Şimdi Ara

Nvidia GT540M Kullananlar Kulübü. (55. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.907
Cevap
23
Favori
249.742
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5354555657
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Fadeout

quote:

Orijinalden alıntı: Vantage Point

quote:

quote:

quote:

Arkadaşım için notebook bakıyorumda oyun için f/p oranı iyi bir kart gibi duruyor...555m'e baktım ama 1700tl'ye kadar çıkıyor.Sizce:

-Skype'tan görüntülü konuşma için ideal
    -Müzik dinlemek için uygun
    -İnternette gezerken kasılmayan...
    -Güncel oyunları oynatabilen(bf3-cod-fifa 12)

Sizce hangi 540m'li notebook f/p için uygun...

Asus K53SV, Lenovo Z570 ve MSI CX640DX bakabilirsin

Edit: Üşenmedim bu serilerde en uygun modelleride çıkarttım

http://www.sadecenotebook.com/main/asus_k53svsx581d_core_i52430_24_ghz_4_gb_500_gb_1_gb_vga_156_freedos-pmu2437.html

http://www.pcdepo.com/lenovo-z570am-59-321013-notebook-urun6993.html

https://www.pcdepo.com/msi-cx640dx-658xtr-notebook-urun7185.html

Görüntülü konuşmayı ilk sıraya yazmışsın, onun için gözden kaçmasın diye şunuda belirteyim:

Lenovo: 2.0MP

Msı: 1.3MP

Asus: VGA

dahili kameralara sahiptir...

Kusura bakmayın biraz geç cevap yazdım size cevaplarınız için teşekkür ediyorum.Notebook seçiminde aklımda msı ve asus'un sizin yazdığınız modelleri vardı...ama lenovo'yu görünce fikrim değişti tasarımı ve performansı asus,msı kadar var...

1-Görüntülü konuşma ve müzik performansı için lenovo ideal gibi sizce de öylemi...
    2-Oyun konusunda ise hepsi eşit performans verirler diye düşünüyorum...
    3-Isınma konusunda sıkıntı yaşanır mı oyun oynarken lenovo'da?

Ve son olarak 540m'den iyi f/p olarak başka bu markalarda veya bir başka markada önerdiğiniz bir notebook var mı?630m gördüm ama acer'da sizce uygun mu...

Cevaplar için şimdiden teşekkürler...

Estağfurullah;

1- Aynen öyle, bu modeller arasında görüntülü konuşma ve ses çıkışı olarak Lenovo 1 numara.

2- Kesinlikle, oyunlarda hepsi eşit performansa sahiptir.

3- Forumda bu 3 modelide kullanan arkadaşlar var, hiçbiriyle ilgili ısınma vb. şikayet yok.

1.300 civarında şu anda en iyi f/p ekran kartı 540M, 1.600 civarına çıkabilirseniz o zaman 555M, 635M ve 6770M ekran kartlı modeller bulabilirsiniz

Ekleme: 630M, 540M ile aynı performansa sahiptir, yeni teknoloji olduğundan tercih edebilir, fakat aynı performansta Asus, MSI ve Lenovo varken Acer tercih etmek bence doğru olmaz...

Msı'ı eledim elde asus ve lenovo kaldı...

1-Bu laptoplar çok gezgin biri için ideal mi ağırlık vs...
    2-Sizce hangi laptop'un ekranı daha güzel...(Güneş yansıyınca görümüyor ekranı filan diyorlar asus için)
    3-Teknoloji bakımında hangisi daha önde(USB,SSD...)
    4-Ankara'dan nerden alınabilir bunlar...

Son olarak lenovo'nun kasa tasarımı asusa göre mükemmel duruyor tuşların şekli görüntüsü...sizce'de öylemi...

