Şimdi Ara

NVIDIA GeForce GT 750M

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
24.377
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Notebook alıcam asus beğendim 4 gb ekran kartı var modeli bu NVIDIA GeForce GT 750M yeni nesil ancak
    notebookcheck
    Mobile Graphics Cards - Benchmark List
    http://www.notebookcheck.net/Mobile-Graphics-Cards-Benchmark-List.844.0.html
    sitesindeki sıralamya göre performansı baya geride hangi oyunları çalıştırı kasarmı başka notebookmu almalıyım yardımcı olurmusunuz ?

• laptobun linkini atarmısınız ?
  • masaüstü GTX 650 ayarında bir karttır 720p de medium high arası çok rahat oyun oynayabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BaranBolat1

laptobun linkini atarmısınız ?

şuhttp://www.sadecenotebook.com/asus-n550jv-cn211d-core-i7-4700mq-240-ghz-8-gb-1-tb-4-gb-vga-156-freedos-pmu296216
    ve şuhttp://www.sadecenotebook.com/asus-n550jv-cn127h-core-i7-4700-240-ghz-16-gb-1-tb-4-gb-vga-156-windows-8-pmu294120
    sadece farkı ramleri ekran kartları aynı birini alcam bunlardan büyük ihtimal varsa bildiğiniz daha iyi bir model söylerseniz memnun olurum

• eğer 200 lira daha falan verebilirseniz msi nin gtx660m li modelleri var onlara bakın , ama 650m li leri var onlar değil

msi ge60 660m li
  • quote:

Orijinalden alıntı: B.M.W

masaüstü GTX 650 ayarında bir karttır 720p de medium high arası çok rahat oyun oynayabilirsiniz.

şuanki bilgisayrım oyun kaldırmağı için çok oyun bilmiyorum footbal manager hastasıyım pes fifa oynarım nba oynarım başka çok oyun bilmiyorum battlefield olabilir birkaç oyun daha iyi olur çalıştırır herhalde
  • www.monsternotebook.com.tr
    MONSTER® Q47W370SK01 17.3" - Tüm Laptoplar > 17.3" W370SK
    http://www.monsternotebook.com.tr/urun_detay.aspx?kat=6231&urn=444971&lang=tr-TR

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    NVIDIA GeForce GT 645M 2 GB
    12 yıl önce açıldı
    Nvidia Geforce Gt 620
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: brkzkl

quote:

masaüstü GTX 650 ayarında bir karttır 720p de medium high arası çok rahat oyun oynayabilirsiniz.

şuanki bilgisayrım oyun kaldırmağı için çok oyun bilmiyorum footbal manager hastasıyım pes fifa oynarım nba oynarım başka çok oyun bilmiyorum battlefield olabilir birkaç oyun daha iyi olur çalıştırır herhalde

şuradaki oyun testlerinden kartınızın ne seviyede olduğuna bakabilirsiniz tablodaki GTX650 seviyesinde sizinki.

http://www.techpowerup.com/reviews/MSI/GTX_650_Power_Edition/

• quote:

Orijinalden alıntı: kaan2434

www.monsternotebook.com.tr
    MONSTER® Q47W370SK01 17.3" - Tüm Laptoplar > 17.3" W370SK
    http://www.monsternotebook.com.tr/urun_detay.aspx?kat=6231&urn=444971&lang=tr-TR

buda iyiymiş olabilir teşekkür ederim

• quote:

quote:

quote:

şuradaki oyun testlerinden kartınızın ne seviyede olduğuna bakabilirsiniz tablodaki GTX650 seviyesinde sizinki.

http://www.techpowerup.com/reviews/MSI/GTX_650_Power_Edition/

çok anlamam tablodan ama işimi görür herhalde monster linki veren arkadaşın dediği notebook fena değilmiş ama asusu alsam ekran kartı beni 5 yıl götürmü çok yüksek oyuna gerek yok. pardon monster okadar iyi değilmiş biraz sıra farkı var ama asus ekran 4 gb asus alıcam galiba.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brkzkl -- 21 Ekim 2013; 21:18:12 >

• 750m 2gb'tır hocam ayrıca isterse 6gb olsun bir performans farkı yaratmayacak monster herşeyiyle daha iyi fiyat farkıda yok tabi siz bilirsiniz
  • quote:

750m 2gb'tır hocam ayrıca isterse 6gb olsun bir performans farkı yaratmayacak monster herşeyiyle daha iyi fiyat farkıda yok tabi siz bilirsiniz

4gb ama gb okadarda önemli değil aldım bunu seçeneklerim arasına bir bilgisayar mühendisi tanıdığım var ona danışçam ona göre alıcam
  • quote:

quote:

750m 2gb'tır hocam ayrıca isterse 6gb olsun bir performans farkı yaratmayacak monster herşeyiyle daha iyi fiyat farkıda yok tabi siz bilirsiniz

4gb ama gb okadarda önemli değil aldım bunu seçeneklerim arasına bir bilgisayar mühendisi tanıdığım var ona danışçam ona göre alıcam

hocam ya o monsteri alın yada 3000 civarına çıkabiliyorsanız Msi ge60 lara bakın derim ben
  • quote:

quote:

quote:

hocam ya o monsteri alın yada 3000 civarına çıkabiliyorsanız Msi ge60 lara bakın derim ben

3214 tl abi o beni zorlar ya nese teşekkür ederim yardımın için.

• quote:

quote:

quote:

quote:

3214 tl abi o beni zorlar ya nese teşekkür ederim yardımın için.

o zaman seçiminiz monster olmalı bence 760m çok iyi karttır

• arkadaslar merhaba pc sıparısı verdım ama oynayacagım tek oyun rome 2 total war bu sıstemde bu oyunu nasıl oynıyabılırım veya oynayabılırmıyım

İşlemci ModeliCore™ i5
    İşlemci Numarası4200M
    İşlemci Hızı2,5 Ghz
    İşlemci Hızı-HızlandırılmışMax.turbo ile 3.1 Ghz
    Ekran Çözünürlüğü1600 x 900 px
    Bellek TürüDDR3
    Bellek12 GB
    Bellek Hızı1333 MHz
    Disk Kapasitesi1 TB
    Ekran Kartı Belleği:4 GB
    Disk Dönüş Hızı5400 rpm
    Ön Bellek (L2 Cache)3 MB
    Ekran KartıNvidia GeForce GT 750M
    Kart YuvalarıMultimedia Kart (MMC), Secure Digital Kart (SD)
    Ekran Kartı TürüPaylaşımsız

cvp verırsenız cok sevınırım
  • Kimse yok mu arkadaslar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.