Şimdi Ara

Nvidia geforce 8400 gs oyun kapasitesi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
11.572
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • İkinci el bilgisayar aldim. Ozellikleri asagida yaziyor. Cok bir sey beklemiyorum ama sizce hangi oyunlara kadar oynayabilirim. Ornegin skyrimi veya assasins creed'in en iyi hangi oyununu açar gibisinden.

Nvidia geforce 8400 gs, 32 bit, 60hz, directx10, toplam bellek 2535 mb.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Nvidia Geforce 8400 GS'nin Oyun Kapasitesi

Nvidia Geforce 8400 GS, 2007 yılında piyasaya sürülmüş bir grafik kartıdır. DirectX 10 ve Shader Model 4.0 desteği sunar. Günümüz standartlarına göre eski bir kart olsa da, bazı eski oyunları oynamak için hala kullanılabilir.

8400 GS, orta seviye bir grafik kartıydı ve orta çözünürlüklerde ve düşük ayarlarda oyunları çalıştırabiliyordu. Popüler oyunlardan bazıları şunlardır:

• Counter-Strike: Source
    • Call of Duty 4: Modern Warfare
    • Half-Life 2
    • World of Warcraft
    • The Sims 3

Ancak, daha yeni ve daha talepkar oyunların çoğu, 8400 GS'de oynanabilir olmayabilir veya çok düşük kalitede çalışabilir. Örneğin, Fortnite, Apex Legends veya Cyberpunk 2077 gibi oyunlar bu kartla oynanamaz.

Genel olarak, Nvidia Geforce 8400 GS, eski oyunları oynamak için hala kullanılabilir bir karttır. Ancak, yeni oyunları oynamak istiyorsanız daha yeni ve daha güçlü bir grafik kartına yükseltmeniz gerekecektir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Ekrana goruntu vermesinden baska birsey denemeyin.

''Türkiye Cumhuriyeti şeyhler, dervişler, müritler, mensuplar memleketi olamaz. En doğru ve en gerçek tarikat, uygarlık tarikatıdır.''

♥♥♥ DH KARDEŞLİK TOPLULUĞU ♥♥♥
  • bunlar bi kaçı ona göre indir kur oyna hadii iyi oyunlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi klement -- 9 Mart 2016; 19:06:51 >

• Full hd mario 60 fps oynatir

• Kotu bir secim olmus malesef...

AMD Ryzen 5 5500 // MSI B550 Gaming // 1x16Gb Kingston 3200Mhz // 500GB Kioxia Nvme // Sapphire RX6600 // Corsair Graphite 230T // 600W Zalman Psu
  • dalga geçer gibi kullandığınız uslup için teşekkür ederim. bu arada cs:go low ayarlarda kasmadan oynuyorum. ayrıca league of legends low ayarlar, maksimum çözünürlükte 80 fps civarı alıyorum

yine de verdiğiniz cevaplar için de çok teşekkürler.
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jarvan V

dalga geçer gibi kullandığınız uslup için teşekkür ederim. bu arada cs:go low ayarlarda kasmadan oynuyorum. ayrıca league of legends low ayarlar, maksimum çözünürlükte 80 fps civarı alıyorum

yine de verdiğiniz cevaplar için de çok teşekkürler.

Ergenlere takılmayın siz. Onlar aynaya bile bakmaktan yoksunlar.

O kartın laptop versiyonunu kullandım. Yani daha az performanslısını... Assassin's Creed 1 'den Revolutions'a kadar low medium arası 720p'de oynatır.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cN_ -- 9 Mart 2016; 21:15:17 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

sadece biraz daha klasik oyunlara yönelmen gerek o kadar... adamın 50000liralık pc side olsa açıp cs1.6 oynuyorsa bu kasada oyun oynatır her türlü sadece oynamak istediğin oyunu deniyecek oynayamıyorsan alternatifi arayacaksın.
    sana bir liste hazırlamak isterim oynayabileceğin oyunlar hakkında ( fps rpg rts tps? ne tarz oyunlar oynmayı tercih edersin? )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tanerergul -- 11 Mart 2016; 23:08:19 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: tanerergul

dostum oynayabileceğin oyun sayısı inanki fazla... mario filan diyorlar ama dolar kaç para adamların haberi yok tabi..

