Şimdi Ara

Nvidia GeForce 820M Hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
48.745
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Lenovo almaya karar verdim şu ikisi arasında kaldım

Arlarındaki en büyük fark ekran kartı olsa gerek acaba g710 alırsam ekran kartından bir çok şey kaybeder miyim ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Angry Man

Lenovo almaya karar verdim şu ikisi arasında kaldım

Arlarındaki en büyük fark ekran kartı olsa gerek acaba g710 alırsam ekran kartından bir çok şey kaybeder miyim ?

kardeş 820m 720m'in isim degiştirilmiş hali.g710'un ekran kartı düşük 740m ile kıyaslayınca arada fark var biraz.

• MissMacHoOo kullanıcısına yanıt
    o birazı bende biliyorum kardeş fakat puanlamada gt740m 6.2 ama 820m ise 5.9 alıyor çok mu fark eder onu merak ediyorum sonra pişman olmak istemiyorum

• Buraya bakmanızada fayda var
    710 ve 720 nin isim değiştirmiş hali gibi bişi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Telvis

Buraya bakmanızada fayda var
    710 ve 720 nin isim değiştirmiş hali gibi bişi

Biraz saçma olmuş ama neyse peki hocam bu g710 ile iyi oyunlari iyi bir seviyede açabilir miyim (max payne 3 gta 5 vs)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Notebookcheck sağlam sitedir oyunlarda verdikleri fps ye bakabilirsiniz. Açıp açmayacağı veya hangi ayarda açacağı konusunda çok faydası dokunur.

• Nvidia Geforce 820m le gta 5 oynuyorum hiçte sorun çıkmadı ayarları gta 5 bazileri high bazıları medium da gta 5 yuklemeden once herkes low oynarsin yada kasar diyodu hic sorun yok

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Nvidia GeForce Gt 630m
    12 yıl önce açıldı
    NVIDIA GeForce GT 645M 2 GB
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Nvidia Geforce 820m le gta 5 oynuyorum hiçte sorun çıkmadı ayarları gta 5 bazileri high bazıları medium da gta 5 yuklemeden once herkes low oynarsin yada kasar diyodu hic sorun yokö

• ramazan0303 kullanıcısına yanıt
    kaç gb raminiz var acaba bu ekran kartına sahibim 4 gb ramim var. witcher 3 düşük ayarda kasıyor. ram takviyesi düşünüyorumda
  • GittiGidiyor
    LENOVO Z5070 i7-4510U 8G 1TB+8SSD 2G VGA 15.6 W8 Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor
    http://urun.gittigidiyor.com/bilgisayar-tablet/lenovo-z5070-i7-4510u-8g-1tb-8ssd-2g-vga-15-6-w8-172054159

arkaşalar gg de bu laptop satışa baya uugun fiyattan çıkmış DOA ürün yazıyor sizce alsammı sıkıntı çıkarırımı??? bana acil bi bilgi verebilirmsiniz plzz

• DeliKulaBey kullanıcısına yanıt
    8 gb ram var gt820 sone nesil intel vore i5 işlemci var yani gta da sorun çıkmadı orta da arada 1-2 saat sonra gta 5 kasmaya başlıyodu çünkü laptop ısındığından dolayı oda
  • Beyler intel i5 4210u 1.70ghz 2.40ghz turbo ile 4 gb ram nvidia geforce 820m 2 gb gta 5 oynarmiyim

• Kardeşim kötü diyenlerin yorumuna bakma sen bişeyden anladıkları yok buyur sana kanıtlı bir şekilde geforce 820m gta 5 performansı https://www.facebook.com/ramazanaktr/videos/177815246704589/
    facebookda paylastım videoyu izle kendin karar ver
  • quote:

Orijinalden alıntı: turkcesohbet

Kardeşim kötü diyenlerin yorumuna bakma sen bişeyden anladıkları yok buyur sana kanıtlı bir şekilde geforce 820m gta 5 performansı https://www.facebook.com/ramazanaktr/videos/177815246704589/
    facebookda paylastım videoyu izle kendin karar ver
    loıl
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.