Şimdi Ara

NVIDIA GeForce GTX 780 Ti PCB' si Fotoğraflandı !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
428
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  •  NVIDIA GeForce GTX 780 Ti PCB' si Fotoğraflandı !

- NVIDIA GeForce GTX 780 Ti PCB vs GTX TITAN vs GTX 780 -

Kaynak:http://videocardz.com/47709/nvidia-geforce-gtx-780-ti-pcb-pictured

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi REDSTONE -- 22 Eylül 2014; 21:29:09 >

|♦|7/24/365 STABLE|♦|
    |♦|RS incelemeleri ve paylaşımları|♦|
    |♦|ROG STRIX RTX 3090 O24G GUNDAM|♦|

• Yine 8+6 pin galiba...
    Peki Black Edition modeli nolu? Asparagas mı çıktı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Haberini paylaştım geçenlerde, sanıyorum ki; GTX 780Ti' ler piyasaya geldikten sonra çıkacaktır B.E' lar.Zaten sınırlı sayıda olacaklardır diye düşünüyorum.

|♦|7/24/365 STABLE|♦|
  • Doğan SL yerine Doğan SLX.

Ben gerçeğin peşindeyim, kimin söylediği önemli değil. Ben adaletin peşindeyim, kim için veya kime karşı olduğu önemli değil.
    Eğer dikkatli değilseniz, gazeteler sizin zulüm gören insanlardan nefret etmenizi ve zulmü uygulayan insanları sevmenizi sağlar. Malcolm-X

Her zaman kazanan, bir defa kaybettiğinde tam kaybeder. Adâlet geciktikçe cezası büyür. Adâlet geldiğinde iflat etmez. Hak sillesinin sadâsı yoktur! Bir vurdu mu, devâsı yoktur. Mustafa Özcan
  • quote:

Orijinalden alıntı: bocekgrafik

Doğan SL yerine Doğan SLX.

ayne katılıyorum

ayrıca

@poyraz_371

bu kart kesın 8+8 pin olmalı. ama rseımlerde 8+6 gözükmekte.

bakalım ne olucak.

@R£DSTON£

bu kartımı almaya karar verdin dostum
    İNTEL ALDER LAKE CORE İ7 13700KF all p-core 5.5 GHZ- all e-core 4.3 ghz-ring x45-PALIT GeForce RTX 4080 GameRock OC-MSI MPG Z690 EDGE WIFI DDR4- GSKILL 32GB (2x16GB) TRIDENT Z DDR4 4400MHz CL19 1.5V Dual Kit RGB LED-THERMALTAKE 500 BEYAZ 3X TEMPERED GLASS PENCERELİ GAMING KASA-AeroCool Miragel360,su soğutma CPU,TDP 550 W-CORSAİR AX12000i-LG UltraGear 32GP850-B 31.5″ 1ms FreeSync Premium-G-SYNC IPS QHD Gaming (Oyuncu) Monitörü -165hz-o.c 180hz-8-10 bit-Samsung 980 pro 2tb- WD_Black SN770 1TB NVMe - Samsung 970 Evo Plus 1TB -WD Elements 6TB 3.5" USB 3.0-WD 3.5 2TB Caviar Blue-Cooler Master SK652 Red Switch Low Profile Mekanik Rgb Türkçe Oyuncu Klavyesi Beyaz-SteelSeries Rival 5 Destiny 2 Edition Gaming Mouse Beyaz - EPOS Sennheiser GSP 301 Beyaz-Creative Sound Blaster Zx- 11 adet SilverStone Air Blazer 120RW ARGB LED 12cm 94CFM Yüksek Hava Akışlı 2200RPM Kasa Fanı + 5 adet Arctic BioniX P120 PWM PST 12cm Kırmızı/Siyah Gaming Kasa Fanı
  • Art arda haberlerini verdim ya tabi...

Yok abi be nerdeee... GTX 760 4GB SLI' dan nerelere geldim zaten, şimdi bugün yarın şu ASUS GTX 780 gelsinde fazlasında gözüm yok.

İnşallah senin kartlarında bir an önce gelir.Şöyle güzel güzel 3D keyfini yaşarsın.

|♦|7/24/365 STABLE|♦|
  • quote:

Orijinalden alıntı: R£DSTON£

Art arda haberlerini verdim ya tabi...

Yok abi be nerdeee... GTX 760 4GB SLI' dan nerelere geldim zaten, şimdi bugün yarın şu ASUS GTX 780 gelsinde fazlasında gözüm yok.

