Şimdi Ara

Nvidia Driver Silme!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
3.921
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Nvidia driver siliyorum bir önceki sürümü otomatik kendi yüklüyor. Dün geceden beri siliyorum siliyorum eski sürümü yüklüyor. Baş edemedim. Mesela 361.75 sürümünü siliriyorum reset atıyorum 361.43 sürümü yüklü geliyor. Dün geceden beri siliyorum 344.11 sürümüne geriledim ama halen yüklüyor. Nasıl tek seferde silicem ben bunu :S

• Yapay Zekanın Yanıtı

Nvidia Ekran Kartı Sürücülerini Silme

Güncellenmiş bir ekran kartı sürücüsü yükledikten sonra sorun yaşıyorsanız veya sürücüyü tamamen kaldırmanız gerekiyorsa, aşağıdaki adımları uygulayabilirsin:

• Kontrol Panelini Aç: Görev Çubuğundan arama kutusuna "Kontrol Paneli" yaz ve Enter'a bas.

• Programlar ve Özellikler'e Git: Kontrol Panelinde "Programlar" bölümünün altında "Programlar ve Özellikler"e tıkla.

• Nvidia Sürücüsünü Bul: Programlar listesinde "NVIDIA Grafik Sürücüsü"nü veya benzer bir adla sürücüyü bul.

• Kaldır'a Tıkla: Sürücüyü seçtikten sonra, üst menüden "Kaldır" düğmesine tıkla.

• Kaldırma Sihirbazını Takip Et: Ekrandaki kaldırma sihirbazı talimatlarını takip et. "Hızlı Kaldırma (önerilmez)" seçeneğini işaretlemeyin ve bunun yerine "Özel (Gelişmiş)" seçeneğini tercih edin.

• Temiz Kaldırmayı Seç: "Kurulum Seçenekleri" sayfasında, "Temiz Kurulum Gerçekleştir" seçeneğinin işaretli olduğundan emin ol. Bu, tüm Nvidia sürücülerini ve ayarlarını kaldıracaktır.

• Kaldırmayı Tamamla: Sihirbazdaki adımları tamamlayın ve kaldırma işleminin bitmesini bekleyin.

• Bilgisayarı Yeniden Başlat: Sürücüyü tamamen kaldırdıktan sonra bilgisayarını yeniden başlat.

Not:

• Sürücüyü kaldırmadan önce bilgisayarının internete bağlı olduğundan emin ol, böylece Windows otomatik olarak yeni bir sürücü yükleyebilir.
    • Eski sürücünün tamamen kaldırılmadığı durumlarda, "Aygıt Yöneticisi"ni kullanarak sürücüyü manuel olarak kaldırabilirsin.
    • Sürücüleri manuel olarak yüklemeyi tercih ediyorsan, Nvidia'nın resmi web sitesinden en son sürücüleri indirebilirsin.

Ekran kartı sürücülerini silmek, sorun giderme veya sürücüleri güncellemek için gerekli olabilir. Yukarıdaki adımları dikkatlice takip ederek sürücüleri güvenli ve eksiksiz bir şekilde kaldırabilirsin.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Display Driver Uninstaller.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • W10 mu kullanıyorsunuz?
  • Denetim masasından Otomatik sürücü gümcellemeyi kapatıcaksın. Aygıtlar ve yazıcıları görüntüleye tıkla. Çıkan pencereden kendi pc ismini bul. Ona sağ tıklayıp aygıt yükleme ayarlarına tıkla. Ordan alttaki otomatik yapma diye bişeyler yazıyor, onun tikini işaretleyip tamam de. Hepsi bu. Sonra sürücünü silebilirsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bilgisayarım masaüstü Bi kaç gün önce bilgisayarımın ekran kartının driverini kalıntısız silip yüklemeye çalışıyordum karşıma bu yazı geldi bu tüm amd sürücüsünü ve uygulama bileşenlerini kaldıracaktır yazısı çıktı tamam dedim ve ekran gitti bir daha hiç gelmedi ne yapabilirim ekran tekrar nasıl gelir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mofla -- 29 Nisan 2021; 6:50:53 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mofla M kullanıcısına yanıt

Güvenlı moda gıremıyor musun ?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.