Şimdi Ara

Nvidia GeForce Now [ANA KONU] (257. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
8.835
Cevap
195
Favori
540.290
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
60 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 255256257258259
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Bu gorece sinirli oyun destegi ile bu sistem bu fiyatlarla is yapmaz.. Saglam bir oyuncu ilk 3 aylik pakette tum oynanabilecek oyunlari bitirir.. Belli yas araligindaki cocuklar belki anne babasini ikna edip aldirabilir.. Bu isin ana iki yonu var bence: Birincisi aylik ucret bilerek yuksek tutulup oyle 6 aylik degil 12 24 48 aylik paket satip milleti kitlemek.. Tipki internet paketlerinde oldugu gibi.. Bununla birlikte veya dolayli olarak Gamer internet paketi diye yeni paketler cikartip kampanya ayagiyla ordan 24 48 ay abone baglama..


    Simdi bunlarin hicbirini gamer denen adam yemez :) Yemez de.. Su ana kadar bile belli kaynaklardan pompalanan free hesapta en kotu sistem var, 100 binlerce oyun bedava, istedigin oyunu steam den al oyna.. tarzi infleunceNvidia GeForce Now [ANA KONU]  lar ile yonlendirilecek kitleye 24 aylik paketi kitleseler zaten keyiflerine diyecek olmaz..


    Mevcut populer oyun sayisi cok az olan ve her an bir kararla oyunun sistem cikabilme olasiligi olan bir sisteme hangi akli basinda adam 3 aydan fazla para baglar Nvidia GeForce Now [ANA KONU] 


    Kimi kapali carsi gormus kimi de Taskopru gormus bu millet yutmaz o zokayiNvidia GeForce Now [ANA KONU] 


    Fiyat aciklama olayinin hic de zamanlama hatasi oldugunu da dusunmuyorum.. Muhtemel ki global geforce fiyati da artacak, o artmadan 75 i dayayip , global artinca hedef saptiracaklar..





  • Nvidia GeForce Now [ANA KONU]

  • Vay arkadaş neler dönmüş. Mail adresime baktım bana mail gelmemiş, Geforce Now üyeliğime de baktım hala 25 Mayıs'a kadar görünüyor. Adresimi Amerika Virginia diye yazmıştım, ondan olabilir mi acaba...
  • yav bide utanmaz gibi 2. email gondermişer hem global uyelikten zorla atıyolar sonra neden ayrıldınız diye email atıyolar: mailin başlığı da neden gittiniz ki

    Kod

    Yığını:
    Oyuncuların GeForce destekli oyunları kaçırmasını görmekten nefret ediyoruz. Üyeliğinizi neden düşürdüğünüzü bize söylerseniz çok seviniriz. Hesaplamalarımıza göre bir Fortnite haritasına düşmenizden daha az zaman alması gereken sadece iki sorumuz var.
  • Boylece geforce now baslamadan bitmis oldu. Bravo “Turk”cell.

    Ama sasirmamak gerek. Ulkede findik fistik cikar. Kilosu 130 liradan satilir. “ Yerli buzdolabi “ uretilir. Asgari ucretli anca 3 maasi birlestirince alir. Ama yabanciya 300 birime satarsin. Cay uretilir. Kalitelisi yurt disina. Cer copunu de kendi halkina verirsin. Simdi de yurt disindan ucuza almayalim diye isler ceviriliyor. Nvidia’da buna canak tutuyor. Stok sorunu duzelince alacagimiz ekran karti belli oldu.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bunu adı gasp

    başka kelime ile anlatılamaz

  • Batman kullanıcısına yanıt
    İşler gene herzaman ki gibi siyasete çıkıyor. Yazık biz Türk oyuncularına...
  • Arkadaşlar "Gameplus" da üç aylık paketten alacağım fakat fazla kullanmayacağım için iki kişi ile almayı düşünüyorum. İsteyen varsa ortak hesap kullanabiliriz.
  • Şubat /2022 ye kadar US üyeliğim vardı.

    Kodla uzatmıştım. Şimdi baktım bana da gelmiş.

    Şu ana kadar yaşadığım en saçma olaylardan biri.

    Mail filan organizasyonu yok mu sesimizi duyursak.

