Şimdi Ara

Nvidia Ekran kartı yükleme sorunu /win8

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
199
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar. nvidia geforce gt630 ekran kartım var. her formattan sonra normal cd ile driverları yüklerken tüüm driverlar yükleniyor ama nvidia yüklenmiyor. dediğim gibi daha öncede 2-3 kere oldu ve her birinde aylarca uğraştım. diğerlerinde inf dosyası değiştirmek vb yolları uyguladığımda eninde sonunda oluyordu. ama bu seferki bir türlü olmadı.

edit: nvidia'nın kendi sitesinden uygun driver'ı indir dene vb. basit şeyleri söylemeyin denedim.

Orijinalden alıntı: foramenovale

Evet arkadaşlar. nvidia geforce gt630 ekran kartım var. her formattan sonra normal cd ile driverları yüklerken tüüm driverlar yükleniyor ama nvidia yüklenmiyor. dediğim gibi daha öncede 2-3 kere oldu ve her birinde aylarca uğraştım. diğerlerinde inf dosyası değiştirmek vb yolları uyguladığımda eninde sonunda oluyordu. ama bu seferki bir türlü olmadı.

edit: nvidia'nın kendi sitesinden uygun driver'ı indir dene vb. basit şeyleri söylemeyin denedim.

Yüklediğiniz işletim sistemi hep aynı mı?
    Walla hocam bende win8 geçeyim dedim win8 driver desteği sistem parçalarıma olmadığından sıkıntı falan olur die win7 de kaldım fakat forumda işletim sistemi bölümünde sanırsam win8 ve hatalarıyla ilgili ayrıntılı bilgiler içeren konular var ordan bakabilirsin olmazsa win7 yükle uraşma derim.
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.