Şimdi Ara

NVIDIA GeForce�9600mGT DERNEĞİ (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
375
Cevap
4
Favori
32.775
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: denizza

@POWER GAMER

undervolt işleminde çekiniyorum doğrusu.hayatım boyunca oc işlerini sadece programlar vasıtasıyla çok az miktarda yaptım.undervolting işlemini yaparken de ufak bi hata yapıp bana masraf çıkaracak zararlar meydana gelsin istemiyorum. aslında yapmayı da istiyorum ancak,çekiniyorum da.
    ac mx2 termal macun mu?
    ben laptopun(r560)içini açmayı denedim,alt kasadaki tüm vidaları söktüm,ancak yine de çıkartamadım,fazla da zorlamak istemedim birşey olmasın diye.içini açtığım için garanti de devre dışı olacağından(ki vidaları söktüm iptal olmuştur zaten) olası bir zarar cebimi zorlayacak.

ekran kartı boştayken frekansını düşürüyor. 169\100 mhz inde çalışıyor. performans modunda bu değerlerdeyken bile ortalama 60c oluyor. güç tasarrufunda falan 50-55c civarında.

işlemci sıcaklığı 16c gözüküyor senin eklediğin resimde.aşırı düşük değil mi
    ben de soğutucu kullanıyorum.hatta kendim yaptım soğutucuyu.işlemcinin altına gelecek şekilde 12lik bir fan,ve ekran kartının deliklerine hizalı 12liğin yarısı kadar 2 adet fan. onu açmasam 98c'den öteye gidiyor sıcaklık.onunla birlikte 93-94c arasında bir değişkenlik yakalıyorum.yurttayken kullanamayacağım soğutucuyu.

Alıntıları Göster
    @denizza
    Evet Mx-2 Artic Cooling firmasının ürettigi bir termal macun suan icin en iyisi bence.

Undervolt işlemi kesinlikle bilgisayarına zarar verecek bi uygulama deil. Çünkü sen voltaj düsürüyorsun bu durum en kötu makinede donmaya sebep olur haricinde bi sorun yaratmaz.(Notebookreview.com)burdan inceleyebilirsin.Ayrıntılı bahsediyor bende o forumdan çözdüm.

Bu saatten sonra bence bu sıcaklıklarla makine fazla dayanmaz dayansa bile ömrü kısalır yakında gider bence yani kaybetcegin birsey yok biraz cesaret ve dikkat.

TC00 diye en ustte bir deger var,işte o benim işlemci sıcaklıgı.

Power mixing sende enable bu iyi sıcaklıkları dusurmek icin ama yeterli deil anladıgım kadarıyla.

• quote:

Orijinalden alıntı: POWER GAMER

@denizza
    Evet Mx-2 Artic Cooling firmasının ürettigi bir termal macun suan icin en iyisi bence.

Undervolt işlemi kesinlikle bilgisayarına zarar verecek bi uygulama deil. Çünkü sen voltaj düsürüyorsun bu durum en kötu makinede donmaya sebep olur haricinde bi sorun yaratmaz.(Notebookreview.com)burdan inceleyebilirsin.Ayrıntılı bahsediyor bende o forumdan çözdüm.

Bu saatten sonra bence bu sıcaklıklarla makine fazla dayanmaz dayansa bile ömrü kısalır yakında gider bence yani kaybetcegin birsey yok biraz cesaret ve dikkat.

TC00 diye en ustte bir deger var,işte o benim işlemci sıcaklıgı.

Power mixing sende enable bu iyi sıcaklıkları dusurmek icin ama yeterli deil anladıgım kadarıyla.

Alıntıları Göster
    Gördüğüm en yüksek sıcaklık 78 derece overclocklu haliyle ve soğutucu kullanmıyorum(GTA IV 6 saat)
    3dmark06'da fanın sesini bile zar zor duydum
    Puanım:6278(1280x800)
    Değerler:625/1550/600(oynadığım bütün oyunlarda sorun çıkmadı ve crash gerçekleşmedi)
    @denizza
    Fanlarda sorun olabilir çünkü sıcaklıklar bana göre yüksek.Fanları temizleyebilirsen temizle oldukça farkediyor.
    @Demiurgos
    Aldığın puanlar normal zaten DDR3'ler bu civarda alıyor.Nvidia driverini yükselt 186.81 sürümünü yüklersen iyi olur.Aslında oyunlarda can sıkıcı duraksamalar,takılmalar yoksa boşver bu testleri.Eğer performansdan memnun değilsen overclock yap.Çünkü oldukça fark ediyor oyunlarda...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aslanemre58 -- 23 Eylül 2009; 1:59:04 >

