Şimdi Ara

NVIDIA Drivers | 391.35 WHQL | Gerekli temiz kurulum (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
547
Cevap
8
Favori
29.315
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Daha öncede yazmıştım sanırım, nvidia driverlarını güncellerken silmenize gerek yok, yeni driver mı çıktı? üstüne yükleyin, kendisi otomatik yükelrken eskini siliyor. yıllardır böyle nvidia tarafında ve sıkıntı çıkarmıyor.

ama eski drivera dönecekseniz eğer ya da hatalı birşey olmuşsa, sistemden komple kaldırmanız lazım onuda DDU yapıyor. DDU'yu indirin, control panelden driverı silmenize bile gerek yok, DDU otomatik olarak safe mode'a alıyor pc yi ve komple sistemden o driver kalkıyor, registry'de dahil.
  • X-FI X kullanıcısına yanıt
    368.22 de perf artışı var mı hocam. Geçmeye değer mi ? Bu eski seriyi düşürme muhabbeti falan var mı ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • YoğunBelKası kullanıcısına yanıt
    O muhabbetin tam tersi oluyor şu sıralar, Fermi'ye DX12 desteği gelmiş falan, hatta birkaç driver öncesinden zaten eski sürüm kartların performansları düzeltilmişti. Yeni driverlar performans açısından her zaman iyidir. Fakat beni en çok şu kart yakan driverlar korkutuyor, şu an da bu durum çözülmüş gibi görünüyor, o yüzden yükle derim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi X-FI -- 28 Mayıs 2016; 1:46:59 >
  • Ben bu fast sync olayından bir şey anlamadım. Gta V ve Rocket leaguede denedim ancak sanki vsync açıkmış gibi fps değerini 60'a kitledi her iki oyundada.
  • 750 ti var fast sync denedim fps yi düşürüyor bayağı 150 fps aldığım yerde 80 fps veriyor monitör zaten 1600x1200 de 75 hz verebiliyor 5 fpslik yırtılmada öyle farkedilmiyor hatta arada stutterda oluyor. eskiye uyumu bir iki sürücü daha var bence.
  • bende denedim Nvidia Inspector'den dediğiniz gibi yaptım fakat fps'i hem 60'a sabitliyor hemde sağa sola hareket edince kasma meydana geliyor. input lag oluyor sanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alihanoncul -- 28 Mayıs 2016; 5:22:27 >
  • Notebook'da denedim ( GTX 970m ) Evet calısıyor ancak bende de fps artısı olucagına düşüş ve takılma hissi oluştu. Belki henüz tam bir optimizasyon yapılmamıstır yada yenı seride düzgün calışan bir teknolojide olabilir. Sonuçta NVIDIA'nın orjinal penelinde görünmüyor şuan bu seçenek . Başka bir yontemle aktive ediyoruz. (starwars battlefront'da denenmiştir.)
  • X-FI X kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam. Yükleriz o zaman

• 368.22 WİN 10 64 bit sürümünü yükledim. Kart GTX 980ti . Ne hikmetse Gpu hızını 585mhz'e sabitledi, haliyle kart süründü. 365.10 yükledim geri herşey normale döndü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: OPTİMİST

368.22 WİN 10 64 bit sürümünü yükledim. Kart GTX 980ti . Ne hikmetse Gpu hızını 585mhz'e sabitledi, haliyle kart süründü. 365.10 yükledim geri herşey normale döndü.

Yeni driver ile güç yönetimi moduna optimum güç ayarı ekleniyor ve bu ayar default olarak otomotik seçili geliyor.Nvidia denetim masası, 3d ayarların yönetilmesi, güç yönetimi modunu uyarlamalı veya maksimum performası tercih et seçeneğine getirip tekrar deneyin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ugurmurat360x

quote:

Orijinalden alıntı: OPTİMİST

368.22 WİN 10 64 bit sürümünü yükledim. Kart GTX 980ti . Ne hikmetse Gpu hızını 585mhz'e sabitledi, haliyle kart süründü. 365.10 yükledim geri herşey normale döndü.

Yeni driver ile güç yönetimi moduna optimum güç ayarı ekleniyor ve bu ayar default olarak otomotik seçili geliyor.Nvidia denetim masası, 3d ayarların yönetilmesi, güç yönetimi modunu uyarlamalı veya maksimum performası tercih et seçeneğine getirip tekrar deneyin.

İlgin için sağol . Enteresan gerçekten , Nvidia hadi ayarı koydun iyi güzel niye tam performans seçili yapmadın ben istersem optimum yaparım . Artık sonraki driveri bakarız

• 368.22 de Maxwell tabanlı Kartlarda Fast sync Aktif etmek isteyenler. ( Herhangi bir hasarda sorumluluk Uygulayana aittir)
    Nvidia ispector programına ihtiyaç var.

nvidiaProfileInspector.exe yi çalıştırıyoruz.

Vertical Sync 0x18888888 (Fast Sync) *V-SYNC oyunlarda kapalı olmalı
    Power management mode - 0x00000005 (Optimal Power)

http://forums.guru3d.com/showthread.php?p=5278405#post5278405

Nvidia inspector programı:
    http://www.guru3d.com/files-get/nvidia-inspector-download,1.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xLmNt13 -- 29 Mayıs 2016; 19:52:26 >

• arkadaşlar, guru3d de açıklandı baya ayrı konusu da açıldı. önceden de dediğim gibi, fast sync'i iyi kullanabilmeniz için oyunda aldığınız FPS refresh rate'nizden 2-3 kat fazla olmalı. Ya eski oyunları oynayacaksınız ya da bütün kalite ayarlarını aşağı çekeceksiniz, üst seviye kartınızda varsa tamamdır.