sadece biraz daha klasik oyunlara yönelmen gerek o kadar... adamın 50000liralık pc side olsa açıp cs1.6 oynuyorsa bu kasada oyun oynatır her türlü sadece oynamak istediğin oyunu deniyecek oynayamıyorsan alternatifi arayacaksın.
    sana bir liste hazırlamak isterim oynayabileceğin oyunlar hakkında ( fps rpg rts tps? ne tarz oyunlar oynmayı tercih edersin? )

Benimkiler değişiyor. Skyrim ve outlast oynamak istiyordum.

İstiyordum ki lakin outlast açılmadı bile, skyrim'de en düşük ayarlarda kastı. Ben de ikinci elden bütçeme uugun yeni bir ekran kartı almaya karar verdim.

• hayırlısı dostum...uyumluluk konusuna dikkat etmen lazım yanlız... eski bir anakart olabilir.

Orijinalden alıntı: Jarvan V

quote:

Orijinalden alıntı: tanerergul

dostum oynayabileceğin oyun sayısı inanki fazla... mario filan diyorlar ama dolar kaç para adamların haberi yok tabi..

Benimkiler değişiyor. Skyrim ve outlast oynamak istiyordum.

İstiyordum ki lakin outlast açılmadı bile, skyrim'de en düşük ayarlarda kastı. Ben de ikinci elden bütçeme uugun yeni bir ekran kartı almaya karar verdim.

Yukarıdaki sistem bilgilerinde sadece ekran kartı tam olarak belli. Diğer bileşenlerden hiç bir iz yok.

CPUZ indirip işlemci ve bellek kapasitesini de bir yazarsanız güzel olur. Ayrıca güç kaynağına da bakın hangi ekran kartını takabilirsiniz ona da bakmak lazım çünkü.

• quote:

Orijinalden alıntı: *666*

Full hd mario 60 fps oynatir

AMD Ryzen 7 7700 (5.5 Ghz)--Gigabyte GeForce RTX 5070 Ti Windforce OC SFF 16GB--MSI MAG X870 TOMAHAWK WIFI--Patriot Viper Venom 32GB (2x16GB) DDR5 7400MHz CL36(6200 CL26 1:1)--43" Samsung UHD 4K 144 Hz Odyssey Neo G7 G70NC Gaming Monitor--WD Wd Black Sn850 1 TB Gen4 NVMe M.2 SSD--Crucial P3 Plus 1TB PCIe Gen4 3D NAND NVMe M.2 SSD--970 EVO 500 GB NVMe M.2 SSD--960 EVO 500 GB NVMe M.2 SSD--WD Green SN350 NVMe M.2 SSD (480 GB)--Phanteks Eclipse P500A--MSI MPG A850G Gen5 850 W--NZXT Kraken X62 Liquid Cooling System--Ultra Slim Soundbar HW-S800B--Asus TUF K3 AURA Mekanik Oyuncu Klavyesi--ROCCAT KONE EMP RGB Gaming Mouse
  • 9400gt ile bad company2 oynuyordum medium 720p de sen de low da oynarsin

İ5 10400f, 16 GB DDR4 (3200MHZ), MSI GeForce RTX 2070 Ventus 8GB GDDR6, ASUS Prime Z490-A Intel LGA1200 DDR4, 240 GB SSD + 120GB SSD SAMSUNG HARDDİSK 1TB 7200 RPM HDD, AOC 23.8" AGON AG241QG 165Hz 1ms GSYNC 2K XIGMATEK HERA FULL RANGE 80PLUS GOLD 850W
  • cs go bu kadar hafif oyunmuymuş ya, 1gb 7670m amdnin driverleri rezil durumdayken yani 2012 yılında 820 benchmark puanı almış
    2gb 7670m 15.7.1 ile çatır çatır oynarım herhal

Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.