Bu sorunlara elbet çözüm bulanlar vardır ama uğraşmak gerek zaman harcamak gerek ben şahsen bir kart çok güçlü diye asla almam AMD nin çıkardığı kartlar gerçekten güçlü ilgimi çekiyor ama sorunları çökmeleri vs okuyunca vazgeçiyorum. Ama şöyle ABD İsviçre vs gibi bir ülkede yaşasaydım sırf meraktan AMD kartı da alır denerdim ama burada maalesef bir tane seçmek zorunda kalıyorum o da mecburen sorunsuz olsun diye nvidia oluyor < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
NVIDIA/AMD Ekran Kartı Stok Takibi [ANA KONU] (9865. sayfa)

-
-
Tabi hocam burada bir seçenek yapmak zorundasın amd saglam kartlar uretiyor ama yazilimsal hatalar yuzunden kartları heba oluyor mesela windows 11 e yukledim can cekisti resmen ayar yapacan mesela daha sonra yuksek oranda wattman yiyecen gibi gibi problemler oluyor yoksa baktim fps oyunlarda 4080 i geciyor ama nvidia yazilimlari cok ilgimi cekiyor mesela shadowplay gibi amd relive ın icinden geciyor amd nin fps oyunlarda 4080i gectigini gore gore 4080 siparis verecegim sanirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Celest -- 12 Şubat 2023; 22:50:56 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
www.incehesap.com
PNY GeForce RTX 4070 Ti 12GB TF VERTO LED Triple Fan VCG4070T12TFXPB1 GDDR6X 192Bit DX12 Gaming (Oyuncu) Ekran Kartı - incehesap.comhttps://www.incehesap.com/pny-geforce-rtx-4070-ti-12gb-tf-verto-led-vcg4070t12tfxpb1-gaming-ekran-karti-fiyati-6112919 bin
-
sinerji.gen.tr
Gainward GeForce RTX 4080 Phantom GS 16GB GDDR6X 256 Bit Ekran Kartıhttps://www.sinerji.gen.tr/gainward-geforce-rtx-4080-phantom-gs-16gb-gddr6x-256-bit-ekran-karti-p-4472527808 lira
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shruikan -- 14 Şubat 2023; 18:47:59 > -
1-2 ay önce sinerjide asus tuf 28k ya koymuşlardı.sipariş vermiştim onaylandı ama stokta yok yalanı ile bu kartı muadil olarak öneriyorlardı :) yana yakıla bunu gönderelim diyip durdular. para iadesi istedim tabi. ederi bu bile değil zaten bu kartın. ezelden beri ne kadar kâr koyup üzerine satıyorlar siz düşünün. hepsi dolandırıcı bunların.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaşlar Amazondan kart alıp bozulunca iade işlemi yapan oldu mu aramızda? Özelden ulaşabilir misiniz?
-
Yurtdışı amazon'sa vergi kısmını iade alamazsın, sadece malın ederini iade yaparlar.
-
-
yurtdışı kargo hareketleri yurtiçi kanallardan pek güncel takip edilemiyor. paketi slovakya depoya ulaştıran taşımacının sisteminden bilgiler alınacak da ptt kendi sisteminde sana sunacak da...
sen sordun, ulaştı/teslim edildi deniyorsa, ptt'de ne yazdığını boşver.
-
İspanya’ya iki defa yolladım. Sistemde ne yazdığını hatırlamıyorum. Teslim edilmedi ve gümrükten geri gelmesi toplamda 2 aya yakın sürdü. Forumda iade işlemini tamamlayan da olmuş. Biraz sabredin bakalım 2-3 haftaya belli olur.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
geri dönüyormuş hocam zaten hangi kargo frmasını kullandınız?
Ptt ile yollamıştım gönderme ve geri gelmesi yaklaşık 2 ay sürmüştü ama Ptt ile yollayan bazı arkadaşların kargoları gümrükten geçmişti
Bende bi kere PTT ile İspanya'ya gönderdim sorun yaşamadım. Bu defa sıkıntı oldu turpexi denicem eğer gelirse.
Arkadaşlar su anki şartlarda yurt dışından kart siparişi verilebiliyor mu ?
Bu konu haka aktif mi?
Aktiflik niye düştü anlamadımki yurtdışından artık ekran kartı getirmek zorlaştımı yoksa stokmu yok ya da dahadamı düşecek yoksa millet ekran kartına doydumu
Yurtdışından getirmek zaten zorlaştı. Onun dışında kart fiyatları yüksek, mining de bitince eski rağbet azaldı kartlara.
Isin garibi suan kart almayin fiyatlar duser diyenler bile 4000 serisi kart aldi .Fiyatlarin dusecegine pek inanmiyorum biraz bekliyip alicam heralde.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Son 6 ayda fiyatlar 2. elde acayip düştü. 6 ay önce 14.000'e satılan kartı şu an bazen 8.000'e bile satışa çıkıyor.
-
fiyat filan düşmez. özellikle nvidia tarafında. şimdi bir de yapay zeka nvidia ya yaradı gibi haberler çıkıyor. nvidia ne yapar eder fiyat düşürmez. zaten hep karda adamlar.
gerçekten ihtiyacın varsa hiç beklemeden al. ha 4070 beklerim yada 4080 beklerim 4080ti fiyatları düşer vs gibi bir düşüncen varsa bilemem ama diğer yandan dolar gibi bir kriter de var. çok ihtiyacın yoksa alacağın zamanki fiyata da eyvallah demen lazım.
şahsen benim şu an gerçekten ihtiyacım yok. oyun yok çünkü dibine kadar oynamak istediğim. arada bf42,apex,warzone vs atıyorum. onlara da yetiyor zaten. ileride alacağım zaman da fiyatı çok düşünmem açıkçası. ama şu an hiç ihtiyacım yokken ederinden fazla fiyat biçilen kartlara deli gibi para vermem.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi takami59 -- 3 Mart 2023; 12:44:23 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X