Şimdi Ara

Nvidia, Dünyanın En Güçlü Ekran Kartı 'Titan X'i Duyurdu (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
0
Favori
596
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: -The Stig-

sonunda, tamda istediğim şeydi!.. <br>yakında da dx12'nin gelmesi ile 2 adet Titan X alıp 24gb'ı tripple 78" HU8500 Curved Smart 3D UUHD 8K LED TV'imde keyifle oynayabilirim artık.. :D<br><br>Bu setupla en çok oynamak istediğim oyun Miami Hotline 2.. Sabırsızlanıyorum!

Keşke oyunun adını katletmeseydin miami hotline değil Hotline Miami 2 olabilir mi acaba

< Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • :D alıcam binicem sırtına vuracam kırbacı vuracam kırbacı işin şakası bi yana bu kart hem pahalı olucaktır hemde ısınma problemi olucaktır ama performanstan hiç şüphem yok 12gb ramle uzaya mı çıkacaz onuda anlamadım

• 100liranın 1kuruş üstünü vermem

• İyi güzel de arkadaş sırf hava için ekran kartı çıkartıp ne diye boşa masraf yapıyorsun? Yap bi orta segment bi de üst segment güzel fiyata alsın herkes. Bunu kim alacak Allah aşkına? Dünyanın sayılı zenginler, firmalar ve aşırı oyun manyakları hariç elinde patlayacak bildiğin.
  • amd, konsolları kapmanın keyif cigarasını bitiremedi halen. Ama önceki titanın başını zamanında hem fiyat olarak, hem performans olarak fena ezmişti, yine aynı şey olursa nvidia ortalık malı olur, Son yaşanan 4gb skandalı ve 128 bit e geri dönmesi gibi mallıkları taze daha.

• tek gpu mu?

• fiyatı belli canım 3000$

• quote:

Orijinalden alıntı: ardaq

100liranın 1kuruş üstünü vermem

are you ciddi ?

PUHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHA

• 12 gb değildir bence 7.5 gb dır...

• Bunu insan kullanacak insan

• 1499 $ 'dan aşağı fiyat etiketine sahip olacağını zannetmiyorum.

• biri nvidiali muhendisi atsin titan muhabbeti guzeldi rahat 2000$ gorur bu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 10.5 gb dır bence.
    Espiriyi ben de yaptım ki iyice midemiz bulansın daha sünmesin .d

< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • o zaman bu video güncellenecek demektir

• Marifet en iyisini yapmak degil en iyisini yapip uygun fiyatla piyasa surmek

• Fıyatı 10 bin TL yı geçer gider araba alırım daha ıyı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1094ali1094

Şu zamana kadar ki en güçlü ekran kartında bu transistör falan kaçtı onu bilsem daha güzel bi şekilde anlayabilirim arkadaşlar gücünü. Bilen ve yardımcı olan olursa sevinirim arkadaşlar.

transistör sayısı performans ile doğru orantılıdır ancak aynı mimari olmak şartıyla. 780ti de 7M transistör var ama 980 5M transistör ile daha yüksek performans sunuyor. Bunun 8M olanını düşün, muhtemelen 780SLI performansı verecektir. ısınma problemi olacağını düşünmüyorum çünkü nvidia maxwel ile ısınma problemini ortadan kaldırdı. kart tek gpu olacak. burada fiyatı konusunda atıp tutan çocuklarında ne ticaret ne de piyasa hakkında zerre bilgisi olmadığı açık. sizler için yapılmıyor zaten bu kartlar, her gördüğünü isteyen bebekler gibisiniz yemin ediyorum. merak etmeyin en fazla bir seneye 300$ lık kartların gerisine düşmeye başlar.

• 11 GB da cikabilir...

< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Günahi nedir bunun? Tahminen en az 1.500€ gibi bi fiyatla gelir.

• Yine kırpılmış fahiş fiyatlı bir titan ile karşı karşıyayız. Nvidia kazıklamaya iyi alıştı. AMD'nin hamlesini görünce yeni kart çıkartmak zorunda kalacaklar. O yüzden almayın elinizde patlar
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.