Sunroof//Infinity Sound//Navi

• quote:

Orijinalden alıntı: aslanemre58

Gördüğüm en yüksek sıcaklık 78 derece overclocklu haliyle ve soğutucu kullanmıyorum(GTA IV 6 saat)
    3dmark06'da fanın sesini bile zar zor duydum
    Puanım:6278(1280x800)
    Değerler:625/1550/600(oynadığım bütün oyunlarda sorun çıkmadı ve crash gerçekleşmedi)
    @denizza
    Fanlarda sorun olabilir çünkü sıcaklıklar bana göre yüksek.Fanları temizleyebilirsen temizle oldukça farkediyor.
    @Demiurgos
    Aldığın puanlar normal zaten DDR3'ler bu civarda alıyor.Nvidia driverini yükselt 186.81 sürümünü yüklersen iyi olur.Aslında oyunlarda can sıkıcı duraksamalar,takılmalar yoksa boşver bu testleri.Eğer performansdan memnun değilsen overclock yap.Çünkü oldukça fark ediyor oyunlarda...

Alıntıları Göster
    @powergamer,teşekkür ederim,işlemlere başlıyorum bugün.
    @aslanemre58,fanlar büyük ihtimal tozlandı,çünkü en yüksek hızda eskisi kadar kuvvetli üflemiyor.temizleyemiyorum işte sorun burda,içini açmaya çekiniyorum zarar veririm diye.

• quote:

@powergamer,teşekkür ederim,işlemlere başlıyorum bugün.
    @aslanemre58,fanlar büyük ihtimal tozlandı,çünkü en yüksek hızda eskisi kadar kuvvetli üflemiyor.temizleyemiyorum işte sorun burda,içini açmaya çekiniyorum zarar veririm diye.

Alıntıları Göster
    Dark Messiah Might and Magic oynayan var mı arkadaşlar 9600 m GT si ile. ?En son driver yüklediğim halde oyun açılıyor ama menüye geçişte siyah ekran olduktan sonra herhangi işlem yapılmıyor oyun adına.sizde de aynı sorun var mı ?
    Bilgisayar donanım konusunda yazılım bazlı geniş kapsamlı tavsiye için mesaj atınız (internet,oyun,autocad ,solidworks,3dmax,maya,zbrush,video render,ses işleme,video çekim)Mesaj kutum kapalı değil. Mesaj atamıyorsanız engellenmişsinizdir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Knisath

Dark Messiah Might and Magic oynayan var mı arkadaşlar 9600 m GT si ile. ?En son driver yüklediğim halde oyun açılıyor ama menüye geçişte siyah ekran olduktan sonra herhangi işlem yapılmıyor oyun adına.sizde de aynı sorun var mı ?

Alıntıları Göster
    dark messiahı bundan bir kaç ay önce yükleyip 5 dk oynayıp kapatmıştım.çalışmıştı.

dark messiahı bundan bir kaç ay önce yükleyip 5 dk oynayıp kapatmıştım.çalışmıştı.

Alıntıları Göster
    ekran kartının power mixing ayarlarına nerden bakılıyor?
    temizledikten sonra en düşük hızı 400\300 olmaya başladı. aşağısına düşmüyor.eskiden 169\100e kadar düşerdi.

Orijinalden alıntı: m.Jackson

arkadaslar oncelikle iyi aksamlar...

8600m GS kullanıyorum. Overclock yapmaya calısıyorum fakat ne yaptıysam olmadı.Program olarak rivatuner ve ntune ikisinide kullandım ama hızları artırdığımda kabul etmiyo tam tersi düsürdüğümde kabul ediyo.Laptop u ilk aldıgımda uzerinde 169.xxx sürücüsü vardı ve overclock yapılabiliyodu fakat 170.xxx serisinde olmuyo sorun ne acaba bişeyleri mi eksik yaptım acaba???

