Şimdi Ara

Nvidia dört çekirdekli Tegra 3 platformunu duyurdu: Core 2 Duo'dan daha performanslı! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
114
Cevap
0
Favori
19.681
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • iki sene sonrada core i perfomansında mobil cpu diye çıkarlar ortaya...
  • İlerde Arm temelli işlemcilerin hepsi bu şekilde olacak Nvidia erken yaptı o kadar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: murdocklawless

nvidia'nın planları tutarsa laptop ve pc'lerde arm işlemci dönemi başlayacak demektir. zaten windows 8 arm mimarisine destek vereceğini de söyledi. güzel olur.

Sonra ne Olacak? İntel'i Batırıyormuyuz?
  • t7200 ü geçmiş... inanılacak gibi değil!!!!!
  • Valla 3DFx'in altın yıllarındaki gibi nVidia. Nükleer pil konusunu duyan olmuşmuydu hiç?
  • ne yapcaz bu kadar performanslı cpuları gpuları akıllı telefonlarda crysis,gta filan mı oynayacağız:D
  • coremark programını deneyen varmı windows sürümü sanırsam yok piyasada bi indirip test edelim bakalım bizim işlemcinin ömrü daha nekadarmış :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: aboxzux

ne yapcaz bu kadar performanslı cpuları gpuları akıllı telefonlarda crysis,gta filan mı oynayacağız:D

Niye oynayamayasın?
  • Bu kapağı ARM x86 Mimarisine yetişemez diyen vatandaşlara armağan ediyorum. Ve diyorum ki:

Bu daha hiçbir şey. 2 sene içinde geçecek....
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cloud Nine

Kesinlikle.
    Piller üzerinede bir yatırım yapılmalı.

1500 MAH'lık pil böyle teknolojik bir telefonu anca 5-6 saat açık tutmaya yarar.

Pil konusu aslında çok muamma bir durum değil. Optimus taki gibi ( LG nin modeli olan değil, Nvidia Optimus Teknolojisi ) güç gerektirmeyen veya bekleme konumlarında güç harcama olayının çok düşük olduğunu multimedya işlemleri için ise zaten taşınabilir diğer cihazların sahip oldukları pil ömürlerinden geriye kalmayacağı hatta daha iyi sonuçlar vereceği de düşünülürse, pil sorunu sadece bu cihaza ait bir sorun olmaktan çok genel bir sorun olarak karşımıza çıkacaktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: OverClocKing

Bu kapağı ARM x86 Mimarisine yetişemez diyen vatandaşlara armağan ediyorum. Ve diyorum ki:

Daha önceki konuları hatırlıyorum hatta hatırlamak istemediğim zamanlarda marka bağımlılarının dayılık yaptığı zamanlarda, yok kullanıcı dostu yok nvidia batar, yok şöyle olur böyle olur, yok sen çok biliyorsun, yok sen çok zeki misin, sen ne biliyorsun gibi bir çok durum hatta hakaret ve yalancılıkla bile suçlandığım dönemler olmuştu.

Şimdi, bu tip haberler çıktıkça demek oluyor ki, bazı insanlar gerçekten hayal dünyasında yaşıyor bazıları ise geleceği hayal edebiliyormuş. Hep beraber görüyoruz. Umarım bize hayal dünyasında yaşamakla suçlamış kişiler kendi hayal dünyalarından bir an önce uyanırlar...

• quote:

Orijinalden alıntı: OverClocKing

Bu kapağı ARM x86 Mimarisine yetişemez diyen vatandaşlara armağan ediyorum. Ve diyorum ki:

O zaman AMD ile İntel'i birlikte batıralım OverClocking Hocam. Tegra da Arm de yalandı daha 3 4 ay önce. Burada Nvidia Tegra'dan bunu mu kazanmış bu muymuş diye çok alıntı link verilmişti Nvidia forumda batırılırken.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi setek01 -- 16 Şubat 2011; 16:53:50 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: HaypurTiryading
    Nükleer pil konusunu duyan olmuşmuydu hiç?

