Şimdi Ara

Nvidia ekran kartı ve Free Sync monitör?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
1
Favori
977
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Hep AMD kart kullanmışımdır. Monitör için Free Sync ve G-Sync olayı var G-Sync monitörler daha pahalı geliyor.

GTX 1060 alsam Free Sync monitöre uyumlu olmaz mı? G-Sync ve Free Sync arasında nasıl bir fark var? G-Sync neden bu kadar aşırı pahalı?

Gerçi ekran kartı piyasası tırt durumda 2018'de düzelmesini bekleyeceğim anlaşılan.

Özet olarak nvidia kart ile freesync kullanmanız mümkün değil

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• G-Sync kapalıdır,

• FreeSync açıktır.

FreeSync monitörlerle gelen HER özelliği, bir Nvidia kullanıcısı da kullanabilir ve kullanmaktadır. Burada bir kayıp yok, çünkü bir çok monitörün en iyi özelliği VRR değil, tarama aydınlatmasıdır. Acer Z35'in TH incelemesi, Samsung 144 Hz VA oyuncu monitörlerinin bu "1 ms" hız için taramalı aydınlatma kullanıyor olmaları buna en iyi örnektir.
  • cemodinho1 kullanıcısına yanıt
    Öyle de bu bir kayıp değil. VRR ile 4 milisaniyede kullanacağına taramalı aydınlatmada 1 milisaniyeli görüntü sağlıyorsun. Dediğin gibi bir çözümden farklı noktaya parmak basıyorum.

Orijinalden alıntı: Mete Can Karahasan

Öyle de bu bir kayıp değil. VRR ile 4 milisaniyede kullanacağına taramalı aydınlatmada 1 milisaniyeli görüntü sağlıyorsun. Dediğin gibi bir çözümden farklı noktaya parmak basıyorum.

Sadece bu yüzden mi G-Sync bu kadar pahalı?
    AMD VS NVİDİA EKRAN KARTI
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bildiğim kadarıyla monitör üreticileri G-Sync için Nvidia firmasına hem donanım hem de yazılımın lisansı için 200usd civarı ödeme yapıyor. AMD tarafındaki monitörlerde bu maliyet yok.
  • Samsung 34' CF971 monitor kullanıytorum. FreeSYNC özelliği mevcut. Oyun oynamıyorum. film izlemek için kullanıyorum. Sizce AMD ekran kartı alıp taksam extra bir faydası olur mu benim için ? RX560 2GB, RX470 4GB, RX570 4GB şeklinde üç seçeneğe sahibim. Birinden alacağım var. Eğer işime yarayacaksa ekran kartı alacağım. İşime yaramayacaksa ses sistemi almayı düşünüyorum.
  • Hocam Nvidia 417 sürücüsünden itibaren fresync monitörde Gsync açmaya izin veren yazılım sundu bende de freesyncs rog Asus monitör var gsync modeli pahalı diye almamıştım şimdi iyiki almadım diyorum :)))

Gtx 1060 ve Asus freesync monitör gsync oldu :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi veysel_lowe -- 29 Ocak 2019; 23:41:58 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.