Alıntıları Göster
    benide yaz :)

Orijinalden alıntı: Zucchi34

benide yaz :)

Alıntıları Göster
    Power Mixing için program gerekiyor ve enable ise bosta iken frekanslar düsürür, disable ise surekli yüksek frekansta calısır buda cok ısınmasına sebep olur.

Orijinalden alıntı: m_aakin

call of duty sorunu bendede olmaya başladı arkadaşlar full çözünürlükte ve ayarlarda oynarken şimdi bayağı düşürdüm grafikleri takılma devam ediyor

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar şu an 9600m gt GDDR3 Modelini en stabil ve uygun overclock ile çalıştırabileceğimiz ayarları biri bana söyleyebilirmi?
    Birde bu nvitor nvflash filan yapmamız lazımmı bunları nasıl yaparız?

teşekkürler.
    Corsair 280X Case-Gigabyte X570 I AORUS PRO WIFI - AMD Ryzen 7 3700X - Corsair Vengeance RGB Pro 16gb 3200mhz - MSI GeForce RTX 2080 Gaming X Trio - Corsair Force Series™ MP510 480GB M.2 SSD - Corsair HD140 Dual RGB LED 140mm PWM Fan - Corsair Lighting Node Pro RGB - Corsair Hydro Series H115i RGB Platinum - Corsair K95 RGB Platinum Mechanical Keyboard - Corsair Ironclaw RGB Wireless Gaming Mouse - Corsair MM800 RGB Polaris Gaming Mouse Pad - Corsair ST100 RGB Premium Headset Stand - Corsair VOID PRO RGB Wireless SE Premium Gaming Headset - MSI Optix MPG27CQ WQHD 27'' 144Hz 1MS Curved Monitor
  • quote:

Orijinalden alıntı: hasskabal

Arkadaşlar şu an 9600m gt GDDR3 Modelini en stabil ve uygun overclock ile çalıştırabileceğimiz ayarları biri bana söyleyebilirmi?

teşekkürler.

Sanırım 9700m gt ayarları en stabil olanı "625/800/1550"... Uygun biosu bulursan neden olmasın.

Orijinalden alıntı: POWER GAMER

quote:

Orijinalden alıntı: hasskabal

teşekkürler.

Sanırım 9700m gt ayarları en stabil olanı "625/800/1550"... Uygun biosu bulursan neden olmasın.

Alıntıları Göster
    Konuyu açan ve yol gösteren arkadaşlara çok teşekkür ederim.
    HP 9600M GT DDR2 modelini imzamda görüldüğü gibi oc yaptım. Vista puanlarım tavan yaptı. Aero 5.0dan 5.9 oldu. Oyun Grafikleri 5.2den 5.5 oldu. Genel vista puanım da 5.0dan 5.3e çıktı.

• quote:

Orijinalden alıntı: fractal design

Konuyu açan ve yol gösteren arkadaşlara çok teşekkür ederim.
    HP 9600M GT DDR2 modelini imzamda görüldüğü gibi oc yaptım. Vista puanlarım tavan yaptı. Aero 5.0dan 5.9 oldu. Oyun Grafikleri 5.2den 5.5 oldu. Genel vista puanım da 5.0dan 5.3e çıktı.

Alıntıları Göster
    Merhaba arkadaşlar,

Ben de imzamdaki laptopumun ekran kartına oc yapmak istiyorum (512 9600M GT DDR2)
    500/1250/800 olan hızları, 9700M GT'deki gibi 625/1550/800 yapmak stabiliteyi sağlar mı?

Ya da neye göre optimize edebilirim bu hızları?

Genelde deneme-yanılma ile mi elde ediliyor?

Inceleme: Zalman ZM-NC1000 Laptop Sogutucusu
    Inceleme: ORJİNAL TEYBE USB SD AUX Digital Music Changer
    Apple Watch Sport Uzay Grisi
    iPhone 6 Uzay Grisi 16 GB
    Samsung 55H6470 - PS4 500Gb
    || HP Dv5 || C2D P8400 @ 2,26 1066 || 4 GB DDR2 800 || 120 GB Sandisk Extreme SSD || 15.4&amp;quot; WSXGA+ Infinity (1680 x 1050) ||
    || N wifi+Bluetooth || 512 MB 9600M GT || HDMI &amp;amp; eSATA &amp;amp; Altec Lansing || High Capacity Battery || Win10 Pro x64 ||

• quote:

Orijinalden alıntı: Onur__

Merhaba arkadaşlar,

Ben de imzamdaki laptopumun ekran kartına oc yapmak istiyorum (512 9600M GT DDR2)
    500/1250/800 olan hızları, 9700M GT'deki gibi 625/1550/800 yapmak stabiliteyi sağlar mı?