Alıntıları Göster
    [quot

2-Sizce hangi laptop'un ekranı daha güzel...(Güneş yansıyınca görümüyor ekranı filan diyorlar asus için)

Son olarak lenovo'nun kasa tasarımı asusa göre mükemmel duruyor tuşların şekli görüntüsü...sizce'de öylemi...

http://www.mormani.com/urun/f245de80171f41c0bad0f25873e7ae0e/ASUS-ASUS-K53SV-SX581D-Intel-Sandy-Bridge-Core-i5-2430M-2.40GHz-4GB-500GB-15.6-inc-Notebook ANKARA MALTEPEDE ben burdan iki tane aldım BİR GÖZATSAN İYİ OLUR

quote:

quote:

quote:

quote:

Arkadaşım için notebook bakıyorumda oyun için f/p oranı iyi bir kart gibi duruyor...555m'e baktım ama 1700tl'ye kadar çıkıyor.Sizce:

Asus K53SV, Lenovo Z570 ve MSI CX640DX bakabilirsin

Edit: Üşenmedim bu serilerde en uygun modelleride çıkarttım

http://www.sadecenotebook.com/main/asus_k53svsx581d_core_i52430_24_ghz_4_gb_500_gb_1_gb_vga_156_freedos-pmu2437.html

http://www.pcdepo.com/lenovo-z570am-59-321013-notebook-urun6993.html

https://www.pcdepo.com/msi-cx640dx-658xtr-notebook-urun7185.html

Görüntülü konuşmayı ilk sıraya yazmışsın, onun için gözden kaçmasın diye şunuda belirteyim:

Lenovo: 2.0MP

Msı: 1.3MP

Asus: VGA

dahili kameralara sahiptir...

Kusura bakmayın biraz geç cevap yazdım size cevaplarınız için teşekkür ediyorum.Notebook seçiminde aklımda msı ve asus'un sizin yazdığınız modelleri vardı...ama lenovo'yu görünce fikrim değişti tasarımı ve performansı asus,msı kadar var...

1-Görüntülü konuşma ve müzik performansı için lenovo ideal gibi sizce de öylemi...
    2-Oyun konusunda ise hepsi eşit performans verirler diye düşünüyorum...
    3-Isınma konusunda sıkıntı yaşanır mı oyun oynarken lenovo'da?

Ve son olarak 540m'den iyi f/p olarak başka bu markalarda veya bir başka markada önerdiğiniz bir notebook var mı?630m gördüm ama acer'da sizce uygun mu...

Estağfurullah;

1- Aynen öyle, bu modeller arasında görüntülü konuşma ve ses çıkışı olarak Lenovo 1 numara.

2- Kesinlikle, oyunlarda hepsi eşit performansa sahiptir.

3- Forumda bu 3 modelide kullanan arkadaşlar var, hiçbiriyle ilgili ısınma vb. şikayet yok.

1.300 civarında şu anda en iyi f/p ekran kartı 540M, 1.600 civarına çıkabilirseniz o zaman 555M, 635M ve 6770M ekran kartlı modeller bulabilirsiniz

Ekleme: 630M, 540M ile aynı performansa sahiptir, yeni teknoloji olduğundan tercih edebilir, fakat aynı performansta Asus, MSI ve Lenovo varken Acer tercih etmek bence doğru olmaz...

Msı'ı eledim elde asus ve lenovo kaldı...

Alıntıları Göster
    quote:

Ankara'da oturuyorum. Ben de nova bilgisayardan 3 tane asus almıştım biri kendimin diğerleri arkadaşlarıma. Memnun kaldım, dükkanları da kızılayda sitesinden bakarsan görebilirsin Ata İskender'in karşısında. öğlen gibi gidersen laptopu akşam 5 e doğru getirtiyorlar ya da gitmeden bir gün önce ararsan ertesi gün gidip alabilirsin elden.

http://www.novabilgisayar.com/bilgi.asp?ID=8232

Senin Lenovo onlarda da var ama sanırım pcdepo'dan birazcık pahalı. Ama işlemcisi dikkatimi çekti pcdepo 2430M, nova bilgisayardaki 2450M. Aralarında çok bir fark yok ama sanırım o 30 40 tl'lik farkı o yüzden koymuşlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kzpmaza -- 22 Mart 2012; 19:50:06 >
  • Bence samsung un np rf 511 s01 tr s02 tr s09 tr ve S0A modellerinede bak çok başarılı bilgisayarlar.

Orijinalden alıntı: apollo606

Bence samsung un np rf 511 s01 tr s02 tr s09 tr ve S0A modellerinede bak çok başarılı bilgisayarlar.