Nükleer pil teknolojisini duymadım da Amerika'nın çoğu uçak gemisinin nükleer enerji ile çalıştığını biliyorum. Benzer bir teknolojiyi pile mi uyarlamışlar? (muhtemelen radyasyondan ölürüz de neyse )
  • quote:

Orijinalden alıntı: adilazimdegilx

quote:

Orijinalden alıntı: aboxzux

ne yapcaz bu kadar performanslı cpuları gpuları akıllı telefonlarda crysis,gta filan mı oynayacağız:D

Niye oynayamayasın?

Klavye faresiz olmaz arkadaş.

Düşünce gücüyle belki.

Ciddiyim şaka falan değil. Hatta astronomik fiyata sahip olsa da iphone ya da ipad için böyle bir aksesuar dahi var. PC için çoktan vardı zaten. Ama bizim millete yaramaz o ayrı. Bizim millette düşünce yokki gücü olsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: DoguK@N

quote:

Orijinalden alıntı: HaypurTiryading
    Nükleer pil konusunu duyan olmuşmuydu hiç?

Nükleer pil teknolojisini duymadım da Amerika'nın çoğu uçak gemisinin nükleer enerji ile çalıştığını biliyorum. Benzer bir teknolojiyi pile mi uyarlamışlar? (muhtemelen radyasyondan ölürüz de neyse )

evet nükleer reaktör alana telefonda bedavaymış.
  • Kal-El Superman'ın kendi gezegenindeki adı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DigitalWorld
    Klavye faresiz olmaz arkadaş.

Düşünce gücüyle belki.

Ciddiyim şaka falan değil. Hatta astronomik fiyata sahip olsa da iphone ya da ipad için böyle bir aksesuar dahi var. PC için çoktan vardı zaten. Ama bizim millete yaramaz o ayrı. Bizim millette düşünce yokki gücü olsun.

İman gücüyle olabilir

Bazı Android tabletlere klavye takılabiliyor. Toshiba'nın Tegra 2'li ve Android'li netbook'unda fare desteği de var bildiğim kadarıyla (en azından touchpad var). Bu hızla giderse Tabletlerde Crysis oynamamak için bir neden olmayacak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bl00dyHell -- 16 Şubat 2011; 17:09:45 >

• Arkadaş mobil sektörde çekirdekler 1,2,4,8.... sürekli katlanıyo ama piller 1500, 1650 amperlerde sürünüyo. Neymiş, güç kontrolcüleri, geliştirilmiş mimari vs. ıvır zıvırlar ile 4 çekirdek aynı yük altında 2 ile aynı oranda enerji tüketiyomuş. Eminim aynı yükten kasıtları uçak modundaki standby yüküdür. Aç bakalım sağlam bir 3D oyun, ne oluyo o pile... Bu arada 2014'deki 100X performans artışı bana ütopik geldi biraz...
  • Anlamadıgım sey su dostlar,

kapıtalızmın katalizörü 2 onemlı olgu, a-dunyanın herhangı bır veya bır kac yerınde savaş çıkart b-teknolojıyı yavas yavas ver.

sımdı dunya kamuoyu toplansa tum bu ıslemcı ,platform uretıcılerıne gelıstırıcılerıne dese ki ,ulen uretıcıler bız 1-2 sene beklıyoruz ne cıkartacaksanız son noktasına gelınce cıkartın artık ...dıye beyanda bulunsa olmaz mı?
    Hababam yenı işlemci telefon şu bu vs.re ...ya stoklarda kalmıs onca telefon laptop ıslemcı fan ram su bu vs.re ne olacak? su anda kullanılmayan bır koseye bırakılmıs 4 tane cep telefonum var...5-6 sene sonra bakar alırık omrumuz gucumuz yeterse artık varsın cıkartsınlar ...n79'um ve kıytırık bılgısayrım ıle mutluyum ...
  • superman, batman, wolverine ve iron man

Nvidia dört çekirdekli Tegra 3 platformunu duyurdu: Core 2 Duo'dan daha performanslı!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Man From Atlantis -- 16 Şubat 2011; 17:37:14 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.