Şimdi Ara

NVIDIA GeForce RTX 50 Serisi [ANA KONU] | [DLSS4-MFG-AI-TSMC4N-PCIE5-GDDR7] (279. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17.610
Cevap
339
Favori
809.744
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
70 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 277278279280281
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bence 5090 stogu bu kadardı. şubat sonu artık yeni stoklar gelir.

• Halikarnas Şakşakçısı kullanıcısına yanıt

Şaka yapıyorum, alan herkes güle güle kullansın NVIDIA GeForce RTX 50 Serisi [ANA KONU] | [DLSS4-MFG-AI-TSMC4N-PCIE5-GDDR7] 

Ben büyük ihtimal Mart'ta Amerika'ya gideceğim. O zamana kadar Best Buy'da FE denk gelirse alır arkadaşımın adresine gönderirim. Bulunmazsa gidince artık içime hangisi sinerse o zaman alırım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Robinson Crusoe kullanıcısına yanıt

bekleyecek sabır olsa ben de sizin gibi yurtdışından alır gelirdim hocam, bana uçak bedava babadan dolayıNVIDIA GeForce RTX 50 Serisi [ANA KONU] | [DLSS4-MFG-AI-TSMC4N-PCIE5-GDDR7] 

• Vatandan fiziki 5080 aldığım için hb'dan aldığım Asus tuf 5080'i
    İsteyene 66'ya veririm.alan çıkmazsa iptal edeceğim

NVIDIA GeForce RTX 50 Serisi [ANA KONU] | [DLSS4-MFG-AI-TSMC4N-PCIE5-GDDR7]

• @Robinson Crusoe @yigitcan19901

Sadece bu ANA KONU'da değil, geçen ANA KONU'dan beri ve farklı konularda da eleştirenlerin geneli alım yapıyorlar aynen öyle...

Hatta neredeyse tamamını buraya SS atarım da gerek yok, zaman kaybı meselelerle ve şahıslarla uğraşma işini bırakalı çok oldu. Bi' de tabii işin asıl garip olan noktası; absürt rakamları sorgusuz sualsiz vermeleri...

GPU'lar teslim alındıktan sonra da öve öve bitiremezler artık eee biz boşuna mı buradayız babayiğit!?

NVIDIA GeForce RTX 50 Serisi [ANA KONU] | [DLSS4-MFG-AI-TSMC4N-PCIE5-GDDR7] 

• Hadi ya bi 5090 Astral istiyorum çok mu... ABD'den Macrocenter'dan aldıracaktım. Arkadaş sabah 6 da açılacak dükkana 4:30 da gitti, 2000 kişi filan sıradaydı. İlk sıraya girenler cumartesi kamp kurmuş, siz düşünün gerisini..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drages -- 30 Ocak 2025; 20:15:15 >
  • Hilas28 kullanıcısına yanıt

Teşekkürler maşallah herkes hücum etmiş kartlara:)

• REDSTONE kullanıcısına yanıt

peki amaç ne :D hadi fiyatları lansmanın biraz üstünde fiyatlardan çıksaydı ve giriş seviyesi kartları o fiyatlardan alsalardı da deselerdi ki "o kadar eleştirdik fakat fiyatına göre bu kart bu kadar para eder o yüzden almakta sorun yok" falan tamam da fiyatları da baya tuzlu cıktı lansman akşamı fiyatlarıyla falan alakası yok gördüğüm kadarıyla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yigitcan19901 -- 30 Ocak 2025; 20:17:50 >
  • Halikarnas Şakşakçısı kullanıcısına yanıt

Sizin kart yokken gayet iyi olmuş. Bende 12 GB 3080 var, acelem yok. Benim de kendimden dolayı uçak bileti ucuz NVIDIA GeForce RTX 50 Serisi [ANA KONU] | [DLSS4-MFG-AI-TSMC4N-PCIE5-GDDR7] Arkadaşların kafayı bulandırmayalım, millet ekran kartı için Amerika'ya uçak bileti alıp gidiyor zannetmesinler NVIDIA GeForce RTX 50 Serisi [ANA KONU] | [DLSS4-MFG-AI-TSMC4N-PCIE5-GDDR7]  Zaten tatile gidecektim, bu da ekstrası olacak işte. Belki bir de PSU ve 9800x3d çekerim daha onlara karar vermedim NVIDIA GeForce RTX 50 Serisi [ANA KONU] | [DLSS4-MFG-AI-TSMC4N-PCIE5-GDDR7] 

• SECourses kullanıcısına yanıt
    Eldeki stok bu kadar bence.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • bilgennyk kullanıcısına yanıt

f5 eskidi :D saldım en sonunda gelmeyecek başka galiba 5090 stoklara

• HB den 5080 astral bekleyen NVIDIA GeForce RTX 50 Serisi [ANA KONU] | [DLSS4-MFG-AI-TSMC4N-PCIE5-GDDR7] 

• AlperMetin kullanıcısına yanıt

Oha. 70K mı :O 35K'Ya 4080Super MSI SLIM almıştım . %100 fark . %10 fps fark. Yok abi töbe

• Arkadaşlar kızmaz iseniz tekrar sorayım. Asus tuf mi, msi vanguard mi?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • motomurat kullanıcısına yanıt

bence Tuf

• afsinedremitli kullanıcısına yanıt

siz almadınız değil mi ekran kartı?

• motomurat kullanıcısına yanıt

msi vanguard yeni seri ama üst seviye model

asus tuf alt seviye kalite olarak

gerçi işin içine fiyat girdiğinde en uygun fiyatlı hangisi ise o daha iyidir arasında uçurum varsa fiyat olarak D:

• MordSithh kullanıcısına yanıt

iyi de şimdi 4080S 35 e yok

• MordSithh kullanıcısına yanıt

ben trde satıcı olsam 70 e değil 85e koyardım yine satılırdı

• 
Sayfa: önceki 277278279280281
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.