Şimdi Ara

Nvidia GeForce Now [ANA KONU] (388. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
9.275
Cevap
198
Favori
572.409
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
60 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 386387388389390
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Nvidia GeForce Now [ANA KONU]

test sonucum böyle internetten yana sıkıntım yok fakat oyunun kendisi düşük fps veriyor orta üstü ayarlarda. Yani rtx 2080nin far cry 6 veya cb2077 'yi yüksek ayarlarda açamıyor olması normal mi?

Birde kablolu mouse kullanmama ve bu düşük pinge rağmen bi gecikme hissi var. En iyi performansı almak için bi öneriniz var mı ayar vs?

• sorun serverlarla alakalı benim değerlerim iyi yönde seninkinin iki katı fakat şikayetlerinden bir eksiğim yok hatta fazlam var Türkiye serverları genel olarak böyle malesef

• geforce now ile ilgili çok tuhaf bir şey keşfettim. öncelikle belirtmek istiyorum sistemi laptopta kullanıyorum kasalı bir bilgisayarda değil. laptopun kendi ekranında değil farklı bir ekrana bağlanıp uygulamayı açtığımda paket kaybı oranı bariz şekilde ikiye katlanıyor. bir bug mı yoksa bana denk gelen bir talihsizlik mi bilemiyorum ama ikincil bir ekran kullanarak uygulamayı kullanan arkadaşların o ekrana bağlı kabloyu çıkartıp birde kendi ekranlarından kontrol etmelerini tavsiye ederim paket kaybı ve ping testini.

• darkelff kullanıcısına yanıt
    Degerleri bi kenara biraktim rtx 2080 niye oyunlari 60 fps de oynatamiyor onu anlamadim.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Watch Dogs Legion oynanmıyor bile, sistemler yetersiz geliyor açık bir şekilde. Güncelleme yapmaları lazım artık.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • David Attenborough kullanıcısına yanıt
    Watch dogslarda ben ekstra olarak bulaniklik sorunuda yasiyorum.

• Dlss ile çözünürlük ölçeklendirmesini kontrol et. Ayarları da saçma sapan şekilde düzenlemişler, her biriyle tek tek uğraşman gerekiyor.

Evet ya ayarlar kayit da edilmiyor. Her oyunu acinca bastan yapiyorum.

• Android box ile mesela mi box s ile deneyen var mı ? İnternetim 50 mbit, YouTube da vidyolar var ama eskiler, güncel durumdan haberim yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çünkü aslında verdikleri rtx2080 bile değil sadece öyle gözüküyor tamamen yalan dolan. Zaten insanları dolandırdıklarını gördükten sonrada daha para veripte premium almadım, hoş alsam bile doğru düzgün oyun oynanmıyor. Biliyorum kimse o kadar bekleyipte yarım saat oyun oynamak için o sıraya girmek istemiyor ama insanların gözünü boyamak için iyi sistemler sadece ücretsiz versiyonda var onun dışında artık bence beş para etmez.

• darkelff kullanıcısına yanıt
    Ekran kartıyla beraber işlemcilerin de yetersiz olduğunu düşünüyorum. Ne zaman büyük alanlarda geçen bir oyun oynamaya kalksam iki saniyede bir takılıyordu, Xcloud gelse de doğru düzgün hizmet alabilsek keşke. Lira bu kadar pul olmasaydı çoktan gelmişlerdi muhtemelen.

En azından bu sorunları sadece ben yaşıyorum sanıyordum. Yalnız değilmişim. Avrupa sunucuları çok daha iyi ama onu nasıl uyguna alabiliriz bilen var mı acaba ?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Elimde vakit geçirecek sistem yok, alternatifleri değerlendirelim diyoruz altyapı da yok. Düştük bir yokluğa çıkamıyoruz.

Kısaca her şeyleri yetersiz kalıyor işte gerçekten oyun oynarken o kadar tiksindiriyorki kendinden adama sinir krizi geçirtiyor çatışmanın ortasında donuyor ölüyorsun, oyunun ortasında çöküyor çıkıyorsun gerçekten iğrenç bir hal aldı ben zaten bu şekilde oynayıp tilt olmaktansa artık oynamamayı tercih ediyorum çünkü gerçekten tamamen zaman kaybı. Oynadığın oyundan biraz olsun zevk almıyorsan oyun oynamanın ne anlamı kalıyor..?

• Iphone'a gamepad bağlayıp gfn kullanmak istiyorum ama iphone mfi lisanslı gamepadler dışında bağlantıya izin vermiyor. Mfi gamepadler de çok pahalı. Nasıl çözebilirim fikri olan var mı? Android uyumlu gamepadleri kullanmanın bir yolu var mıdır?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi barssksal -- 23 Mayıs 2022; 18:57:43 >
  • performans sorunları sadece türkiye sunucularında yok. eu sunucularında da özellikle işlemciye yüklenen oyunlarda ciddi sıkıntılar oluyor. geforce now maalesef ilk çıkışındaki performansından çok uzak.

• 35 mbps internet ile vpn yardımıyla Stadia kullanıyorum ve gerçekten çok az takılma oluyor(takılmalarda internetle alakalı) keşki her oyunu ayrı satın alma mantığı olmasaydı yoksa çoktan stadia'da egemenlik kurmuştum gerçekten çok kaliteli sistem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi storm_01 -- 25 Mayıs 2022; 7:45:14 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • storm_01 kullanıcısına yanıt
    Stadia yı uzun süre kullandım, dediğiniz gibi enterasan bir stabilitesi vardı. Tek eksi yönü vpn sürekli açık olması ve birkaç kez de olsa takılma olmasıydı. Fakat Pro oyun kütüphanesi bence zayıf kaldığı için gamepass e yöneldim.. Anladığım kadarıyla farklı bir temelle oyun kodlaması yapıldığı için uyumlu oyun portlaması masraflı.. Ama gerçekten stabilizasyon çok iyiydi.

Stadia üyelik istemeden bazı oyunlarda 30dk bazılarında 120dk deneme başlatmış. İlgilenenler bakabilir..

Nvidia GeForce Now [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fallenangel_1903 -- 25 Mayıs 2022; 10:33:32 >

• Oyunda bir noktaya bakınca görüntü mükemmel ama karakteri hareket ettirdiğimiz zaman az bişey bulanıklaşma oluyor bu geforce now ile mi alakalı yoksa benim internet mi yavaş ?

• Jutdxx kullanıcısına yanıt

GFN ile alakalı

• 
Sayfa: önceki 386387388389390
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.