İnşallah senin kartlarında bir an önce gelir.Şöyle güzel güzel 3D keyfini yaşarsın.

perşembe kargoya verılecekmıs,
    hayırlısı bakalım.
    sağolasın canım arkadaşım benım.
    işallah sorunsuz kurulum yapar ve sorunsuz kullanırım.
    İNTEL ALDER LAKE CORE İ7 13700KF all p-core 5.5 GHZ- all e-core 4.3 ghz-ring x45-PALIT GeForce RTX 4080 GameRock OC-MSI MPG Z690 EDGE WIFI DDR4- GSKILL 32GB (2x16GB) TRIDENT Z DDR4 4400MHz CL19 1.5V Dual Kit RGB LED-THERMALTAKE 500 BEYAZ 3X TEMPERED GLASS PENCERELİ GAMING KASA-AeroCool Miragel360,su soğutma CPU,TDP 550 W-CORSAİR AX12000i-LG UltraGear 32GP850-B 31.5″ 1ms FreeSync Premium-G-SYNC IPS QHD Gaming (Oyuncu) Monitörü -165hz-o.c 180hz-8-10 bit-Samsung 980 pro 2tb- WD_Black SN770 1TB NVMe - Samsung 970 Evo Plus 1TB -WD Elements 6TB 3.5" USB 3.0-WD 3.5 2TB Caviar Blue-Cooler Master SK652 Red Switch Low Profile Mekanik Rgb Türkçe Oyuncu Klavyesi Beyaz-SteelSeries Rival 5 Destiny 2 Edition Gaming Mouse Beyaz - EPOS Sennheiser GSP 301 Beyaz-Creative Sound Blaster Zx- 11 adet SilverStone Air Blazer 120RW ARGB LED 12cm 94CFM Yüksek Hava Akışlı 2200RPM Kasa Fanı + 5 adet Arctic BioniX P120 PWM PST 12cm Kırmızı/Siyah Gaming Kasa Fanı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • R290 ve 290X varken hâlâ 780 diyen varmış...

Ben gerçeğin peşindeyim, kimin söylediği önemli değil. Ben adaletin peşindeyim, kim için veya kime karşı olduğu önemli değil.
    Eğer dikkatli değilseniz, gazeteler sizin zulüm gören insanlardan nefret etmenizi ve zulmü uygulayan insanları sevmenizi sağlar. Malcolm-X

Her zaman kazanan, bir defa kaybettiğinde tam kaybeder. Adâlet geciktikçe cezası büyür. Adâlet geldiğinde iflat etmez. Hak sillesinin sadâsı yoktur! Bir vurdu mu, devâsı yoktur. Mustafa Özcan
  • @SaLVaToRe

İyi işte, cuma elinde olur herhalde. Ben sana demiştim, aşağı yukarı aynı zamana gelecek kartlarımız diye (plan GTX 760 4GB SLI' dı tabi).Artık SLI değerlerini senden göreceğiz.

İnşallah hayırlısı olsun.

@bocekgrafik

Bayağıdır görüşemiyoruz, merhabalar...

Valla dediklerin bir bir çıktı.Kartsızlıktan nerelere, hangi tarihlere kadar geldim.Ama başıma gelmeyen kalmadı... Bu sefer kararsızlıkla uzaktan yakından alakası yok.

Bu arada GTX 780 diyebiliyorum tabi, çünkü; fiyatı varya fiyatı... Bana bayağı uyguna gelmese, GTX 780 dermiyim hiç...

Özelden anlatırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi REDSTONE -- 6 Kasım 2013; 23:47:51 >

|♦|7/24/365 STABLE|♦|

• Yazdığım o kadar çok şey çıkıyor ki, bu sefer hangisi çıktı?

• Nerden nasıl uyguna geldi bende kart arayışı içindeyim bilgisayar aldım ama ekran kartı almadım beklemedeyim bende :)
    CPU: AMD Ryzen 5600x | Cooling: Scythe Fuma 2 | MB: MSI B450 Gaming Plus Max | GPU:EVGA Rtx 3070 FTW | RAM: Crucial 16GB 3800 @16-20-16-38 | SSD: JAMESDONKEY JD12 512GB NVMe | MONITOR: SAMSUNG LC24FG73 24' 144Hz 1Ms | CASE: MSI Mag Vampiric 010M | PSU: GIGABYTE G750H 750W 80 Gold | KEYBOARD: CORSAIR K68 Cherry MX Red Switch | MOUSE: RAZER Deathadder V2 | PAD: STEELSERIES Qck | HEAHPHONE: LOGITECH G PRO X
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.