Şimdi Ara

NVIDIA GeForce RTX 50 Serisi [ANA KONU] | [DLSS4-MFG-AI-TSMC4N-PCIE5-GDDR7] (372. sayfa)

15 Kayıtlı Üye (6 Mobil) ve 28 Misafir (9 Mobil) - 28 Masaüstü15 Mobil
5 sn
7.538
Cevap
253
Favori
306.312
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
58 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
3. Sırada  bugün en iyi #1
Sayfa: önceki 370371372373374
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Sizin sorununuz bios ile alakalı gibi duruyor.Son sürüme güncellemeyi deneyin. Eğer devam ederse sorun MSI tarafından gelecek bios güncellemesini beklemek durumunda olabilirsiniz. X870e'de USB 4 portları çalışmıyor ve henüz düzeltemediler bu sorunu.

• İtopya'da MSI RTX 5090 Gaming Trio tekrardan stoklara gelmiş. 150.000 TL

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• zartzurt456 kullanıcısına yanıt

Stoklarında varmıymış, alala..

• drages kullanıcısına yanıt

sahte stok düşüşü yapıyorlar.

olay şu stok giriyorlar sonra stok çıkıyorlar. millete satıldı algısı oluşuyor, daha sonra yüksek fiyatan giriyorlar.

kime kandırırsak diye bakılıyor :D

Ama tüm firmalar mı aynı şeyi yapıyor hocam? Dün 5 tane firmaya falan stok geldi, 150'den aşağı fiyat yoktu şimdi hiç birinde stok görünmüyor.

• Beyler, tecrübeli arkadaşlar yorumlarını esirgemez ise çok sevinirim. Daha önce hiç manuel overclock ile ekran kartı kullanmadığım için merak ediyorum. Benim MSI Suprim 5080 in stock sıcaklıkları çok çok iyi bu yüzden full manuel overlocklu bile sıcaklıkların pek yükselmiyecegini düşünüyorum. Peki şimdi kart stabil bir şekilde çalışşa ve sıcaklıklar da çok düşük halde kalsa dahi sürekli oc li kullanmanın bir zararı var mıdır ? Gönül rahatlığı ile OC yapıyım mı ne dersiniz ?

stokları bir heyecan ile prebuilt lere kaydırmak istediler ama muhtemelen kimse yüzüne bakmadı

• quote:

Orijinalden alıntı: Paister

Ama tüm firmalar mı aynı şeyi yapıyor hocam? Dün 5 tane firmaya falan stok geldi, 150'den aşağı fiyat yoktu şimdi hiç birinde stok görünmüyor.

birbirleri ile haberli fiyatları güncellediler dün 140 başladı 170 kadar gitti. sanki tek bi yerden stok giriyorlar gibiydi. işte algı ile satış peşindeler

• pastperfect kullanıcısına yanıt
    Hocam benim anakart x870p bir sorun çıkarmadı.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • bladeharun kullanıcısına yanıt
    Sizde karti takinca dorek 5.0 olarak mi gordu hocam. Marka nedir

Auto diye hatırlıyorum hocam. Eve geçince bir bakayım. Kart 5080 palit.

• namor N kullanıcısına yanıt

Voltajı ekran kartının kaldırabileceği limitlerin üzerine artırmadıkça bir sorun olmayacaktır OC ile kullanmak.

• bladeharun kullanıcısına yanıt
    Tamamdir hoxam sagolun bekliyorum musait aninizda. Anakartimiz markasi nedir hocam

Msi pro x870p hocam.

• Dusunsel D kullanıcısına yanıt

Tamam teşekkürler.

Asus Astral 5090 146 K'ydı Hepsiburada'da. Peşin fiyatına da 9 taksit yapıyordu. Almadım çünkü bence fiyatlar yüksek. Haziran gibi fiyatların sakinleşmesini bekliyorum. 4070 TI super geçen sene başında çıktığı fiyatların altına satılıyor şu an ki o kartta stok sorunu yoktu hatırladığım kadarıyla. 5090'da hem stok sorunu var hem de satıcılar fahiş karla satıyor.

• namor N kullanıcısına yanıt

Ama işte garantiyi etkileme durumu olabilir. Sonuçta OC yaptığın log kayıtlarında görünecektir. Ekran kartında bir voltaj sorunu olsa vs. garantiden kartın dönme ihtimali olabilir. Bu konuda deneyimli birisi daha net yorum yapacaktır. Sonuçta sen üreticinin stock limitlerinin üzerine çıkıyorsun ve kartta bir sorun olsa üretici bunu garanti dışı ürün olarak görebilir.

• 
Sayfa: önceki 370371372373374
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.