Şimdi Ara

[Satılık] Zotac Nvidia Geforce 1080Ti Amp Extreme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
636
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık Ekran Kartı #Ekran Kartı Kondisyon #Kullanılmış
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
    1
    1 [Satılık] Zotac Nvidia Geforce 1080Ti Amp Extreme
    -Düşükclock speedli ve oc edilemeyen "Core edition" değildir.
    -GPU Boost Speedi en yüksek 1080ti'dır.
    -Furmarkta 1080p stress testinde 67, 4k testinde 74 dereceyi geçmemektedir.
    -Tertemiz sıfır gibi. kutusu, faturası mevcuttur.
    -Sorunsuz ve sessiz.
    -10 serisi DSC desteklemediği için satıyorum.

İstanbul Bostancı'da deneyerek alabilirsiniz.
    İstediğim fiyat (Tekrar revize) 3850TL takas ve pazarlık düşünmüyorum. İyi forumlar.

[Satılık] Zotac Nvidia Geforce 1080Ti Amp Extreme[Satılık] Zotac Nvidia Geforce 1080Ti Amp Extreme[Satılık] Zotac Nvidia Geforce 1080Ti Amp Extreme[Satılık] Zotac Nvidia Geforce 1080Ti Amp Extreme[Satılık] Zotac Nvidia Geforce 1080Ti Amp Extreme[Satılık] Zotac Nvidia Geforce 1080Ti Amp Extreme[Satılık] Zotac Nvidia Geforce 1080Ti Amp Extreme[Satılık] Zotac Nvidia Geforce 1080Ti Amp Extreme
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Arkadaşlar bir kaç kişi sorduğu için buraya da yazmak istedim. DSC bir sıkıştırma methodu. Şu anki standart olan display port 1.4a 4k çözünürlükte maksimum 120hz ve 8bit renk taşıyabiliyor. Oysa yeni monitörler 4k 144hz ve 8+2 bitlik görüntü verebiliyorlar. Eğer hem 4k hem 144hz istiyorsanız o halde 20 serisi ve üzeri kartlar DSC destekliyor. Hangi AMD kartlarda dsc desteği var ya da AMD kartların DSC desteği var mı bilmiyorum.
    Fiyat : 3850 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Gönderici Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Merhabalar,
    Amazon.com.tr Sapphire nitro+ 5700xt yi bugün 3680tl gibi bir fiyattan sattı. Şuanda stok bitti yakında tekrar gelecektir.Maksimum %10 daha az performans veren sıfır kartı bu fiyattan alabiliyorken kim neden bu karta bu paraları versin ?
    Sadece sizin kartınız için demiyorum, genel olarak piyasadaki tüm 1080ti 2. el kartlar ederinin çok üstünde malesef.
    Not: Amazon.com.tr, Amazon almanyadan ithal ediyor ürünü ama garanti konusunda amazon Türkiye'nin destek vereceğini iletti.
  • Fiyat takip

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Amazon.com.tr Sapphire nitro+ 5700xt yi bugün 3680tl gibi bir fiyattan sattı. Şuanda stok bitti yakında tekrar gelecektir.Maksimum %10 daha az performans veren sıfır kartı bu fiyattan alabiliyorken kim neden bu karta bu paraları versin ?
    Sadece sizin kartınız için demiyorum, genel olarak piyasadaki tüm 1080ti 2. el kartlar ederinin çok üstünde malesef.
    Not: Amazon.com.tr, Amazon almanyadan ithal ediyor ürünü ama garanti konusunda amazon Türkiye'nin destek vereceğini iletti.

Orijinalden alıntı: secrettruths

Merhabalar,
    Merhabalar, ben kendi kartım için konuşayım. Çünkü ne yazık ki ikinci el piyasası bu. Ben al satçı değilim kartı kullanmak için bu fiyatlara aldım. DSC desteği olmadığı için 4kda 144hz 10 bit renk alamadım. Biraz keyfi olarak 3070e geçtim. İnanın bana bu kartlar bu fiyatlara satılıyor. Alan da var satan da. 4000 liraya koymuştum 3850ye indim. Ya bu fiyata ya 3800e satılır. Bütün 1080ti ların 3500 tlye satıldığı bu piyasada 1080tiların en güçlüsünün %10 pahalı olması sizi neden şaşırtıyor? İnsanlar yenisini alamayacakları malları satmıyorlar. 2.el satan sayısı düşünce talep artıyor, fiyat yükseliyor. 0 kartlara gelince 5700xtnin performansı 1080tidan sadece 1080pde 10% düşük gözüküyor. 2k ve 4k çözünürlüklerde fark 20% civarında. Performans, şıklık, marka tercihi gibi bir sürü sebepten benim de tercih ettiğim gibi insanlar bu kartı tercih edebilirler. İyi forumlar dilerim.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• secrettruths kullanıcısına yanıt
    Veryansını satana değil firmaya etmeniz lazım hedefinizi şaşırtmışsınız. Nvidia kartlar amd kartlara nazaran her daim pahalıydı bu ilanı görüncemi anladınız aradaki fiyat farkını? Komik!

Not: aklıma gelmişken aynı şekilde performansı daha düşük olmasına rağmen intel işlemciler amd işlemcilere nazaran neredeyse iki katı pahalı mesela.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Senkron2 -- 22 Kasım 2020; 13:48:45 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.