Şimdi Ara

NVidia GeForce ShadowPlay Aktif Olmuyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
260
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yaklaşık 1 senedir kullandığım ve hiç sorun yaşamadığım NVidia GeForce ekran kartlarının bazılarına sunulan ShadowPlay özelliğini 27 Ocak 2016 tarihli, 361.75 sürümlü güncellemeden beri kullanamıyorum.
    Önceki sürümlerini tekrar yüklememe, tüm bileşenleri kaldırıp tekrar yüklememe rağmen çözülmedi. Bir kaç yerde kısayolun hedefine "-shadowplay" eklemesi gibi çözümlerden bahsedilmiş ancak herhangi bir sonuç alamadım.
    Aşağıda paylaştığım fotoğrafta görüldüğü gibi, ekran kartı modeli, sürücü ve diğer gereksinimler sağlanıyor ve ShadowPlay için "Kullanıma Hazır" diyor. Ancak aktifleştirmek için tuşa baştığımda bir işlem yapmıyor ve öyle kalıyor.
    Biraz önce farkettiğim bir şey, ok ile gösterdiğim tuşa bastığımda, program yaklaşık olarak 1 saniye tepki vermiyor ve hemen sonra normale dönüyor.
    Daha önce karşılaşan ve/veya çözümünü bilen var mı?
    Nvidia GeForce Support'a attığım mail cevapsız ve çözüm bulamadım.

NVidia GeForce ShadowPlay Aktif Olmuyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ulaa_sKb -- 28 Mart 2016; 10:01:59 >

• Önce Experience'i kaldır, elinde setup'ı yoksa, burdan yenisini indir:http://www.geforce.com/geforce-experience

Programı kaldırdıktan sonra (yenisini kurmadan önce) bilgisayarım'da ShadowPlay, GFExperience şeklinde aramalar yapıp bulduğun dosya/ları silersin, aynı şekilde regedit'tede ShadowPlay ve GFExperience şeklinde arama'lar yapıp çıkan anahtar ve klasörleride sildikten sonra windowsu tekrar başlatır temiz kurulumu yaparsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coax47 -- 28 Mart 2016; 11:52:16 >
  • ulaa_sKb kullanıcısına yanıt
    Aynı sorun bendede mevcut bir çözümünü bulabildiniz mi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    AMD VS NVİDİA EKRAN KARTI
    11 yıl önce açıldı
    nvidia ekran kartını görmüyor
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.