Şimdi Ara

Nvidia GeForce Now [ANA KONU] (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
8.835
Cevap
195
Favori
540.177
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
60 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Sanal Dilenci

    multiplayer oyunları oynarken normal pc oyuncuları ile Now oyuncuları aynı oyuna mı bağlanıyor? yoksa herkes kendi platformundakiler ile mi oynuyor?
    Eğer ayrı ayrıysa seve seve alıp hilesiz şekilde multiplayer oyunları oynamak isterim.

    edit: render programları da çalışsa keşke epic games kullananlar unreal engine açabiliyor mu
    Aynı serverda oynuyorsun hocam. Valla ilk defa Geforce Now sayesinde Fortnite oynamama rağmen şu zamana kadar hiç ölmedim. Baya cayır cayır oynuyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 300 gb kota ile geforce now kullanılabilir mi? 1 saat oyun oynamak kaç gb yiyor acaba? Normal video gibi yiyorsa sıkıntı yok ama 1 saatte 25 30 gb yiyorsa kotasız internet almam gerek.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Ninnini

    300 gb kota ile geforce now kullanılabilir mi? 1 saat oyun oynamak kaç gb yiyor acaba? Normal video gibi yiyorsa sıkıntı yok ama 1 saatte 25 30 gb yiyorsa kotasız internet almam gerek.
    Hocam şöyle düşün mesela 50 mbit internetin var sen bunla aralıksız oynasan 1 saatte (kesintisiz hızla) en fazla ne kadar download yapabilirsin? Buna göre işte hesaplayıp kendiniz bulursunuz. Sen ne kadar hız verirsen verdiğinin tamamını kullanacak. (2-3 mbit aşağısını kullanıyor sanırım genelde, bende 8 mbit mesela 5-6 kullanıyor hep; 15 mbit'te 12-13 kullanıldığını söyleyen de var.)
  • AntiLacc kullanıcısına yanıt
    dusmez fare ve tus gecikmesi var online oyunlarda gecikme sorunu var o kaldırılırsa milelt burdan oynar o varken yine duz sistem kurmak mantıklı



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EFEFPSTR -- 11 Şubat 2020; 9:52:46 >
  • Ninnini kullanıcısına yanıt
    endsuk ag ayarında bile 3 gb gide diyor saatlik yani pek fazla oynuyamazsın
  • Nvidia GeForce Now [ANA KONU]

    yeterli degilmi arkadaslar internet hizi surekli atiyor oyundan baglanti felan deyip
  • kuzenin, lolde 30 fps veremeyen laptop ile witcher 3 oynadık. muazzam bir şeymiş bu. bu uygulama gelişirse donanım devri biter.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Bayraktar42



    yeterli degilmi arkadaslar internet hizi surekli atiyor oyundan baglanti felan deyip
    Troll mü bu? Değilse eğer ben 75 mbps ile çok rahat oynadım birkaç oyun
  • Gelecek stream gamingde demiştim de geleceğin bu kadar yakın olduğunu bilmiyordum :). testler fena görünüyor. Tam da yeni telefon almamın arefesine denk geldi. Şimdi evde bi dualshock 4 de var ps4'den. Ofiste hızlı da bir internet var. Arada from software oyunları mükemmel giderdi. Androidden oynayan var mı beyler telefondan falan. Yani nasıl oluyor bu işler bi yol yordam gösterin :)
  • Konsol Üssü video yapmış.

    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • Ayarlardan özele gelince mbit secebiliyoruz. Bir videoda hızınızın yüzde 20 düşüğünü seçün evde başkaları varsa 40 ını demişti. Benim 34 mbit iken 27 mbiti seçtim. 1920*1080 i 60 fpsi ve zayıf ağ bağlantı koşullarına göre ayarla tikini kaldırdım. Çok güzel oynadım. Oyun cod mw2 ydi. bu arada eu 3 sunucusunu seçtım. Tr için en iyisiymiş heralde. Sıraya da atmadı direk başlattı. Gece çok yoğun oluyor.
  • Telefona dualshock 4'ü bağlayıp batman arkham knight oynadım. Cidden gayet akıcı ve iyi.

    Bu arada Rise of tomb raider fln çıkmıyor. Geforce now desteklemiyor mu acaba?
  • Switch te kullanabiliyor muyuz acaba?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: KenanK89

    Switch te kullanabiliyor muyuz acaba?
    Windows, Mac OS ve Android cihazlarda çalışıyor. Windows için 8 ve üzeri bir sürüm gerektiriyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Krone K kullanıcısına yanıt
    Olmadı bu 😑 switch olaydı iyiydi.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bağlantı hızım 24/3 ve 5 gündür çatır çutur oynadığım sistem. Kusursuz değil, ama çok iyi. Konuda yazılan ve aklıma gelen bazı sorulara tek seferde yanıt vereyim.

