bence 5090 stogu bu kadardı. şubat sonu artık yeni stoklar gelir. |
NVIDIA GeForce RTX 50 Serisi [ANA KONU] | [DLSS4-MFG-AI-TSMC4N-PCIE5-GDDR7] (279. sayfa)

-
-
Şaka yapıyorum, alan herkes güle güle kullansın
Ben büyük ihtimal Mart'ta Amerika'ya gideceğim. O zamana kadar Best Buy'da FE denk gelirse alır arkadaşımın adresine gönderirim. Bulunmazsa gidince artık içime hangisi sinerse o zaman alırım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
bekleyecek sabır olsa ben de sizin gibi yurtdışından alır gelirdim hocam, bana uçak bedava babadan dolayı
-
-
@Robinson Crusoe @yigitcan19901
Sadece bu ANA KONU'da değil, geçen ANA KONU'dan beri ve farklı konularda da eleştirenlerin geneli alım yapıyorlar aynen öyle...
Hatta neredeyse tamamını buraya SS atarım da gerek yok, zaman kaybı meselelerle ve şahıslarla uğraşma işini bırakalı çok oldu. Bi' de tabii işin asıl garip olan noktası; absürt rakamları sorgusuz sualsiz vermeleri...
GPU'lar teslim alındıktan sonra da öve öve bitiremezler artık eee biz boşuna mı buradayız babayiğit!?
-
Hadi ya bi 5090 Astral istiyorum çok mu... ABD'den Macrocenter'dan aldıracaktım. Arkadaş sabah 6 da açılacak dükkana 4:30 da gitti, 2000 kişi filan sıradaydı. İlk sıraya girenler cumartesi kamp kurmuş, siz düşünün gerisini..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drages -- 30 Ocak 2025; 20:15:15 > -
Teşekkürler maşallah herkes hücum etmiş kartlara:)
-
peki amaç ne :D hadi fiyatları lansmanın biraz üstünde fiyatlardan çıksaydı ve giriş seviyesi kartları o fiyatlardan alsalardı da deselerdi ki "o kadar eleştirdik fakat fiyatına göre bu kart bu kadar para eder o yüzden almakta sorun yok" falan tamam da fiyatları da baya tuzlu cıktı lansman akşamı fiyatlarıyla falan alakası yok gördüğüm kadarıyla
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yigitcan19901 -- 30 Ocak 2025; 20:17:50 > -
Sizin kart yokken gayet iyi olmuş. Bende 12 GB 3080 var, acelem yok. Benim de kendimden dolayı uçak bileti ucuz
Arkadaşların kafayı bulandırmayalım, millet ekran kartı için Amerika'ya uçak bileti alıp gidiyor zannetmesinler
Zaten tatile gidecektim, bu da ekstrası olacak işte. Belki bir de PSU ve 9800x3d çekerim daha onlara karar vermedim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Eldeki stok bu kadar bence.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
f5 eskidi :D saldım en sonunda gelmeyecek başka galiba 5090 stoklara
-
HB den 5080 astral bekleyen
-
Oha. 70K mı :O 35K'Ya 4080Super MSI SLIM almıştım . %100 fark . %10 fps fark. Yok abi töbe
-
Arkadaşlar kızmaz iseniz tekrar sorayım. Asus tuf mi, msi vanguard mi?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
bence Tuf
-
siz almadınız değil mi ekran kartı?
-
msi vanguard yeni seri ama üst seviye model
asus tuf alt seviye kalite olarak
gerçi işin içine fiyat girdiğinde en uygun fiyatlı hangisi ise o daha iyidir arasında uçurum varsa fiyat olarak D:
-
iyi de şimdi 4080S 35 e yok
-
ben trde satıcı olsam 70 e değil 85e koyardım yine satılırdı
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X