< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
NVIDIA GeForce RTX 50 Serisi [ANA KONU] | [DLSS4-MFG-AI-TSMC4N-PCIE5-GDDR7] (242. sayfa)

-
-
şimdilik satışa kapalı. evet, 2-3 taksitli fiyatlar.
-
10-15k arası yüksek beklediğimden , 4080 ile devamke
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Evet haklısın, güvenmedim bende pek zaten. Mağazaya lansman saati gidip bakmaktan başka çare yok.
-
gainwardlar 50binden gelir o zaman aşağı yukarı
-
yeni çıktı diye +%10 geçirmişlerdir.
istiyorlarsa 55k civarına gamerock ayarında bir kartı 3 ya da 6 taksitle alabilirim. istemiyorlarsa 4080'le yola devam, alemin kralı 4080...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MacGyver. -- 30 Ocak 2025; 12:42:38 > -
Niye alıyorsunuz ki? Her türlü 4080 devam.
-
bence 50k imkansız. fiyatları çok yakın olur palit'le... aynı kartlar zaten.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MacGyver. -- 30 Ocak 2025; 12:44:0 > -
2.5 3 civarı aşağıdan gelir 53-54 falan olabilir gainward alt sekme olan kartı. bence hala yüksek. en alt kartın 49dan başlayıp diğerlerinin de 2-2.5 bin koya koya yukarı doğru çıkması gerekiyordu. 53-54ten başlaması kötü. yukarıdan başlıyor baya.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yigitcan19901 -- 30 Ocak 2025; 12:45:33 > -
Ne kadar fiyatlar saçma sapan olsa da alanlar olacaktır. Bu da satıcıları cesaretlendirecektir. Yapacak bir şey yok.
O bu değil de asıl siz astral'in fiyatını görmeye hazır mısınız
çünkü; içkim yok, sigaram yok, kumarım yok, çarçur ederler diye tuttuğum takıma bile hiç para kazandırmıyorum hocam...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MacGyver. -- 30 Ocak 2025; 12:46:26 > -
Bu firmalar kim ki? Neyin lansmanı yapılıyor?
5090 için biraz bakınayım dedim tiplerini görünce yüzümü ekşiten "yarın x'te buluşuyoruz" videoları ile karşı karşıya kaldım.
Altında 5090 olacak mı? diye soranlara "5000 serisi satışa sunulacaktır" diye düz bir cevap verilmiş.
65k'ya palit 5080 nasıl oluyor?
Bu adamlar lansman ayağına çağırılmayıp evinde otursa da biz 2 bin lira ucuza alsak daha mı kötü olacaktı?
-
bunlar önümüzdeki seneye kadar da devam edecek. git 1 sene daha böyle bekle 5080 ti al. 5080 alıp seneye "ben 4kda bu oyunu neden oynayamıyorum !!! bu vram neden 4080 ile 4080 super ile aynı !!!" diye isyan etmektense seneye 24 gblık 5080ti alıp mfg ile önümüzdeki 4-5 sene 4kda kafan rahat olarak oynamak daha mantıklı değil mi ?
mfg istediği kadar yüksek fps aldırsın 4kda bazı oyunlar 16 gb vram limitine takılmaya başladı artık. nvidia'nın yaptığı tam bir alçklık. kaç sene önce çıkmış 4080'de de 16 gb vram var kaç sene sonra çıkmış 5080'de de.
son cıkan oyunların bazılarının 4kda 16 gb vrame takıldığını görmene ragmen 4k kart diye sattığın karta 16 gb vram koyuyorsun. ha "ne de olsa enayiler her türlü alır biz de seneye bunlara bir de "bakın son cıkan oyunları 4k ultrada 5080 ile oynamakta zorlanıyorsunuz sizin bu halinizi gördük ve sizin için 24 gblık bir 5080ti çıkarttık" deriz bir de bunlara 5080ti kitleriz onu da alırlar" diyorlar. haklılar mı ? haklılar. ama yaptıkları bence etik değil.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yigitcan19901 -- 30 Ocak 2025; 12:52:33 >
-
İnsanlar istediğini alır sana mı soracak?
en uygun fiyat ile vatanbilgisayar da çıkacak takip edecek varsa ilk bakılacak yer orası :)
-
Onu mu demek istedim sizce? Aralarında fark yok resmen. Ne gereksiz insanlarsınız.
-
vatan'ın 5000 serisi sayfası bile yok henüz :(
-
O halde istediğiniz fiyata gelir umarım.
-
açılır saat 17 doğru bende pny kovalıyorum bakalım incehesap yada vatan dan. incehesap da büyük ihtimal fiyatlar yüksek olacak
-
geçen yakınımdaki vatana gittim 5000 serisini sordum mağazaya gelir mi diye, o ne kardeş yeniyor mu gibi baktı
hiç mail bile gönderilmemiş, online dan takip edin dedi
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X