Şimdi Ara

NVIDIA GeForce RTX 50 Serisi [ANA KONU] | [DLSS4-MFG-AI-TSMC4N-PCIE5-GDDR7] (304. sayfa)

16 Kayıtlı Üye (4 Mobil) ve 23 Misafir (5 Mobil) - 30 Masaüstü9 Mobil1 iOS
5 sn
6.209
Cevap
236
Favori
250.734
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
56 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
5. Sırada  bugün en iyi #1
Sayfa: önceki 302303304305306
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Alabildiniz mi astralı stok kalmadı diyor?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Paister P kullanıcısına yanıt

O kadar haklısın ki.. ben de biliyorum ama nedense en üstü alma gibi bir hırsım var o kadar bekledikten sonra. Astralın o saçma renklerini filan sevmiyorum.

5080 Astral'ın arka fanından dolayı aşırı bir gürültü kirliliği olduğu ortaya çıktı. 5090 daha test eden görmedim, ama aynı ses sorunu olacaktır. Ama Astralın fanlar minimumdaki soğutmasına çok çok iyi diyorlar.

OC değil, UV yapacağım zaten. Quite Bios da çalıştığı zaman kendi de gücü kesiyormuş biraz. Yani 600 W da deli gibi çalıştırmak da çok istemiyorum ama işte soğutma bloğu çok iy. Alırsam arka fanın kablosunu sökeceğim zaten.

• Bu arada alan arkadaşlar coil whine durumunu da paylaşırlar ise sevinirim 4090 da aldığım 3 kartta da fazlasıyla cw vardı (2x strix rog 1 gaming x trio)

• drages kullanıcısına yanıt
    NVIDIA GeForce RTX 50 Serisi [ANA KONU] | [DLSS4-MFG-AI-TSMC4N-PCIE5-GDDR7]

• Birisi 150 binden, birisi 170 diğeri 180 binden satıyor. Utanmaları yok bunların, azıcık daha zorlasalar 250 bin liraya koyacaklar.

• Shellot kullanıcısına yanıt

Hayırlı olsun çok güzel fiyata sadece birkaç şanslı kişiden biri olarak bu kartı almışsınız merak ettiğim şey bu kart hatırladığım kadarıyla internet üzerinden satın alınamıyordu yani sepete eklenemiyordu ama görünen o ki siz alabilmişsiniz nasıl aldığınız yani telefon ile arayıp müşteri temsilcisi ile konuşarak mı sipariş oluşturdunuz bilgi verebilir misiniz?

• Philipp_Plein kullanıcısına yanıt

varda 149k nedir

siz kaçtan aldınız?

• Bu paraları vereceğinize gidin low Cost firmadan bilet alın tatil yapın gelin hemde 5090 almıs olursunuz

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • SECourses kullanıcısına yanıt
    136K

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir de unuttum o Astraldaki 2. HDMI çıkışı benim için çok gerekli. Bakacaz artık.

• gaming.gen.tr
    ASUS ROG Astral GeForce RTX 5080 OC 16GB GDDR7 256 Bit DLSS 4 Ekran Kartı
    https://www.gaming.gen.tr/urun/478441/asus-rog-astral-geforce-rtx-5080-oc-16gb-gddr7-256-bit-dlss-4-ekran-karti/

74.000

• silence2008 S kullanıcısına yanıt
    Ben dün alışverişlerimi bitirdim herşey tamam

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Philipp_Plein kullanıcısına yanıt

Teşekkürler ben pas.

• Tahmini 80-90k'ya aldığı kartı 145k'dan satıyor hepsiburada kendisi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SECourses -- 31 Ocak 2025; 17:37:10 >
  • HWS kullanıcısına yanıt
    Vatan’ın sitesindeki ekran kartı kategorisinde yeni üründen eski ürüne sıralama yaparak F5 bastım. Diğer sitelere stok girilmeye başlansa da Vatan’a uzun süre stok girişi olmadı.

Saat 17:12-17:13 civarı stok girildiğini görüp hemen sepete ekleyip ödeme aşamasına geçip tam 17:14’te siparişi verdim.

Ben siparişi verdikten sonra tekrar baktığımda sadece mağazada var yazısı gelmişti.

Baktım benim şehrimde stok var olarak gözüküyor, canlı desteğe ulaşıp, kargo yerine ben direkt şimdi gidip şubeden teslim alsam oluyor mu diye sordum. Maalesef olmuyor kargoyla gönderilecek cevabını aldım.

Ürün de bi 1 saat önce kargoya teslim edilmiş olarak gözüküyor şimdi, tahmini teslimat yarın diyor ama Pazartesiye sarkar bence göreceğiz bakalım.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Paister

gaming.gen.tr
    ASUS ROG Astral GeForce RTX 5080 OC 16GB GDDR7 256 Bit DLSS 4 Ekran Kartı
    https://www.gaming.gen.tr/urun/478441/asus-rog-astral-geforce-rtx-5080-oc-16gb-gddr7-256-bit-dlss-4-ekran-karti/

74.000

28 şubat için ön sipariş diyor yalnız, dikkat etmekte fayda var.

• SECourses kullanıcısına yanıt

Bunun olması gereken fiyat ne kadar, almaya değer mi? Biraz fazla geldi gözüme.

• Paister P kullanıcısına yanıt

Teslim tarihi 1mart zaten ön sipariş

• Oğuz51515151 O kullanıcısına yanıt

ısı değil, sıcaklık hocam ;)

ısı başka bir şey, enerjiyi ifade eder.

• 
Sayfa: önceki 302303304305306
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.