Şimdi Ara

Nvidia Geforce GT540M Ekran kartı sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
757
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sorunsuz çalışıyordu oyunlarda güzel fps alıyordum fakat bi ara ekran kartı ile ilgili bi hata aldım o günden sonra fps düşüşü yaşadım sanırım intel ile oynuyorum oyunları

Böyle bir hata vermeye başladı ne yaptıysam düzelmedi
    [Kaldırdım tekrar kurdum,Devre dışı bırakıp etkinleştirdim olmadı format attım gene olmadı]https://i.hizliresim.com/3EMPbM.png

İnteli devre dışı bırakıp bilgisayarı yeniden başlattığımda ise ünlem gidiyor fakat oyunlara giremiyorum dirext hatası veriyorhttps://i.hizliresim.com/dOD0Qp.png

Çözümünü bilen varsa ya da donanımsal bir sorun ise uğraşmak istemiyorum artık bununla yardımcı olabilecek birisi varsa çok ihtiyacım var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AOGKchelious -- 8 Mart 2018; 22:14:47 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Nvidia'nın ekran kartınıza ait en son sürücüsünü indirip kurmayı deneyin. Belki denemişsinizdir ama yine de yazayım ben. Ne olur ne olmaz intele ait en son sürücüyü de bulup indirip kurun. Eğer olmazsa sorun devam ediyorsa, bilgisayarınıza varsa en eski ekran kartı sürücülerini tekrardan kurmayı deneyin.

Ama göründüğü kadarıyla sorun büyük ihtimalle donanımsal. Bu gibi durumlarda bir bilgisayarcının leptopunuza bakması gerekiyor. Deneyimli ve güvenilir birisi olursa iyi olur tabi. Yoksa bilgisayarınızdaki sorun ufak bir müdahele ile halledilebilecekken, size parça satmaya çalışabiliyor.

Kolay gelsin.

• kod 43 hatasını bende yaşadım. 14-15 gün sırf bununla uğraştım. İnternette ne bulduysam yaptım ama hiç bir işe yaramadı. Çok kolay çözenler var ama bana nasip değilmiş. İyice araştırıp deneyin her şeyi

Benim laptop olduğu için BİOS'tan harici ekran kartını kapattım öyle kullanıyorum mecbur. Yazılımsal bir hata diye biliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi phorever -- 8 Mart 2018; 23:8:49 >
  • gt540m347-25 versiyonunu yükleyin . ben on bin yöntem denedim olmadı bu oluyor. güncelleme de yapmayın . yüklemeden önce kopyalayın bir yere daha. benimki yükledim sildi kendini sonra otomatik.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    AMD HD Radeon 7670M Driver sorunu.
    12 yıl önce açıldı
    GT740 ekran kartı sorunu
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.