Dostum verdiğin değerler çok yüksek DDR3 modeli için uygun değerler. Sen benim imzamdaki değerleri gir rahat edersin. Hemen hemen aynı model laptoplarımız sadece benim işlemci daha iyi. Ben daha yüksek değerleri denediğimde Call of Duty MW2 de takılmalar yaşadım en iyi bu şekilde oldu.

quote:

Merhaba arkadaşlar,

Dostum verdiğin değerler çok yüksek DDR3 modeli için uygun değerler. Sen benim imzamdaki değerleri gir rahat edersin. Hemen hemen aynı model laptoplarımız sadece benim işlemci daha iyi. Ben daha yüksek değerleri denediğimde Call of Duty MW2 de takılmalar yaşadım en iyi bu şekilde oldu.

Alıntıları Göster
    Anladim, musadenizle birinci sorum su:

Islemci hizini 500'den 580'e
    Shader hizini 1250'den 1525'e yukseltirken
    neden 800 olan bellek hizini 500'e dusurdunuz? Boyle mi yapilmasi gerekiyor yani?

Ikinci sorum da bu degerleri nasil ve neye gore elde ettiniz? Insanlarin yaptiklari degerleri deneyip hatasiz olani mi buldunuz, yoksa deneye deneye mi buldunuz?

Ucuncu sorum, bu degerler yanlis, hatali, eksik-fazla girilirse ne olur? PC reset mi atiyor, eger oyle oluyorsa acildiginda degerler normale donmus mu oluyor? Yani geri donulmez bir durum yaratir mi?

Son olarak, yapilan oc islemi, pc'de kalici oluyor mu, yani kapatip acinca yine oc edilmis halde mi aciliyor yoksa her seferinde pc acildiktan sonra kaydedilen degerleri yuklemek mi gerekiyor elle?

Tesekkur ederim.

|| HP Dv5 || C2D P8400 @ 2,26 1066 || 4 GB DDR2 800 || 120 GB Sandisk Extreme SSD || 15.4&amp;quot; WSXGA+ Infinity (1680 x 1050) ||
    || N wifi+Bluetooth || 512 MB 9600M GT || HDMI &amp;amp; eSATA &amp;amp; Altec Lansing || High Capacity Battery || Win10 Pro x64 ||

• quote:

neden 800 olan bellek hizini 500'e dusurdunuz? Boyle mi yapilmasi gerekiyor yani?
    Ikinci sorum da bu degerleri nasil ve neye gore elde ettiniz? Insanlarin yaptiklari degerleri deneyip hatasiz olani mi buldunuz, yoksa deneye deneye mi buldunuz?
    Ucuncu sorum, bu degerler yanlis, hatali, eksik-fazla girilirse ne olur? PC reset mi atiyor, eger oyle oluyorsa acildiginda degerler normale donmus mu oluyor? Yani geri donulmez bir durum yaratir mi?
    Son olarak, yapilan oc islemi, pc'de kalici oluyor mu, yani kapatip acinca yine oc edilmis halde mi aciliyor yoksa her seferinde pc acildiktan sonra kaydedilen degerleri yuklemek mi gerekiyor elle?
    Tesekkur ederim.

