Şimdi Ara

NVIDIA GeForce RTX 50 Serisi [ANA KONU] | [DLSS4-MFG-AI-TSMC4N-PCIE5-GDDR7] (338. sayfa)

7 Kayıtlı Üye ve 14 Misafir (2 Mobil) - 19 Masaüstü2 Mobil
5 sn
8.134
Cevap
256
Favori
332.607
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
59 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
5. Sırada  bugün en iyi #3
Sayfa: önceki 336337338339340
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Şuan bu bilinen bir bug bence. Kartın hold clock u firmware bug ile düşük kaldığından oluyor.

Gpu clock un gösterdiğinden ziyade çipin gerçek ( effective saat hizi )

Suprim ile Vanguard PCB de ayni. Daha önce hiç böyle bir glitch görmemiştim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • StreamRolleR kullanıcısına yanıt

Bak videodan resimleri çektim, inşallah düzeltilebilcek bişeydir. Bios update mi çıkarmaları gerekiyor düzeltmek için?

NVIDIA GeForce RTX 50 Serisi [ANA KONU] | [DLSS4-MFG-AI-TSMC4N-PCIE5-GDDR7]

• drages kullanıcısına yanıt

Suprim Liquid var. Şuan mid tier oldu

Lightning ( gelicek ) hybrid yapmışlar. 120mm 2X ince rad i sağ sol ( fe gibi ) yapmışlar 3 fanlı. Lightning de kingpin-HOF muadili kart. Suprim in pcb ye bomboşa çekmelerinin sebebi..

Astral LC işte bildiğin gibi. Matrix cosplay yapan yeni bir marketing term… Astral. 4090 daki Matrix ile birebir kart. Yolun sonu :)

• darkdevil35 kullanıcısına yanıt

nvidia app'ten override ile açmışsınız işte 4x yazıyor?

• ufuq010101 kullanıcısına yanıt

Şu Samsung'tan nefret ediyorum, kontrol ettim benimkisi "ls28 bg 702 ep xuf" modeliymiş. Sizinkisi "ls28 ag 700 nu xuf". Sizin monitörün kullanıcı klavuzuna falan baktım ama hiç elle tutulur bir şey paylaşmamışlar. Bilmiyorum işinizi halledebildiniz mi ama monitör modelini aratıp Samsung sayfasından kullanıcı dökümanını indirip kontrol edebilirsiniz. Ben bile ilk başta bu monitörde sesi nasıl açacağımı bulamayıp çıldırmıştım, adamlar kumandaya volume tuşunu koymamışlar. Smartthing uygulamasında var kumandada yok ne hikmetse. Size iyi şanslar.

• MacGyver. kullanıcısına yanıt

Yazıyor ama oyunda açılmıyorki onu anlamadım bende

• quote:

Orijinalden alıntı: darkdevil35

Yazıyor ama oyunda açılmıyorki onu anlamadım bende

anladım, yani 80-90 fps falan alıyorsunuz?

• inno markası da olsa fiyatlar hafiften düşüyor gibi. sinerji de 53.499 TL'ye çekmişler...

.

• 118 düşmüştü deepseek muhabetlerinden bu gün yine çalışdı. tedarik sorunları yüzünden sipariş iptaleri çovalmış :D

avrupa için ek vergi filanda diyor trump öyle bişey olur yandık iyice bi %20 buna kaktırısa ooo bitmişiz biz

• Yeniada kullanıcısına yanıt

Güle güle kullanın.

• Weirdusername kullanıcısına yanıt

Hocam valla ugrastirdik senide hakkini helal et bu samsungun yazilim kismi hep skintiliydi hala oyle cok onemli degil en kotu kapatir gecerim yada satarim bunu vrr bulucam diye esir etti benide.Gyshnc acip iki monitorde de deneme yapicam birazdan bakalim degisme olucak mi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ufuq010101 -- 3 Şubat 2025; 18:35:44 >
  • mcake± kullanıcısına yanıt

soğutma bakımından zayıf gibi görünüyor

balon yavaş yavaş sönüyor o fiyatlar mecbur inecek

• namor N kullanıcısına yanıt

Gaming Pro'nun sıcaklıklar gayet iyiymiş hocam. 55-60 derecelerde gidip gelmiş kart, muazzam. ki 3000/4000'de de kullanmıştım, sorunsuzdu. MSI Gaming X Trio bile 65-66'larda. Vanguard 63-64'lerde vs. Bi Suprim harika orada, o da 59-60'larda idi.