Onun dışında, düzgün vsync almak isterseniz;

parayla -> GSYNC
    parasız -> imzama bak (fakat yinede her oyunda beklenilen etkiyi vermiyor)

Vsync üzgünüm ki hiçbir zaman istediğiniz gibi olmayacak, en azından her oyunda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: X-FI

NVIDIA forumlarında ve diğer yabancı sitelerde bu konular açılmakta... nvidia 310 serisi driver kullanıyorsanız ve sizi herhangi bir oyundan atıyorsa (crash to desktop CTD) ya da freeze donuyorsa sorun çok büyük ihtimal driverdan kaynaklıdır. Sebebi ise 310 driverları overclock a çok hassas olması, benim kart OC lu olmamasına rağmen CTD alıyordum gerisini siz düşünün. sistemim ise full stabil her testi yaptım denedim. sonuç driver.

2 çözüm var:

1) ekran kartı power limitini 80% çekmek ve offsetleri -100 MHz e ayarlamak.
    2) 306.97 ye dönmek.

ikinci çözümü yaptım rahatlıkla diyebilirimki crash almıyorum artık. 310.70 WHQL her ne kadar yeni oyunlara FPS artışı getirsede ben 306.97 ilede far cry 3 te mesela FPS düşüşü çok rastlamadım 310-70 te 50 lerde geziyorsa 306.97 de 45 lerde geziyor.

indirmek için tıklayın

kesin çözüm.

beyler son driverlarda crash alanlara kesin çözüm nvidia forumlarında ve guru3dde belirtilmiş artık mecburen voltage ı yükseltmeniz lazım.. özellikle keplerda voltaj bazen çok aza düşüyor ve crasha sebep oluyor.. min voltage ı 1125 v yaparsanız sorun olmuyor daha da az deneyebilirsiniz, ben şuan için deneme yapmaaycağım 1125 te bıraktım minimum olarak max zaten 1175 e çıkıyor sorun yok.

bunun nedeni ise son driver serisi ve yeni çıkan oyunlar. en ufak bir voltaj ve hız değişikliğine aşırı duyarlı.

----

Profesyonellerden cevap geldi.

quote:

from Josh@NVIDIA (Moderator)
    The AC3 crash looks to be fixed and should be integrated in our next major branch driver after r313, We are still looking into the others at the moment.

VEE ÇÖZÜLDÜ:

quote:

Yep... This Driver 314.07 that is fixed the Dx11 issues
    Finally i can play the game
    Tested : Shogun 2,BF3,Far Cry3,Assassin's Creed 3 ,Hitman
    Spec:GTX 580
    at least one hours and no CTD or blue screen
    thanks Josh

Crash sorunları tarih oldu uzun süredir şimdi 314.21 BETA ilede tomb raider 2013 sorunları geçte olsa düzelmiştir ve diğer oyunlardada iyi deneyim sunmaktadır

http://www.geforce.com/whats-new/articles/nvidia-geforce-331-65-whql-drivers-released

---

Kepler'de yaşanan performans sıkıntıları içni 31 Mayıs'ta güncelleme gelmiş Geç haber için kusura bakmayın. Kepler performansı son birkaç driverdır kötüye gidiyordu, nvidia bunu bilerek mi yapıyor diye sorular vardı fakat 353.06 WHQL ile bu giderildi.

---

Rise of the Tomb Raider DX12 de o kadar yerden yere vuruldu NVIDIA, alın size yeni Geforce driver ile DX12 sonuçları ->http://forums.guru3d.com/showthread.php?t=406680

---

368.22 ile fast sync geldi, nvidia inspector den seçebiliyorsunuz. cs: go gibi oyunlar işe yarıyor yani 60Hz refresh rate'e sahipsiniz ama 300FPS alıyorsunuz ve kırılma istemiyorsunuz. Normal vsync'i kapatıp fast sync'i açıyorsunuz ve çok az bir input lag eklenerek yine 300FPS'de kırılma olmadan oyun oynayabiliyorsunuz. Pascal ile yeni gelen bir teknoloji, öncesinede uyumlu guru3d'de gördüğüm kadarıyla.

Ayrıca ROTTR ve Doom'da fps artışları olmuş.

Mrb fast sncy yi denetim masasından mı secicez kısacA anlatırmısınız.hangi menü altında.Ben düşey senk u açtım ama o değilmiş sanırım

• Bence hiç deneme bile, fps yi yarı yarıya düşürüyor,ayrıca input lag yapıyor gene öyle ahım şahım birşey değil,vsync gibi bu da takılma yapıyor ama biraz daha az ama vsync fps kayıp yapmazken fast sync yarı yarıya performans kaybettiriyor nvidia açıklamıştı zaten, bunun tek çaresi imkan varsa gsync monütör almak.
  • 368.22 yüklemiştim kart 960m. Bu akşam birden memory clock'u 405'e sabitledi bir an kart bozuldu sandım.Driverları silip 359.12 vardı ona döndüm şuan bir sıkıntı yok.

• Yurtdışından döndüm, windows 10 yükledim pro x64. driverıda hemen kurdum tabi, tek bir sorun bile yok. Sizin hız düşmesi sorunu sanırım ayarlardan prefer maximum performance'ı seçmediğinizden olmalı.
  • 368.39 - WHQL yeni driver çıktı. deneyen oldumu? Belki Fatsync de iyileşme vardır..
  • Merhaba arkadaşar, birkaç gün sonra msi gtx 950 ile aranıza katılacağım, en stabil sürüm hangisidir, w10 kurup direk driver kurup yoluma devam edicem.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • gt755m SLI için hangi driver önerirsiniz
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.