Dostum ram i 800den 500e çekmedim ram çift kanal olarak çalışır. Yani 800 ise gerçekte 400lüktür. Masaüstünde sağ tıkla Nvidia denetim masasını aç yukarıdan yardım ve sistem bilgilerine bak göreceksin 400 olduğunu. Yani 400 ü 500 yapıyosun genel hız 1000 oluyor.
    Ben başka bi arkadaşın yaptığının biraz daha aşağısını yaptım. Onun yaptığından iyi sonuç elde edemedim. Call of Duty MW2 de takılmalar olmaya başladı. Bu değer hem vista puanını yükselten en düşük değerler. Oyun Grafik 5.5 Aero 5.9 alıyo böyle.
    Eğer değerler fazla yüksek olursa ekran kartın çok ısınır bu ısınmadan dolayı hem ekran kartından gerekli performansı alamazsın hem de yanma ihtimali ortaya çıkar. Yani optimum oc yapmak en iyisi, fazlası zarar. İşlemci çok ısındığı zaman reset atıyo ama ekran kartı için bilmiyorum. HP DV5 zaten ısınma yönünden kötü bir üne sahip oyun oynarken bi fan kullanmak faydalı olur helede oc yapıp biraz daha zorlayacaksan. Ben ucuzda olsa fan aldım REXPO hepsiburada.com da var 20-25TL arası birşey aratırsan bulursun. Çok ahım şahım bişey değil ama iş görüyo bence.
    Nvidia system tools ile yaparsan yeniden başladığında bu ayarlar uygulansınmı diye soruyo. onu işaretlersen hep uygulanır. ama denemek amaçlı yaparsan onu işaretlemeden de yapabilirsin. bilgisayar yeniden başladığında ayarlar kaybolur.
    İstediğin ayarı yaptıktan sonra vista derecelendirmesinden oc düzeyini kontrol edebilirsin. Yada daha profesyonel araçlar da kullanabilirsin 3D mark gibi.

• quote:

quote:

Tesekkur ederim.

Dostum ram i 800den 500e çekmedim ram çift kanal olarak çalışır. Yani 800 ise gerçekte 400lüktür. Masaüstünde sağ tıkla Nvidia denetim masasını aç yukarıdan yardım ve sistem bilgilerine bak göreceksin 400 olduğunu. Yani 400 ü 500 yapıyosun genel hız 1000 oluyor.
    Ben başka bi arkadaşın yaptığının biraz daha aşağısını yaptım. Onun yaptığından iyi sonuç elde edemedim. Call of Duty MW2 de takılmalar olmaya başladı. Bu değer hem vista puanını yükselten en düşük değerler. Oyun Grafik 5.5 Aero 5.9 alıyo böyle.
    Eğer değerler fazla yüksek olursa ekran kartın çok ısınır bu ısınmadan dolayı hem ekran kartından gerekli performansı alamazsın hem de yanma ihtimali ortaya çıkar. Yani optimum oc yapmak en iyisi, fazlası zarar. İşlemci çok ısındığı zaman reset atıyo ama ekran kartı için bilmiyorum. HP DV5 zaten ısınma yönünden kötü bir üne sahip oyun oynarken bi fan kullanmak faydalı olur helede oc yapıp biraz daha zorlayacaksan. Ben ucuzda olsa fan aldım REXPO hepsiburada.com da var 20-25TL arası birşey aratırsan bulursun. Çok ahım şahım bişey değil ama iş görüyo bence.
    Nvidia system tools ile yaparsan yeniden başladığında bu ayarlar uygulansınmı diye soruyo. onu işaretlersen hep uygulanır. ama denemek amaçlı yaparsan onu işaretlemeden de yapabilirsin. bilgisayar yeniden başladığında ayarlar kaybolur.
    İstediğin ayarı yaptıktan sonra vista derecelendirmesinden oc düzeyini kontrol edebilirsin. Yada daha profesyonel araçlar da kullanabilirsin 3D mark gibi.

Alıntıları Göster
    İmzamda yer alan Zalman soğutucum var zaten biraz da ona güvenerek gireceğim oc işine :) Eve gideyim de bir bakayım şu işlere nasıl oluyormuş diye.

Yardımcı olduğun için teşekkür ederim. Yine rahatsız ederim yapamadığım birşey olursa.

• quote:

İmzamda yer alan Zalman soğutucum var zaten biraz da ona güvenerek gireceğim oc işine :) Eve gideyim de bir bakayım şu işlere nasıl oluyormuş diye.

Yardımcı olduğun için teşekkür ederim. Yine rahatsız ederim yapamadığım birşey olursa.

Alıntıları Göster
    Zordur diyerek beklemistim ama zannettigimden kolaymis.

500, 400, 1250 olan degerleri 580, 500, 1525 yaptim.

Oyunlarda veya 3dmark ile test etmedim, Windows puanlamasina baktim sadece.

OC oncesi (500-400-1250):

OC sonrasi (580-500-1525):

HP Dv5 1000 Custom
    Core2Duo P8400 - 2,26 GHz - 1066 MHz
    4 GB DDR2 800 MHz
    160 GB 7200 RPM
    512 MB 9600M GT DDR2
    15.4" WSXGA+ Infinity (1680 x 1050)
    Win7 Pro x64

Yardimlariniz icin tesekkur ederim.

