< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Nvidia GeForce Now [ANA KONU] (390. sayfa)

-
-
Aynen, satın alıp GFN'den girmen yeterli.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Tamamdır çok teşekkürler
Bugün Need For Speed : Heat girdim nasıl bir kasma bu arkadaş oyun bildiğin medium ayarlarda 15fps'e düşüyor hangi ayarı denersem deneyim fps sürekli 50-15 arası gidip geliyor gerçekten rezalet acilen sunucuları güçlendirmeleri lazım.
Rica ederim. Bu arada Mass Effect serisi de platforma geldi, oynamadıysanız tavsiye ederim. İlk iki oyunu zamanında bitirmiştim, hikayesi ve oynanış harikaydı. son oyunu oynama fırsatım olmamıştı, yaz indiriminde onu da almak şart oldu.
Superonline arıyor bu ara 500mbit paketinize ek 50 lira farkla GFN üyeliği verelim 1 sene diye, mantıklı mı fiyat?
-
Merhabalar,
500 megabit download 20 megabit upload turkcell superonline fiber kullanıyorum.
Ethernetle bağlıyım, antivirüs kapalı şekilde girmeyi denedim.
Fakat oyunlarda orta ayarlarda (geçtim ray tracingi, ultrayı) bile 20 fps leri sık sık görmeler, Cyberpunk oyununda misal, çatışma yokken, zıplarken bile sadece ani fps düşmeleri yaşamaktayım.Berbat bir deneyim almaktayım. Tüm ayarları (Geforcenow ayarları bölümünü) Değiştirmeme ve default ayarlarda da denememe rağmen aynı sonuç var.
Bilgisi olan alıntılayabilir mi?
-
Yarış oyunları bu tarz sistemlerde pek keyif vermez diye düşünüyorum.
Crew vb. rahatlıkla oynanıyor.
-
Servisi kullanarak iPad üzerinde oynayıp keyif aldığınız hangi oyunlar var? iPad mini bu arada, ekranı küçük. Daha önce Steam Link ile Worms oynamayı denedim, ekranda her şey çok küçük olduğu için pek verimli olmadı.
Edit: Gameped getirmedim yanımda ancak Bluetooth klavye var. Mouse da klavye üzerinde ne yazık ki.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Robinson Crusoe -- 12 Haziran 2022; 18:24:34 > -
İnternetin ne kadar iyi olursa olsun sistemleri ciddi anlamda çok kötüleşti. Seninle alakalı bir durum değil bu herkeste böyle. Serverlar kısaca leş atıyor.
-
Hocam, duygularıma tercüman oldunuz. Sistemleri kötüleştiden kastınız nedir? Yani, ekran kartlarını satıp daha dandiğini mi aldılar amiyane tabirle, anlayamadım da
Düzenleme: Serverlarla ilgilenen Turkcell mi yoksa Nvidia mı sağlıyor? Bilginiz var mı?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-1308D36D8 -- 13 Haziran 2022; 20:14:31 > -
Satın aldıktan sonra kötü sistemler geliyor ücretsizdeki gibi değil onun için sistemler kötüleşti dedim bide eskiden bu kadar kötü değildi artık ciddi anlamda çok çok kötü. Sürekli zam yapıyorlar ama her şey daha da kötüleşiyor bence artık beş para etmez bir sistem.
-
3080 ler tr ye gelir mi acaba?
-
Bu ekonomik koşullarda bence gelmez, satış az olacağı için getiremezler.
Standart sunucularda 3080'i anca 4000 kartları Avrupa premium sunucularına geldiğinde görebiliriz, ki en az 2 senesi vardır onun da.
Windows AME de çalıştırıp oynayan var mı?
Mass Effect Legendary Edition almayı düşünenler olursa beklesin, 12 Temmuz'da Amazon Prime üyelerine bedava dağıtılacak. Ayrıca Need for Speed Heat de bedava oyunlar arasında.
Kaynak:https://www.pcgamer.com/amazon-is-giving-away-30-games-including-mass-effect-legendary-edition-on-prime-day/
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drowen -- 17 Haziran 2022; 12:50:47 >
-
-
Cyberpunk 2077 güzel görünüyor, globalde oyun içi akışında takılma oluyor mu, FPS nasıl?
Control oyununu bitiremedim bir türlü, oyun bana nedense ürpertici geliyor, korku oyunu olamamasına rağmen. Bir de bende klostrofobi var sanırım, bu oyunda oldukça sık yaşıyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drowen -- 19 Haziran 2022; 15:32:41 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X