    * Steam, epic games, uplay, origin gibi bir çok platformu desteklese de her oyunu desteklemiyor şuan. Program arayüzünde desteklediği oyunların hepsini göremiyorsunuz. Arama çubuğuna yazarak destekleyip desteklemediğini görebilirsiniz. Örneğin EA' den sadece Apex var. Rockstar ve Capcom oyunlarının hiçbiri yok. Ancak W3 gibi AC Odyssey gibi büyük oyunlar ve fazlası mevcut.

    * Ayarlarınıza göre veri kullanıyor. En yüksek ayarlarda yanlış hatırlamıyorsam saatte 15gb gibi veri tüketiyor. Ayarları yaparken size gösteriyor ortalama ne kadar harcanacağı. Saatte 3 gb tüketen ayarlar da yapabilirsiniz örneğin.

    * Android cihazlarda siyah ekranla karşılaşıyorsanız telefonunuzun dilini ingilizce olarak değiştirip programı öyle yükleyin. Ve yine android cihazlarda android sürümünüz 9' un altında ise DS4 desteklenmiyor. Tuşların yerleri abuk subuk oluyor ve değiştiremiyorsunuz.

    * Eğer bağlantı hızınız 20-25' in altında ise stream ayarlarına kesinlikle bir uğrayın. Otomatik düzeltme gibi seçenekleri kapatın, çözünürlüğünüzü ayarlayın. Eğer otomatik seçimde farklı ise serveri kesinlikle EU Central 3 olarak seçin.

    * İlk testte bağlantınızı beğenmeyip gecikme yaşayabilirsiniz falan filan derse aldırış etmeyip devam edin.

    * Klavye mouse kullanırken klavyede gecikmeyi hissetmiyorsunuz ancak mouse hassasiyeti kendisini hissettiriyor. Başlarda dengenizi bozabilir alışmak gerekli. O yüzden kontrolcüyle oynamanızı öneriyorum.

    * Founders üyelik almaktan çok çekinmeyin. Kredi kartı veya sanal kartınız falan varsa 3 ay ücretsiz deneyebiliyorsunuz. Sizden 3 ay sonra ücret almaya başlıyorlar hemen değil. Yani iptal ederseniz, 3 aylık foundersdan faydalanıp ücret ödememiş olacaksınız.

    * Free versiyonda herhangi bir günlük süre limiti yok. Sadece 1 saat oynayıp oyundan çıkıyorsunuz ve dilerseniz tekrar girebiliyorsunuz. Bir kaybınız yok aslında. Ancak kötü yanı sıra bekletmesi ve yoğun saatlerde sıraya bile giremiyorsunuz. Haliyle oyuna devam etmek istiyorsanız her 1 saatte tekrar sıra beklemeniz gerekiyor.

    Kişisel görüşe gelecek olursak ben bu stream gaming olayına çok yükseliyorum. Stadia için de bayağı heyecanlıydım ancak pek parlak bir çıkış yapamadı. Ha buna rağmen önyargılı değilim hala sabırsızlıkla bekliyorum. GFN' a gelirsek beklentimin çok çok üstünde çıktığını söyleyebilirim. Görüntü olarak değil ancak deneyim olarak bayağı şaşkınlığa uğrattı gecikme değerleri ile. İlerde daha iyi görüntü sıkıştırma yöntemleriyle hallederler onu da. Çok stabil değil evet belki bizim alt yapımızdan belki server mesafesinden, ama buna rağmen gayet iyi çalışıyor. Dalgalanma yaşamadığınız anlarda çok iyi bir deneyim sunuyor şu haliyle bile.

    Ancak şımarık bir oyuncuysanız şuanki haliyle size pek bir şey vaad etmiyor. Şımarıktan kastım yanlış anlaşılmasın, sürekli çok iyi donanımlarla oyun oynamış biriyseniz mesela...

    Firmalar teknolojilerini buraya adapte edip, oyun şirketleri de bu sistemlere göre oyunlar yapmaya başladıkça oyun sektörünün geleceği streaming olur elbet. Örneğin RDR2 oyunun ağırlığına hitaben koyduğu kontrol gecikmesini kaldırsa zaten stream ederken coşarsın. Adaptasyon süresince geri adım atan olmazsa game streaming hayırlı olsun.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Warframe oyunu oynamak isterdim Geforce Now üzerinden Üst üste hesap girişi yapılmış lütfen daha sonra deneyin hatası çıktı. Warframe kullanıcıları oynamasın

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • mraltun kullanıcısına yanıt
    Bunu birisi paylaşmıştı zaten, en beğenilen mesajlarda gözüküyor bu link. Bu çalışmayı şuradan bir üye yapmış. %100 doğruluğu ve güncelliği kesin değil. Site resmileşirse ilk mesaja da eklerim. Daha tutarlı olması açısından oynanmak istenen oyun GeForce Now'un kendi sayfasından hızlıca aratılıp kontrol edilebilir.




  • Bayraktar42 kullanıcısına yanıt
    Warframe 1 dk içinde açtı. Warframe oyunu açılması uzun sürüyor.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • mustang_88 kullanıcısına yanıt
    bende eu3 den endusuk pingi alıyorum cok yogunluk olursa diger sunucularıda deneyin eudaki en fazla 15 ping fark oluyor
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.