• quote:

Zordur diyerek beklemistim ama zannettigimden kolaymis.

500, 400, 1250 olan degerleri 580, 500, 1525 yaptim.

Oyunlarda veya 3dmark ile test etmedim, Windows puanlamasina baktim sadece.

OC oncesi (500-400-1250):

OC sonrasi (580-500-1525):

HP Dv5 1000 Custom
    Core2Duo P8400 - 2,26 GHz - 1066 MHz
    4 GB DDR2 800 MHz
    160 GB 7200 RPM
    512 MB 9600M GT DDR2
    15.4" WSXGA+ Infinity (1680 x 1050)
    Win7 Pro x64

Yardimlariniz icin tesekkur ederim.

Alıntıları Göster
    Buarada ben cok iyi bir sidebar gadget (kenarcubugu araci) kullaniyorum

Hepinize tavsiye ederim.

Ekran karti sicaklik derecesi
    Load %
    Memory %
    Core Clock
    Memory Clock

hepsini ufacik gadget'ta gosteriyor.

PCB derecesini ve Fan %'sini gostermiyor bir tek, onu da kart desteklemiyor diye gosteremiyor (en azindan HP'de bulunan ddr2 olan icin diyelim)

Bu siteden indirebilirsiniz
    http://blog.orbmu2k.de/sidebar-gadgets/gpu-observer-sidebar-gadget

Masaustunde nasil durduguna dair bilgi olsun diye resim:

NVIDIA GeForce�9600mGT DERNEĞİ

• quote:

Buarada ben cok iyi bir sidebar gadget (kenarcubugu araci) kullaniyorum

Hepinize tavsiye ederim.

Ekran karti sicaklik derecesi
    Load %
    Memory %
    Core Clock
    Memory Clock

hepsini ufacik gadget'ta gosteriyor.

PCB derecesini ve Fan %'sini gostermiyor bir tek, onu da kart desteklemiyor diye gosteremiyor (en azindan HP'de bulunan ddr2 olan icin diyelim)

Bu siteden indirebilirsiniz
    http://blog.orbmu2k.de/sidebar-gadgets/gpu-observer-sidebar-gadget

Masaustunde nasil durduguna dair bilgi olsun diye resim:

NVIDIA GeForce�9600mGT DERNEĞİ

Alıntıları Göster
    Onur__ ;katkıların ve testlerin için teşekkürler.İlk mesaja eklenecektir izninle tabi.
    GIGABYTE AORUS Z370 GAMING 7 / i7 8700K@5.0GHZ &amp; NOCTUA NH D-15 / Gskill TRIDENT-Z 2x8 GB CL17 3600 MHZ DDR4 / Samsung 960 EVO 500GB / ZOTAC GTX 1080 TI AMP! / HAF 912 / COOLERMASTER GX80 PLUS 750W / Corsair K95 RGB PLATINUM MX SPEED / Zowie EC2-A &amp; SteelSeries QCK Heavy / Creative OMNI &amp; Hyperx Cloud II / PIONEER BDR-209EBK
    Zowie BenQ XL2540 @ 240 Hz
    **Sammy FARHA &amp; Tony G. the table dominators!!! "Do you feel my pawa?!"

• quote:

Orijinalden alıntı: ecay

Onur__ ;katkıların ve testlerin için teşekkürler.İlk mesaja eklenecektir izninle tabi.

Alıntıları Göster
    Çok memnun olurum. Daha fazlasını da yapmak isterim zamanla.

Daha önce görmüş olsaydım keşke, oyunlardaki değişimi bizzat gözlemlemiş ve gözlemlerimi aktarmış olurdum. Orjinal ayarlarda iken GTA4, CoD MW2, Crysis gibi oyunları oynamışlığım vardı. Şimdi nasıl olacağını merak etmiyor değilim ama sildiğim oyunları bir daha yüklememe gibi bir rahatsızlığım var :)

Buarada gerçekten GPU Observer kenar çubuğunu ekleyin diyorum. İster ATI olsun ister NVIDIA olsun çok işe yarıyor ve görüntüsü de çok güzel.

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.