Şimdi Ara

Nvidia Go 7400 Driver SORUN!! YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
2.280
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar forumda araştırdım ama aradığım cevabı bulamadım

go 7400 ekran kartım var ve driverın sürümü 84.54 , nvidianın sitesine girip son driverı indiriyom bu 4-5 kez oldu ve artık sıkıldım bu işten,
    bu sürümden başkasına yükseltemiyorum hata veriyo "mevcut donanımızla ilgili sürücü bulunamadı".
    ***163.44 bile çıktı benm driver güncellenmiyo

nası güncelleyebilirim varsa bilen yardım etsin lütfen... bu yüzden oyunlardada sorun yaşıyorum

• bir fikri olan yokmu?????
  • sen masaüstü bilgisayarlar için olan sürücüyü indirmeye çalışıyorsun.

işte aradığın driver bu. (xp 32bit kullanıoyrsundur büyük ihtimalle)
    http://download1.msi.com.tw/files/downloads/dvr_exe/NVIDIA_VGA_XP_NB.zip
  • nvidia go serisi için yeni driver çıkartmama kararı aldı uzun zaman önce. sadece vista sürücüleri çıktı.
  • Aynı sorunu benim laptoptaki go 7300'de yaşıyorum. Onu nasıl çözebilirim acaba?

edit: laptopun markası, Asus A6VM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aLTuu -- 31 Ağustos 2007; 20:34:32 >
  • bir yöntem göstereyim ; benim uyguladığım ; a6vc laptop geforce go 6200 turbocache. vista 162.22 sürücüsüne.

ilk önce nvidia sitesinden normal international sürücüyü indirin.sonra bunu winrar ile bir klasöre açın(international olmasına dikkat edin).

aygıt yöneticisinde görüntü bağdaştırıcısı özelliklerine girin.ayrıntılar sekmesinde özelliklerde uyumlu kimlikler seçili olsun burada ikinci satırı bir metin belgesine kopyalayın örneğin benimki ; PCI\VEN_10DE&DEV_0167 bu şekilde.

sonra sürücüyü açtığımız klasörde "nv_disp.inf" dosyasını açın. şimdi "[NVIDIA.Mfg.NTx86.6.0]" bu satır altına ekleme yapın ; orada uygun yere kendi değerinizi girin örneğin benimki ; [ %NVIDIA_NV44.DEV_0167.1% = nv_NV3x, PCI\VEN_10DE&DEV_0167 ]

go 7300 7400 için [ %NVIDIA_G72.DEV_xxxx.1% = nv_NV3x, PCI\VEN_10DE&DEV_xxxx ] . "xxxx" yerine aygıt yöneticisinden öğrendiğiniz değeri yazın.

sonra [Strings] bölümü altına model ismini uygun yere girin . örneğin benimki ; [ NVIDIA_NV44.DEV_0167.1 = "NVIDIA GeForce GO 6200 TurboCache(TM)" ]

siz de [ NVIDIA_G72.DEV_xxxx.1 = "NVIDIA GeForce go 7300 " ] yazabilirsiniz. bu isim aygıt yöneticisinde görünecek isim.

en son dosyayı kaydedip çıkın sonrada kurun.inf yi değiştirdiğimiz için sürücüler imzasız olacaktır.kurarken imzalanmamış sürücü uyarısı verebilir.

• Slm Usta be 1 aydır driver arıyorum ve senn ekran kartıyla benm kartı aynı oldugunu farkettim

ben xp kullanıyorum ve driver i bulamadım tonlarca driver indirdim ama olmadı bana yardımcı olurmusun
    vista driveride olur vista yaparım pc yi

Geforge Go 6200/6400 ekran kartım
    Ve Driver arama promramıı kullandıgımda bu yazıyor
    PCI\VEN_10DE&DEV_0167

Cevabını bekliyorum yardıcı olursan cok sevinirim

quote:

Orjinalden alıntı: terminator

bir yöntem göstereyim ; benim uyguladığım ; a6vc laptop geforce go 6200 turbocache. vista 162.22 sürücüsüne.

ilk önce nvidia sitesinden normal international sürücüyü indirin.sonra bunu winrar ile bir klasöre açın(international olmasına dikkat edin).

aygıt yöneticisinde görüntü bağdaştırıcısı özelliklerine girin.ayrıntılar sekmesinde özelliklerde uyumlu kimlikler seçili olsun burada ikinci satırı bir metin belgesine kopyalayın örneğin benimki ; PCI\VEN_10DE&DEV_0167 bu şekilde.

sonra sürücüyü açtığımız klasörde "nv_disp.inf" dosyasını açın. şimdi "[NVIDIA.Mfg.NTx86.6.0]" bu satır altına ekleme yapın ; orada uygun yere kendi değerinizi girin örneğin benimki ; [ %NVIDIA_NV44.DEV_0167.1% = nv_NV3x, PCI\VEN_10DE&DEV_0167 ]

go 7300 7400 için [ %NVIDIA_G72.DEV_xxxx.1% = nv_NV3x, PCI\VEN_10DE&DEV_xxxx ] . "xxxx" yerine aygıt yöneticisinden öğrendiğiniz değeri yazın.

sonra [Strings] bölümü altına model ismini uygun yere girin . örneğin benimki ; [ NVIDIA_NV44.DEV_0167.1 = "NVIDIA GeForce GO 6200 TurboCache(TM)" ]

siz de [ NVIDIA_G72.DEV_xxxx.1 = "NVIDIA GeForce go 7300 " ] yazabilirsiniz. bu isim aygıt yöneticisinde görünecek isim.

en son dosyayı kaydedip çıkın sonrada kurun.inf yi değiştirdiğimiz için sürücüler imzasız olacaktır.kurarken imzalanmamış sürücü uyarısı verebilir.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ati Radeon 9600 pro driver sorunu
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • o vista driveri arkadaşım arkadaş xp kullanıyorum demiş dikkat et

dostum nvidia yeni notebook driverini sitesinden yayınlıyo betao larak gir ordna seç kartını indir yukle
  • arkadaşlar go7400 kullanıyorum, windows 7 32 bit driverını bulamadım.. yardımcı olabilir misiniz??
  • vestel nvidia geforce go 7400 driver windows 7 için uygun olabilir.

http://rapidshare.com/files/370706812/nVIDIA7400hayati54_donanimhaber.rar.html
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.