Çokça eleştirilen bir üst modeli 5080 Gamerock'ta da sorun olacağını düşünmüyorum ben esasen.

Eleştiriye konu olan 5090 Gamerock'tı fakat o da çok güçlü bir kart. Diğer 5090'larda bir gelip testleri çıksa göreceğiz de.

55k Gaming Pro, 75k Astral o_O

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Professor X -- 3 Şubat 2025; 19:10:46 >
  • Herkese merhaba. FSP Hydro k 700w 80+ bronze PSU ile 5070 Ti sorun çıkarır mı? Nvidia 750w tavsiye etmiş. Ekran kartının güç tüketimi yaklaşık 300w olacakmış. İşlemcim 5700x3d. Sizce PSU’yu değiştirmem gerekir mi?

• lostideas L kullanıcısına yanıt

bilginizde ve yazdıklarınızda kavramsal kargaşa var.

görüntü kalitesinden kastınız nedir?

çözünürlük, renk, daha yüksek FPS?

temelde görüntüyü oluştururken belli standartlar vardır, renk için RGB/SRGP mesela.

tüm GPU lar bu standartları sağlamak zorundadır, yani aynı ekran üzerinden iki farklı, eski / yeni GPU aynı standartta renkleri bize gösterir.

iki GPU arasında native (doğal) bir görüntüde, herhangi bir renk filitresi kullanılmadığı takdirde aynı monitör üstünde görüntüde renk farklılığı olmaz eğer "kalite"den kastınız bu ise.

diğer kalite unsuru çözünürlüktür, XGA, WXGA, SVGA, HD, Full HD gibi standartlar.

güçlü GPU ile üç boyutlu görüntülerde daha hızlı hesaplama nedeni ile daha yüksek çözünürlükte görüntü işlenebilir, bu sayede görüntü kalitesi artar ve daha yüksek kare hızı ile görüntü ekrana yansır.

daha yeni ve güçlü GPU larda bu bu standartlar yükselir ve daha iyi görüntü elde edersiniz, ama DLSS, FSR gibi herhangi yazılımsal görüntü işleme teknolojisi teknolojisi kullanıldığı takdirde iki GPU arasında görüntüde fark oluşmaz, eğer "kalite" den kastınız bu ise.

diğer kalite unsuru video işleme, kaydetme ve gösterme yeteneği.

her marka kendine ait olmak üzere NVENC, NVDEC, PureVideo HD gibi kodlama teknolojileri kullanır, çok eski GPU larda olmayan bazı yeni teknolojiler ile daha iyi görüntü sağlanabilir, eğer "kalite"den kastınız bu ise.

kalite içeriği kastınızı yazmamış olmanız itirazları doğurmuş.

ayrıca "Vatan Bilgisayar" ı bilgi kaynağı olarak almamanızı salık veririm.

• psycho90 kullanıcısına yanıt
    Sisteminizin diğer bileşenleri de önemli fakat büyük ihtimalle yeterli olacaktır.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • MuratBayrakçı kullanıcısına yanıt

Ya üstadım siz neden cevap verip iyice kaşıyorsunuz ki. Şimdi tekrar ortalık karışacak tekrar xx90 çok daha üstün teorisinin şifrelerini uzun uzun yazacak vs.vs.

He deyip geçin hocam. Sonuçta konu 5000 serisi. fazla kurcalamayın.

• RedGunners kullanıcısına yanıt

ben de quest 3 kullanıcısıyım, NV ayarları nasıl olmalı bilgi verebilirseniz çok sevinirim.

• bu kim :D kesin dh den biri :D

TheKoswogyoutube
    5090 NİYE YOK NİYEEEEEE ÇILDIRIYORUM YA NİYE YOK !
    https://www.youtube.com/watch?v=Codvil6_TYA
  • zartzurt456 kullanıcısına yanıt

zenginin derdi de bi başka NVIDIA GeForce RTX 50 Serisi [ANA KONU] | [DLSS4-MFG-AI-TSMC4N-PCIE5-GDDR7] 

• 
Sayfa: önceki 336337338339340
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.