Arkadaşımda Samsung 300E5Z-S01TR var, özellikle ekranı mükemmel, sınıfında açık ara önde bence ekran konusunda.

Yalnız ekran kartı olarak 520M ve 520MX kullanılmış bu modellerde, sanırım Fadeout 540M veya üstü ekran kartlı bir model bakıyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vantage Point -- 22 Mart 2012; 22:17:27 >
    Asus Crosshair V Formula-Z // AMD FX X8 8350 @4.5 GHz // Cooler Master Hyper 212 EVO // ASUS HD7950 DirectCU II TOP V2 @1000/5500 MHz // Gskill RipjawsX 8GB DDR3 1600Mhz (2x4GB) // Kingston HyperX 120GB // Western Digital Caviar Black 1TB // Corsair Carbide 300R // Corsair Cx 80Plus 600W // ASUS DRW-24B5ST // Philips 227ELHA 22'' LED Monitör // Logitech S220 2 1 // Thermaltake Tt Esports Challenger // Thermaltake Tt Esports Black Element
  • Samsung un bu modellerinin hepsi 540 m ekran kartına sahip ayrıca ekran konusunda haklısın çok başarılı.Saydığım modellerin içinde S01 ve bi kaç tanesinde daha mat ekran kullanılmış buda güneş ışığı alan ortamda kullanım rahatlığı sağlıyor. Benim şahsi kanaatim klavye yönünden de asus modellerinden daha başarılılar.
  • arkadaşlar benim pc de i7 2630qm+gt540m var ama battlefield 3 de ayarlar lowdayken bile 10-15 arası lütfen yardım:(((( arkadaşta i3 işlemci var ama nfs the run ı high de oynuyoı benimki kasıyor!!!!!!!
  • masaüstü sağ tıklayın nvidia denetim masasından kart ayarlarını yapman gerekir.3d ayarlar bölümüne girin kart seçenekleri var nvidia'yı seçin aynı yerde program ayarları bölümü var özelleştirilmiş program seçeneği var oraya oyunun exe'sini girin altında yine kart seçeneği var onuda nvidia yapın düzelir forumu biraz araştırsaydınız çokça yazdık bunları.
  • evet dediğiniz şeylerin hepsini yaptım ama yinede olmuyor hala nfs the run da fps 10-15 arası araba 20 saatte dönüyor :((((( neden böyle oluyor bir türlü anlamadım yine de cevap yazdığınız için tşk

hocam dediğin şeyleri kat kat güzel bişekilde yapacak msi ın özel seri bir notebookuna rastladım işine yarayabilir fiyatıda makul

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-bilgisayar-notebook-dizustu-msi-i5-islemci-tasarim-performans-laptopu-bu-fiyata-asus-sony-79099694/detay/
  • Arkadaşlar imzamdaki laptopdan var bende nvidia bu kartın driverlarını yayınlamaya başlamış ama windows 7 için olanı yok nasıl bir iştir anlamadım? Driver çıkarıcaksın windows 7 desteği yok.Bende gt540m için olan en son 296.10 WHQL driveri yükledim ve nasılsa kabul etti,hiçbir şekilde modifiye falan yapmadım direk yüklendi ileride sorun çıkarırmı arkadaşlar?
  • arkadaşlar benim pcde 2630qm+gt540m var ramde 8 gb kartın son güncellemesini yaptım(296.10), nvidia denetim masasından tercih edilen grafiği yüksek performanslı nvidia işlemcisi yaptım ayriyeten de program ayarlarından özelleştirilecek program ayarınıda yaptım ve bide üstüne oyunları açarken sağ tıklayıp yüksek performanslı nvidia işlemcisi ile aç diyerek giriyorum kartı artık nereye tanıtacağımı şaşırdım ama hala nfs the run low ayarlarda bile fps 10-12 ciarı , battlefield 3 de herşey lowda fps 12-13 ben artık çıldırıcam ALLAH rızası için bana yardım edin YALVARIRIM :(((((((((((
  • frobisher@biliyorsun 540m ile 630 aynı 540m sürücünün güncellmesi aynı zamanda 630m'ye uyacak şekilde oluşturulmuş 600 serisi siteye konmuş aa daha yapılandırılmamış ivy bridge işlemcili leptoplarla bu seriler daha çok kullanılacak olup bundan sonraki güncellmede bunu görebilirsin hepsinin kendine ait sürücüsü olacak zaten 540m ile 630m birebir aynı fark yok saat hızlarında bile fark oluşturulmamış isim değişkliği sadece.