  • Uzun zamandır Superonline Fiber kullanıyorum ayrıca Mobil hattım da Turkcell 10 yıldan fazladır, Platinium Black paketteyim, Turkcell tv+ kullanıyorum ilk çıktığından beri.


    Benim beklentim, Turkcell Platinium adı altında bir uygulaman var burada işe yarar, yaramaz bir çok avantaj sağlıyorsun üyelerine, yeni bir uygulama çıkarıyorsun niye Gameplus için bir ayrıcalık yapmıyorsun, beta kodu göndermiyorsun, üyelikte indirim uygulamıyorsun?

    Tvplus ev aboneliğim için için indirim yapıyor mesela...


    Ayrıca ücret çok pahalı, 75 tl den %10 indirim falanda yapsa kesinlikle kabul etmem o ayrı konu...




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mixenon -- 10 Mart 2021; 11:22:30 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: cartok

    Şubat /2022 ye kadar US üyeliğim vardı.

    Kodla uzatmıştım. Şimdi baktım bana da gelmiş.

    Şu ana kadar yaşadığım en saçma olaylardan biri.

    Mail filan organizasyonu yok mu sesimizi duyursak.

    Dostum o üye olurken hani hiç okumadan geçtiğiniz kullanic sözleşmeleri varya hani ha işte onlar firmalarin değişiklik yapma hakkını saklı tutuyo hiçbir şekilde hak talep edemezsin maalesef
  • Ucuzcufiko U kullanıcısına yanıt

    Haklısınız ancak Nvidia gibi firmalar müşteri şikayetine önem verirler.

    Eğer sesimizi yükseltip Nvidia a duyurmayı başarırsak geri adım atacaklardır.

    Toplu şikayet maili atılabilir yada reddite konu açabiliriz.

    İngilizcesi çok iyi olan bir arkadaş ön ayak olursa iyi olur.

  • cartok kullanıcısına yanıt
    Haklısınız hocam. İyi bir tepki ile kesinlikle geri adım atacaklarını düşünüyorum.
  • Beyler avrupadaki geforce now fiyatları 10 euro ya falan çıkarsa ne düşünürsünüz? 75 tl mantıklı gelir mi?

  • çok da şaşırtmayan hareketler olmuş son günlerde. nividia avrupa'daki serverlerin yükünü bayağı azalttı yaptığı ortaklıklarla. ama o 75 TL absürd eğer nvidia avrupa ve amerika'daki fiyatlarını arttırmazsa. sadece 1-2 tane hikaye odaklı oyun oynadığımdan ve yılda 1-2 ay kullanacağım için kendi açımdan çok büyük bir değişiklik yok. bakalım amazon ve microsoft'un bulut tabanlı hizmetleri işimize yarayacak mı yakın zamanda. o zaman seve seve fiyat kırmak durumunda kalacaklar eğer bir araya gelip ortak bir fiyat politikası gütmezlerse.

  • cartok kullanıcısına yanıt
    Bununla ilgili organize olunabilir tabi ama şahsen artık GFN konusunda olan oldu diye düşünüyorum benim için 3 Mayıs'tan sonra ne olursa olsun geri dönmeyi düşünmüyorum bütün bu gelişmeler çok soğuttu zaten kafamdaki oyunları da oynadım... Asıl Xcloud konusunda organize olmak lazım Türkiye'ye geleceğiz diye bir haber çıktı sonra başka bir gelişme olmadı biz dürtmezsek Microsoft bu hizmeti 5 seneye zor getirir. Hayır tam şu sırada bi patlatsalar en çok da kendilerine yarayacak farkında değiller...
  • Yapılması gereken redditte yurtdışı sitelerde falan turkcellin ensarla olan ilişkisini göstererek nvidiaya baskı yapmak ama fiyatlardan vs. hiç bahsetmeden sadece ensar turkcell bağlantısı üzerinden giderek eğer frontpage çıkarsa bir post belki kapatırlar

  • cartok kullanıcısına yanıt

    Nvidia'nın umrunda değil ne yazık ki. Aynı şeyi ruslar & japonlar vb. yaşadı. Boşuna uğraşmış olursunuz.

  • Maximum Gaming 1 TL harcamaya kod veriyor:http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?fromMobile=yes&m=148268499
  • 
Sayfa: önceki 255256257258259
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.