Şimdi Ara

nvidia geforce gt 540 m çalışma sorunu yardım lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
474
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler bende acer 5755g var ekran kartı başlıkta belirttiğim gibi nvidia geforce gt 540 m şöyle bir sorunla karşılaştım herşeyi entegre ekran kartından açıyor güncelleştirdim ama yinede olmadı böyle sorunla karşılaşan varmı aranızda oyunları filan hep entegreden açıyo gpu etkinliğinde hiç biri görülmüyo bu sorunu nasıl çözebilirim şimdiden iyi forumlar

• herşeyi denedim bir türlü yapamadım delirticek bu ekran kartı güncelleştirdim fln ama yine yok kesin çözümü varmıdır bunun ?
  • aynı sorun bendede var. casper nirvana kullanıyorum bende. ekran kartım gt 520m. fakat ekran kartını görmüyorda entegreyi görüyor. bende güncelleştirme denedim fakat olmadı. aygıt yöneticisinden kurulumlarımda tamam. ne yaptıysam olmadı. bir çözümünü bulursanız çok iyi olur :)

Ahmet Teke ||| Flickr
    @@@ || Olympus OM-D E-M5 || Olympus 45/1.8 || Lumix 14/2.5 || @@@
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.