Orijinalden alıntı: durann

arkadaşlar benim pcde 2630qm+gt540m var ramde 8 gb kartın son güncellemesini yaptım(296.10), nvidia denetim masasından tercih edilen grafiği yüksek performanslı nvidia işlemcisi yaptım ayriyeten de program ayarlarından özelleştirilecek program ayarınıda yaptım ve bide üstüne oyunları açarken sağ tıklayıp yüksek performanslı nvidia işlemcisi ile aç diyerek giriyorum kartı artık nereye tanıtacağımı şaşırdım ama hala nfs the run low ayarlarda bile fps 10-12 ciarı , battlefield 3 de herşey lowda fps 12-13 ben artık çıldırıcam ALLAH rızası için bana yardım edin YALVARIRIM :(((((((((((

program ekle kaldırdan nvidia sürücülerini komple kaldır üzerine kurduğunda sıkıntı olabiliyor birde en son sürücüde bazı kartlarda performans sağlamadı bir katkısıda yok yüklemek istersen bu şekilde yükle yoksa öncekini kurabilirsin tekrar 295.10 olanını
  • arkadaşlar bu nvidia ya geçiş için bir sey soracaktım da benm ekran kartını denemk için bir oyunu sectim yüksek performanslı nvidia diye sora oyuna gryrm ama hala nvidia gpu etkinliği yok diyor bu sorunu nasıl çözeblrim geçiş yapmıyor galiba veya yapıyor da başka yerden mi bakılıoyr da ben mi bilmyrm ki :/ bi yardımcı olur musunz
  • benim yaptığım alıntıya bak masaüstü sağ tıkla nvidia denetim masasında 3d ayarlar bölümünden kart seçenekleri var harici nvidia'yı seç.aynı yerde program ayarları bölümü var.özelleştirilmiş program seçeneğine oyunun exe'sini onun altında yine kart seçeneği var onu yine nvidia'ya ayarlayın.çoğu senin yaptığın gibi yapmaya çalışıyor ama işe yaramaz dediğim ayarları yapmalısın.

Orijinalden alıntı: vercenik53

benim yaptığım alıntıya bak masaüstü sağ tıkla nvidia denetim masasında 3d ayarlar bölümünden kart seçenekleri var harici nvidia'yı seç.aynı yerde program ayarları bölümü var.özelleştirilmiş program seçeneğine oyunun exe'sini onun altında yine kart seçeneği var onu yine nvidia'ya ayarlayın.çoğu senin yaptığın gibi yapmaya çalışıyor ama işe yaramaz dediğim ayarları yapmalısın.

genel ayarlardan nvidia yı sec mi diyosun hocam yani bir de özel ayarlardan hangi programda nvidiayı istedgmi secmemi sölüosun yani
  • quote:

genelden nvidia özel programlarda oynadığın oyunun masaüstündeki exe sini yerleştir okadar.

yerleştirdm hocam zaten programla da baktım nvidia gpu off yazıyor hala :/
  • peki ekran kartı sürücü güncelledinmi o seçenekler aktif olması lazım sürücüyü güncelle güncellemişsen program ekle kaldırdan kaldır nvidia sürücülerini nvidia'nin sitesinden tekrar kur,aktif hale gelecektir.

peki ekran kartı sürücü güncelledinmi o seçenekler aktif olması lazım sürücüyü güncelle güncellemişsen program ekle kaldırdan kaldır nvidia sürücülerini nvidia'nin sitesinden tekrar kur,aktif hale gelecektir.

en güncel sürümü olan 296.10 var zaten güncellştrme oldugunda otomatik haber veriyor hocam bana ben de yüklyrm bida bi deneyeyim bakalm silip kurayım nividiayı
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.