Ureticinin 2000 dolarlik ekran kartini bir 2000 daha koyup bir satistan 2 ekran karti parasi cikarmanin adiligi bu. Burasi turkiye diye diye bu ticari ahlaksizligi bi guzel kaniksattirdilar herkese. Cildirmamak elde degil. Piyasayi belirli bir zumre uzerinden sekillendiriyorlar. Yuzde 20 kesim ne koyarsak zaten alacak geri kalanlarin cani cehenneme piyasasi... |
NVIDIA GeForce RTX 50 Serisi [ANA KONU] | [DLSS4-MFG-AI-TSMC4N-PCIE5-GDDR7] (300. sayfa)
-
-
dün görmen lazımdı 2000 dolarlık kartı 3800 dolara sattılar resmen çıldırdım hiç bir ekran kartı alamadık
-
Bende 120 den alıp 140 a satı siteye koyabilirdim ama bu hiç etik birşey değil bunu söylemeye çalışıyordum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: johnny lennUreticinin 2000 dolarlik ekran kartini bir 2000 daha koyup bir satistan 2 ekran karti parasi cikarmanin adiligi bu.
Burasi turkiye diye diye bu ticari ahlaksizligi bi guzel kaniksattirdilar herkese. Cildirmamak elde degil. Piyasayi belirli bir zumre uzerinden sekillendiriyorlar. Yuzde 20 kesim ne koyarsak zaten alacak geri kalanlarin cani cehenneme piyasasi...
Dedğine katılıyorum ama biz insanların bir araba ya da telefon alırken 1 hatta 2 tane de devlete aldığı ve bununla gayet mutlu olduğu bir ülkede yaşıyoruz.
Ben şeytanın avukatlığını yaparak diyorum ki, bir satıcı da madem insanlar vergi olunca laf etmiyor ben de kar olarak koyarım üstüne derse çok da haksız olmuyor gibi sanki. Ülkeyi ve halkı bir bütün olarak görmemiz lazım. Satıcılara söverken biz ne yapıyoruz diye sormamız gerek.
-
Sonra da ekonomi çok kötüyse neden şöyle böyle diye başına üşüşür bunlar :D Ülkenin beka sorunu resmen
-
ben hedefimi maks 3000 dolar koydum elbet inecek fiyatlar
-
Karaborsacıların, stokçuların, scalpter ların Allah bin belasını versin.
Bu pislikler bize Araç alım Satım dan Bulaştı .
-
Uygun fiyat gelmezse almayacağım. Mecbur değilim arkadaş. Böyle ülke mi olur. Böyle halka böyle yönetici falan derken iyice bataklığa döndük.
Yazıklar olsun herkese. Basit bir telefon, ekran kartı, konsol falan alamıyoruz. Ev, araba zaten hak getire. .
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Aynı şeyi 4090 için yaptım, hiç uygun olmadı, 2 sene mal gibi kaldım 3090 la... Aynı şeyi AMD 7000 için de yaptım, 9000'ler gelsin adam gibi zıplarız diye, ne işlemciler bir yere zıpladı, ne de parası normalleşti.
Şu an üzgünüm 5090 gelecek diye bekledim diye. Paran varsa alacaksın, ülke fiyatına karşıysan birini bulup avrupadan, amerikadan getireceksin. Amerika da scalper cenneti olduğu için, Alamancı akraba bulacaksın.
Bu ülkenin hak ettiği bu. Bir şey değişecek diye kendini sıkıntıya sokmayacaksın, var mı imkanın alacaksın, o günü yaşayacaksın.
Millet 100k'ya Iphone alıyor, araba fiyatlarını söylemiyorum bile. Telefonum Samsung 20FE, ehliyetim bile yok. Gelsin 5090, 150k civarında Astrala basacağım. Napalım ölelim mi.. Ölmeyelim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drages -- 31 Ocak 2025; 15:37:16 > -
Helal hocam yakışır sana bi Astral
Bu ay Bulgaristana gidicem iş için gelirken 1 tane 5080 alırım.
Palit GeForce RTX 5080 GamingPro 16GB GDDR7 1750$
www.speedcomputers.biz429 Too Many Requestshttps://www.speedcomputers.biz/palit-geforce-rtx-5080-gamingpro-16gb-gddr7-video-karta/
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kernel Panic -- 31 Ocak 2025; 15:41:12 > -
Şu hepsiburadadan satış yapan al satçılara herkesin görmesi için bir yorum bırakamıyor muyuz? Satıcıya sor kısmından yazdım ancak bu alçaklığı nasıl ifşa edebiliriz?
-
Yürü be dostum!
Kasa hazır zaten, Amd 9950x... içindeki lain li fanları falan zaten bi kart eder zaten.. Kasaya bakıyorum, niye bende hala 3090 var diyor Hypershiftin ekranından.
Ama ben bilgisayar grafik/animasyon/renderle para kazanan insanım. Yani alet iş için de kullanılacak zaten. O yüzden parasında çok değilim ya.. Para nedir zaten.. her kötülüğün anası.. gitsin, kart gelsin..
-
Hepsiburada ile iletişime geçeceksiniz, ayrıca resmî mercilere şikayet edeceksiniz.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Ben sordum ona, neden bu kadar ucuz, kartta sorun mu var diye. Sorun yok dedi :).
-
2200 dolar msrp'ı olan karta neden 4000 dolar veriyorsunuz arkadaşlar, hayır kartta palit yani
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bunlar Batmaya Mahkum ..... firmalar
-
Kart daha ellerine gelmemiştir Allah bilir.
Hayır şu BettlePC olan satıcı sürekli fahiş fiyatlara ürünler koyuyordu. Hem halkı nasıl silkeleriz derdindeler, hem de gereksiz yere piyasayı yükseltiyorlar. Bizim tedarikçi firmalarda da suç var. Komisyonunu hesaplayıp koy pazar yerlerinede. İnsanlar pazar yerinden işine geliyorsa taksitle satın alsın. Hiç ürün koymazlarsa google da ürünü arattıklarında pazar yerleri listeleniyor ve olmaması gereken fiyatları görüyorlar. Konuşacak çok şey var ama...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amaat -- 31 Ocak 2025; 15:49:26 > -
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X