Teknoseyir çok güzel anlatmış. Beklentin nedir? |
NVIDIA/AMD Ekran Kartı Stok Takibi [ANA KONU] (9863. sayfa)

-
-
En yüksek kalitede oyunları oynamak. Render,oc gibi işlerle uğraşmıyorum.Yanına 1080p monitör almayı düşünüyorum.
-
pahalı
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
geçen hafta msi da 4070TI suprim stopu kalmamıştı
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Arkadaşlar merhaba, genelde bu konuda yurtdışı amazonlardan kart olan çok olduğu için başına gelen varsa diye danışmak istedim.
Amazon.it 'den 17 şubat 2022'de aldığım 3080 TUF kartını fan sesi ve yüksek coil whine sorunu için konuştuğumda 26 Aralık 2022'de iade onayı verdiler. Dedikleri şekilde paketleyip DHL ile yolladım, ürün 4 Ocak 2023'te ellerine ulaştı, ama hala return started kısmında, ürünü paketleme önerileri ve 2 ocağa kadar kargoya vermelisiniz uyarısı çıkıyor, ve hiç bir şekilde ne teslim aldıklarına dair onay, ne de para iadesi alamıyorum, tek dedikleri şey 30 gün bekleyin. Şu anda zaten 25 gün olduğu ve sistemde hala bir ilerleme olmadığı için paramın üzerine çökecekleri korkusunu yaşıyorum, böyle bir durumda şikayet edilebilecek tüketici hakem heyeti tarzı bir oluşum var mıdır EU'da, yada bankamla konuşup durumu belirtip chargeback isteyebilir miyim?
-
Bu ara çok yaşatıyor bunu Amazon. Takipteyim hocam.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Galiba İtalyaya gönderdiğim kartın parasını 32. Günde almıştım. Ama ben dhl ile yollamadım ptt ile gitti.
Takip bile edemiyordum yani
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
N11 bonus karta peşin fiyatına 9 a bölüyormuş. Hiç N11 de güzel 4080 fiyatı yakalayan oldu mu? Teknobiyotik gibi markaların mağazası oluyor orada. Ya da yakaladığınızda bana PM atarsanız çok sevinirim.
-
Arkadaşlar, bir sorum olacak yardımcı olabilirseniz çok iyi olur. Geçen yıl Amazon.FR'den ve Amazon.TR den RTX3070 Aorus aldım. TR'den aldığımda Amazon Germany Satıcılı idi. Şimdi kartlardan birinde arıza meydana geldi. Burda Garanti kapsamında değil, bende amazona yazdım onlarda iade edin aynı ürün varsa değişim yaparız yoksa ücret iadesi olur dediler. Her neyse asıl sorum şu. Ben hangi kartın FR den olduğunu hangi kartın TR den alınan olduğunu bilmiyorum. Faturalarda kartların Seri Nosu yazmıyor. Hangi kartın nereden geldiğini nasıl öğrenebilirim?
-
Kendin kaydetmediysen bilemezsin, hangisi daha pahalıysa oraya iade et s/n kontrolu yok zaten. TR 30 günden sonra vergiyi iade etmiyor diyorlardı Fransa daha mantıklı o yüzden full iade alırsın.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
S/N kontrolü olmadığına emin misiniz hocam? MH bana depodan çıkarken illaki kaydı tutuluyordur dedi. Amazon.TR 'de şaka gibi kendi kendine iade talebi aldı, gönder doğruysa zaten iade alırsın değilse kart geri gelir dedi.
Amazon.de uzerinden alinmis bir urunu cw yuzunden iade edebiliyormuyuz?
Satici amazon degil ve ekim ayinda alinmis. Yurtdisinda ikamet ediyorum ayrıca.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SuperMert -- 1 Şubat 2023; 19:48:51 >
Cw yüzünden iadeleri kabul ediyorlar. eğer 30 gün dolmadıysa satıcı amazon olmasa da kabul eder. Ancak 30 gün dolduysa ve satıcı amazon değilse bu durumu bilmiyorum. Bence müşteri hizmetlerine yaz. Türkçe zaten en net bilgiyi ordan alırsın.
Mh ile görüştüm satıcıya talepte bulunduklarını 2 gün içinde dönüş yapılacağını belirttiler. 2 sene garantiniz var ve ürünün arızalı olduğunu mu düşünüyorsunuz dedi sonuçta coil whine nedir bilmiyor. Bu bir arızamıdır? Önemli olan bu.
Geri gonderince kargoyu ödüyorlar mı acaba 3.şahıs satışlarında acaba ?
Amazona gitse ödüyorlar ama 3. Taraf satıcılara gidenler ödenmiyor sanırım.
Söyle bir haber ekleyelim fiyatlar düşecektir diyenler için.
pcworld
AMD is 'undershipping' chips to keep CPU, GPU prices elevatedhttps://www.pcworld.com/article/1499957/amd-is-undershipping-chips-to-keep-cpu-gpu-prices-elevated.htmlÖzet olarak : Amd fiyatları düşürmemek için özellikle düşük sevkiyat yapıyor ve bunu sadece amd değil Nvidia ninda yaptığı yönünde.
Mining muhabbetindeki fiyat artışlarından sonra bunların eski fiyatlara pek razı olcak gibi görünmüyor.
-
Hocam direk scamlendim Amazon tarafından, süre doldu bugün tekrar yazdım, kendiniz yaptığınız için gönderimi yardımcı olamayız kurye firması ile iletişime geçip araştırma talep edin diyor, diyorum zaten ettim elimde size teslim edildiğine dair yazılı/imzalı kaşeli belge var, direk yüzüme kapatıyorlar chati. 1000 euro zarara soktular beni, artık soğuk su içerim üstüne.
Avrupa Birliği'nde hangi kuruma şikayet ediliyor bilmiyorum. Ama kredi kartı harcama itirazı yapın mutlaka.
2 sene garantili kart alınmaz bence
Öyle iş mi olur arkadaş ya. Türkiye garantisi de sıkıntı, Amazon garantisi de sıkıntı. Garantisiz kart aldıracaklar en son hepimize. Sıfır almak isteyen adam napacak peki, saçma sapan bir hale geldik yemin ederim.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X