< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
|
|
Desktop | Corsair 5000D Airflow Case | MSI MPG A850GF 850W PSU | MSI MPG B550 Gaming Edge WIFI MoBo | AMD R9 5900X CPU | Crucial Ballistix 32GB. 3200 Mhz. (E-Die) DDR4 RAM | MSI SUPRIM X RTX 3090 24GB. VGA | Samsung 970 EVO Plus 1TB. NVMe SSD | Logitech X-540 5.1 Speaker | Logitech G930 7.1 Headset | Logitech MX Master 3 Mouse | Thrustmaster T.16000M FCS Joystick |
|
|
Ultra paket var ama pek açmıyorum 4060 lı laptop da oynuyorum tüm oyunlarımı 1 yıllık boostroid de aldık ama latency çok yüksek 44 falan herhalde ülkede sunucu olmadığı için |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Safaklk -- 12 Kasım 2025; 21:17:15 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
3 aylık ultimate: ultimate3e koduyla 666 tl, aylık 222 iyi fiyat bence ultimate için . kod gece 00.00 a kadar geçerli |
|
Ben ofiste cs de takılıyorum arada 1000 mbit internet her oturumda 30-40dk da bir anlık ses kayması ve kasar gibi oluyor. (Refleks özelliği yok benim pakette) Haricinde tepki sürelerinden rahatsız olmadım. Sıktım gitmedi adam geldi ping ten göremedim gibi şeyler yaşamadım. Benim için baya akıcı kablosuz oynuyorum. Paket lose (60-65 civarı%) hariç tüm değerler 85+ çıkıyor genelde bu da anlık takılmaları açıklıyor çözümü yok sanırsam... < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Storm Raider -- 22 Kasım 2025; 1:40:31 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Basit üyelik ücretsiz hocam bir de ilk üyelik açtığınız zaman size 24 veya 48 saat bir deneme süresi verir. Denemeyi ultimate vermiyor genelde ama verilebilir en son aldığımda bana 1 günlük ultimate de tanımladılar. Basic üyelikte sıra beklersiniz 30dk oturum olur performans paket bir cihaz gelir (rtx2080) test etmek için ideal bana kalsa 200 mbit yeterli gelir. Zaten Türkiyenin çoğu 100 ün altında hızlarda kullanıyor. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
windowsda wifi üzerinden paket kaybı yaşıyordum redditte otomatik wifi taramasını komut satırı üzerinden kapatmayı önermişler denedim bende çözdü tavsiye ederim. online oyunlarda ping yükselme sorunu içinde tavsiye edilmiş. tabi bu tamamen bu konularda az çok bilgisi olan insanlar için, bu taramayı kapattıktan sonra tekrar açamayıp wifi a bağlanamayanlarda mevcut bu tarz sorunlarla karşılaşabileceğinizi unutmayın. wifi arayüz adını öğrenmek için komut satırında bunu çalıştırıyoruz=netsh wlan show settings kapatmak için(komut satırı yönetici olarak çalıştırılmalı)=netsh wlan set autoconfig enabled=no interface="Wi-Fi" tekrar açmak için(komut satırı yönetici olarak çalıştırılmalı)=netsh wlan set autoconfig enabled=yes interface="Wi-Fi" < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nasaz -- 27 Kasım 2025; 10:41:23 > |
|
|
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|
buradaki yöntem intel wifi kartlı pclerde tam çalışmıyor, bu yönteme ek olarak aşağıdaki linteki gibi kayıt defterine Global BG Scan blocking ayarını ekleyip aygıt yöneticisinden ayarı always secip açmamız gerekiyor yoksa o wifi de ping yükselmeleri devam ediyor. Fixing Intel Wi-Fi Stuttering on Latest Driver (Global BG Scan Blocking) - Coxxs |
|
|
selamlar geforce now ile performance seçeneğinde doom dark ages nasıl izleyerek bitireyim dedim sıktı . en azından kendim stream ederek oynarsam sıkmaz diye düşünüyorum .ama kasarsa anlamı yok .xclouddan denemiştim iyi çalışıyordu ama maalesef türkçe yapamamıştım sanırsam türkiyede olmadığı için eklememişler |
|
|