|
Bildirim

|
arka kapidan maden ciftliklerine satilmis da olabilirler :))
|
|
Çünkü madencilerle anlaştı 😂 el altından önce onları bir doyurayım sonra piyasaya sürerim mantığı. Aynısı diğer rtxlerde de olmuştu şaşırmadım.
|
|
Ondan sonra 8k çıkar. Bitmez bu iş
|
|
450 watt gpu mu olur.
|
|
Madencileri doyurmadan kart bize gelemezdi zaten. Bu arada "biz" dediğim yurt dışındaki normal ülkelerin normal insanlarına. Yoksa biz rüyalarımızda bile göremeyeceğiz zaten :)
|
|
Çip krizi var ama TSMC kar elde ediyor, işçi istihdam ediyor ne büyük bir krizmiş arkadaş!
Şimdide Nvidia bu ekran kartlarının üretimini durduruyor. Valla çok güzel tiyatro oynanıyor millet keriz yerine koyuluyor. |
|
Yakında ev,araba ile ekran kartı takasa girilecek sanırım. |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|
|
https://forum.donanimhaber.com//mesaj/yonlen/151708435 2-3 günlük bi' haber hatta üzerine (hemen alttaki) listelenme haberi de paylaşıldı. |
| _____________________________ |
|
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|
COOLER MASTER HAF X 942 BLACK EDITION FULL TOWER - ASUS MAXIMUS VII HERO X97 ANAKART - Intel i7 4790K işlemci - Zotac GTX1080 AMP! EXTREME EDITION 8GB GDDR5X 8 GB/ 256 Bit Ekran Kartı - 16 GB GSKILL Ripjaws 2133 MHZ RAM - Samsung 970 EVO Plus NVMe 500GB 3400MB-3200MB/s M.2 PCI-E ' 10 TB Western Digital RED PRO NAS Sata 3 HDD - Cooler Master Silent Pro Gold 1000W Power Supply - CORSAIR - Hydro Serisi H100i SIVI SOGUTMA - Changed Hydro FANS Noctua NF-F12 PWM 120mm 1500Rpm 22.4dB Kasa Fanı
|
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
başlamış mıydı ki |
|
|
|
Valla iyice zıvanadan çıktı. Hep para tuzağı. Satıyorum yavaştan Pc'yi. Zaten bir zamandan sonra oyunların da zevki kalmıyor. Dünyanın parasını veriyoruz bir pc için bu ülkede. |
|
Yakında ev,araba ile ekran kartı takasa girilecek sanırım. |
Ryzen 7 5800X3D | ASUS ROG CROSSHAIR VI HERO | ASUS ROG Strix GeForce® GTX 1080 Ti OC Edition | GSKILL Trident Z RGB Led 32GB (4x8) DDR4 3200MHz CL14 | Samsung 970 Evo Plus 500gb M.2 | KINGSTON 240gb Hyperx Savage SSD | WD Caviar Black 1 TB/7200 |
NZXT Kraken x62 | PHANTEKS Eclipse P400S Tempered Glass | BenQ XL2430T 24" 144Hz | LOGITECH G502 | STEELSERIES Rival600| Logitech G810 Orion Spectrum | Monster Abra A5 V15.2.2 | |
|
pc sektörü tarihin en kötü ve pahalı dönemini yaşıyor |
|