde istisnalar kısmında optimusla ilgili bişeyler yazıyor ama tam emin de değilim. biri lütfen yardımcı olsun ne yapsam diye. sistemi ilk güne recovery yapsam düzelir mi? bide çok fazla belge var recovery olmadan çözüm olursa sevinirim. ha bide nvidia denetim masasından geçişi otomatik yapmadım, sürekli yüksek performanslı ekran kartını kullan gibi bişey yaptım ısınmaya sebep belkide odur. hadi gençler biri yönlendirsin beni lütfen. lolde 3 fps olduğuna göre var bi bokluk.
    eylül ayında bataryanın ucunun bilgisayara takıldığı yer bozulmuştu, (parçanın adı aklıma gelmedi) onu değiştirdim onu değişirken adam termal macunu bitmişti onu da değiştim hayrına dedi ama pek inandırıcı gelmedi bana bilemiyorum. değişen parçayı da özellikle belirttim ki belki bi ilgisi vardır dye. 10 dakka lol ü açtım ısınma değerleri bu
    samsung RF-511
  • Merhaba arkadaşlar 1.5 sene önce mafia 2 yi rahat oynadığım pc şimdi lowda bile 15 fps veriyor
    pc özellikleri şöyle
    casper nirvana
    i5 2450m 2.50 GHz (4 cpus)
    8gb ram
    gt540m 2gb ekran kartı

nasıl halledebilriim şimdiden sağolunn aynı sorun dayzdede var sanırım 25 fps felan veriyor.

sürücü güncel 350.12

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KEBAPbeyti -- 7 Mayıs 2015; 19:10:52 >
  • Merak edenler için Gta V en düşük ayarlarda akıcı bir şekilde oynanıyor. 1366*768 çözünürlükte oynadım oyunu. Gerçekten güzel optimize edilmiş. Sistem 4 gb ram, 1 gb gt540m, i5 2410m işlemci. Nadiren 1-2 saniyelik hafif kasmalar oldu ama oynanabilirlik açısından hiç bir sıkıntı olmadı.

Orijinalden alıntı: TRLEADERTR

Merhaba arkadaşlar 1.5 sene önce mafia 2 yi rahat oynadığım pc şimdi lowda bile 15 fps veriyor
    pc özellikleri şöyle
    casper nirvana
    8gb ram
    gt540m 2gb ekran kartı

nasıl halledebilriim şimdiden sağolunn aynı sorun dayzdede var sanırım 25 fps felan veriyor.

sürücü güncel 350.12

senden bir üstte de ben yazmıştım. çok rahat oynattığı oyunları oynatamıyor bilgisayar dye. Bendeki sorun(sende de öyle olduğunu düşünüyorum) kesinlikle ısınmadanmış. bikaç ay olmuştu macun değişeli ondan değildir filan diye düşünüodum ama bilgisayarın içini açınca gördüm ki toz yumaklarından orman olmuş resmen. temizledim, macunu da değiştim. 5 fps ye düşen oyunlar 75 e çıktı. bi dene derim, umarım işe yarar

Orijinalden alıntı: ferityasar

quote:

Orijinalden alıntı: TRLEADERTR

Merhaba arkadaşlar 1.5 sene önce mafia 2 yi rahat oynadığım pc şimdi lowda bile 15 fps veriyor
    pc özellikleri şöyle
    casper nirvana
    8gb ram
    gt540m 2gb ekran kartı

sürücü güncel 350.12

senden bir üstte de ben yazmıştım. çok rahat oynattığı oyunları oynatamıyor bilgisayar dye. Bendeki sorun(sende de öyle olduğunu düşünüyorum) kesinlikle ısınmadanmış. bikaç ay olmuştu macun değişeli ondan değildir filan diye düşünüodum ama bilgisayarın içini açınca gördüm ki toz yumaklarından orman olmuş resmen. temizledim, macunu da değiştim. 5 fps ye düşen oyunlar 75 e çıktı. bi dene derim, umarım işe yarar

dostum ilgin için teşekkür ederim
    ama maalesef ben pcyi temizledim o fan bölgesinin solundaki ızgaraları baya temizledim hatta elektrikli süpürgeylede gezdirdim.
    ısınma değerleride oyun normal 80 ama birden kastığında sıcaklık değeri 98 oluyor oyun oynayama korkuyorum şuan herhangi bir sorun çıkcak diye
    pc ile halakası yok sanırım.
  • arkadaşlar laptopumda fan temizliğini yaptım falan filan ama ekran kartı oyunlarda nvlddmkm.sys mavi ekran hatası veriyor bu hatayı internette 3d oyunda bile verdi bu hatayla karşılaşan veya nasıl çözüldüğünü bilen var mı bu arada laptopun gücü oyunlara yetecek seviyede ve internette dolaştığım halde 80 derecelere geziniyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Nvidia gt540m
    İntelcore i52410m
    Oyun gayet akıcı hic kasma yok.

II. Mehmed
    Fâtih Sultân Mehmed Hân - Gazi

"Düşmandan yüz çevirmek korkaklıktır. Benim ikbalim yücedir. Talihsizlik ise düşmanın nasibidir."
  • Arkadaşlar 6 gb ram 2 gb ekran kartı nvidia gforce gt540m ddr3 nba 2k15 kaldırır mi ? Steamdan indiriyorum korsan indirmdiğimde çalışmıştı

• selam arkadaşlar.. aranıza yeni girdim.. Adım Mustafa,18 Zonguldak... Arkadaşlar bi sorunum var acil yardımınızı bekliyorum... ben Nvidia Gt540m kullanıcısıyım.. pc Casper CNQ 2630QM i7 8Gb Ram.. Geçenlerde Windows 10 a yükselttim pc yi... Sonra nvidia sitesinden sürücüyü yükledim... ama ekran kartımın çalışmasını durdurdu windows... ne yapacağımı bilemedim... acil yardımlarınızı bekliyorum...

Orijinalden alıntı: Mustafa403

selam arkadaşlar.. aranıza yeni girdim.. Adım Mustafa,18 Zonguldak... Arkadaşlar bi sorunum var acil yardımınızı bekliyorum... ben Nvidia Gt540m kullanıcısıyım.. pc Casper CNQ 2630QM i7 8Gb Ram.. Geçenlerde Windows 10 a yükselttim pc yi... Sonra nvidia sitesinden sürücüyü yükledim... ama ekran kartımın çalışmasını durdurdu windows... ne yapacağımı bilemedim... acil yardımlarınızı bekliyorum...

driver kurulumu yaptınız mı.

• buyukaptan kullanıcısına yanıt
    evet yaptım..

Orijinalden alıntı: boatswain

Fifa 16 kaldırır mı

Demosunda düşük ayarlarda akıcıydı. Yüksek ayar da fena değil oynanabilir gibiydi. Oynatır yani sorun olmaz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: boatswain

Benim makina 15 demo da kabus gibiydi

m.youtube.com/watch?v=QaQ5ID34qew

Burada yüksek ayarsa akıcı oynuyor oynayan. Siz de belki onboard ekran kartı ile oynamış olabilirsiniz.

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.