media markt neden hiç stok girmedi ? |
NVIDIA GeForce RTX 50 Serisi [ANA KONU] | [DLSS4-MFG-AI-TSMC4N-PCIE5-GDDR7] (272. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
![](/static/forum/img/popularite.png)
-
-
-
batmadımı onlar daha :D
-
Teşekkürler. Ben yanlış okumuşum gamegarajın instagram paylaşımını
-
Eyvallah hocam hele gelsin bakalım, kasamda sfx olduğu için bir yandan prime olması bana yaradı.
-
Cevap için teşekkür ederim üstadım. Bu serideki güç tüketimi aşırı yüksek olduğu için ancak sıvı soğutmalı modeller doğru düzgün dizginleyebilir gibi geliyor bana
-
Telefondan yakalayamadık rez aldim satarsanız haber pls
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
5070ti lardada erken bulursak lansman fiyatı oluyor mu
-
Lansman diye bir şey yok. Fiyatlar mantık dışı şuan.quote:
Orijinalden alıntı: aericon5070ti lardada erken bulursak lansman fiyatı oluyor mu
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Vatandan fiziki olarak aldım 5080 tuf.
Hepsiburada'danda online almıştım almak isteyen varsa ona verebilirim yoksa iptal edeceğim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İyi mi yaptık kötü mü yaptık bilemedim ama aldık Palit'i
-
45-60 arası 5080 ler geldi 5070ti kaçdan gelir
-
"5070 fiyatını göremedim? Ne kadardan çıktı bu kart?"
5070 satışa çıkmadı. 19 şubat'ta ambargo kalkabilirmiş o zaman çıkabilir.
Serinin nispeten orta fiyatlı modelleri olan RTX 5070 ve RTX 5070 Ti ise Şubat ayında satışa çıkacak.
https://www.donanimhaber.com/rtx-5080-ve-rtx-5090-turkiye-de-satisa-cikti-iste-fiyatlar--187179
başka merak eden varsa diye yazdım.
-
Ay sonu veya mart başına kadar bekleyeceğiz gibi duruyor. Bende AORUS veya MSI suprim istiyorum sıvı soğutmasız düz model. Diğer stoklar gelirse artık bakacağız gönlünüzce olsun her şey.
-
Hocam o saat itibariyle mi satışa çıkıyor vatanda?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
45k ya 5080 asus prime 63k ya aero denk geldi ama beyaz sistem kuracaktım aşırı kararsız kaldım şu an.
-
44K lık 5080 dışında fiyatlar aşırı çılgın seviyede, 60K ya 4080S + %10 nedir ya hele astral ayağına 70-75K verenler var aman allahım
Alanlara hayırlı olsun lansman fiyatından 5070 yakalarsam alırım yoksa 2 ay önce 13K ya aldığım 3080 12GB ile devam.
-
sinerji Gainward GeForce RTX 5080 Phantom 56k aldım.
iyi mi yaptım kötümü bilemicem.
bu markayı daha önceden hiç kullanmadım.
-
Hocam bitti vatanda 8-10 tane vardı zaten kalmadı şuan.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X