Şimdi Ara

Nvidia ge force gt 520mx

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
789
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar benim laptop'ımdaki ekran kartı modeli nvidia ge force gt 520mx(1gb ,64 bit ) bir kaç arkadaş bu ekran kartının kötü olduğunu ve çoğu oyunu işlemcimin i5 ve ram'imin 4gb olmasına rağmen düşük ayarlarda bile oynayamayacağımı söyledi. Bu ekran kartı modeli gerçekten o kadar kötü mü?

• düşük ayarlardada bile oynayamama gibi bişey yok ama evet ekran akrtın zayıf. güncel ekran kartları arasında çok zayıf kalıyor güncel onboard kartlardan biraz iyi. bu soruyu iade etme amaçlı felan soruyorsan evet değiştirmen iyi olur oyun için kullanacaksan. ama böyle b imkanın yoksa takma kafana. çünkü üst düzey kartlı bi makina almaya kalksan fiyat artacaktır. ama dediğim gibi iade imkanı varsa gt540 veya gt630 lu felan modellere bakabilirsin fiyat uçurumu yaratmayacak iyi kartlardır bunlar.
    Rotax Pro Wireless Ergo Mekanik Gaming Mouse
    Finesse XDDR12 64GB RAM

• quote:

Orijinalden alıntı: multeci

düşük ayarlardada bile oynayamama gibi bişey yok ama evet ekran akrtın zayıf. güncel ekran kartları arasında çok zayıf kalıyor güncel onboard kartlardan biraz iyi. bu soruyu iade etme amaçlı felan soruyorsan evet değiştirmen iyi olur oyun için kullanacaksan. ama böyle b imkanın yoksa takma kafana. çünkü üst düzey kartlı bi makina almaya kalksan fiyat artacaktır. ama dediğim gibi iade imkanı varsa gt540 veya gt630 lu felan modellere bakabilirsin fiyat uçurumu yaratmayacak iyi kartlardır bunlar.

Öncelikle cevap için teşekkürler. Benim bilgisayarım laptop ve ekran kartı değişimi çok zor bir şey sanırım , değiştirme gibi bir imkanım olsa değiştirmeye çalışırım. Bu soruyu sormamda ki amaçta aklımda soru işaretleri vardı ve bu bilgisayara 1.400tl verdiğim için biraz pişman oldum açıkçası :)

• quote:

Orijinalden alıntı: WeiLucas

quote:

düşük ayarlardada bile oynayamama gibi bişey yok ama evet ekran akrtın zayıf. güncel ekran kartları arasında çok zayıf kalıyor güncel onboard kartlardan biraz iyi. bu soruyu iade etme amaçlı felan soruyorsan evet değiştirmen iyi olur oyun için kullanacaksan. ama böyle b imkanın yoksa takma kafana. çünkü üst düzey kartlı bi makina almaya kalksan fiyat artacaktır. ama dediğim gibi iade imkanı varsa gt540 veya gt630 lu felan modellere bakabilirsin fiyat uçurumu yaratmayacak iyi kartlardır bunlar.

Öncelikle cevap için teşekkürler. Benim bilgisayarım laptop ve ekran kartı değişimi çok zor bir şey sanırım , değiştirme gibi bir imkanım olsa değiştirmeye çalışırım. Bu soruyu sormamda ki amaçta aklımda soru işaretleri vardı ve bu bilgisayara 1.400tl verdiğim için biraz pişman oldum açıkçası :)

ben makinayı iadeden bahsediyordum zaten kart değişimi zaten mantıksız. netten alındığında bi hafta içinde koşulsuz iade imkanı var tabi makina tekrar satılabilmeye uygun iade edilmeli kutusu felan zarar görmemiş şekilde felan yani açılmamış demiyorum açıp denemek hakkın ama ne bileyim kutu üzrindeki bantları yırtmamışsan kutuya zarar vermemişsen yani. neyse heralde alalı epey zaman oldu iade/değişim şansın yoktur. oyun oynayan biriysen kendininde test etme imkanın olmuştur zaten milletin dediklerini takma sen memnunsan. düşük ayarlarda çoğu oyunu oynatır o kadar abartmaya gerek yok.
    Rotax Pro Wireless Ergo Mekanik Gaming Mouse
    Finesse XDDR12 64GB RAM

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: WeiLucas

quote:

ben makinayı iadeden bahsediyordum zaten kart değişimi zaten mantıksız. netten alındığında bi hafta içinde koşulsuz iade imkanı var tabi makina tekrar satılabilmeye uygun iade edilmeli kutusu felan zarar görmemiş şekilde felan yani açılmamış demiyorum açıp denemek hakkın ama ne bileyim kutu üzrindeki bantları yırtmamışsan kutuya zarar vermemişsen yani. neyse heralde alalı epey zaman oldu iade/değişim şansın yoktur. oyun oynayan biriysen kendininde test etme imkanın olmuştur zaten milletin dediklerini takma sen memnunsan. düşük ayarlarda çoğu oyunu oynatır o kadar abartmaya gerek yok.

alalı epey zaman geçti , zaten assassin creed brotherhood,revelations gibi oyunları oynadım bu makinede performansı gayet iyiydi , şimdilik memnunum yardımcı olduğun için teşekkürler

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    NVIDIA GeForce 9800 GT
    15 yıl önce açıldı
    Nvidia GT 9800
    11 yıl önce açıldı
    NVİDİA GEFORCE GT 740M HAKKINDA
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.