Şimdi Ara

NVIDIA/AMD Ekran Kartı Stok Takibi [ANA KONU] (9867. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
197.604
Cevap
890
Favori
13.644.090
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
459 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 98659866986798689869
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

20k ya denk geliyorsa da bir anlamı yok gibi.teşekkürler hocam.

• 20,300.55 TL

NVIDIA/AMD Ekran Kartı Stok Takibi [ANA KONU]
    NVIDIA/AMD Ekran Kartı Stok Takibi [ANA KONU]www.dfsbilgisayar.com
    ZOTAC GAMING RTX 4070 TI TRINITY OC 12GB 192 BIT GDDR6X Ekran Kartı
    https://www.dfsbilgisayar.com/zotac-gaming-geforce-rtx-4070-ti-trinity-oc-12gb-192-bit-gddr6x-zt-d40710j-10p

21,964.95 TL

NVIDIA/AMD Ekran Kartı Stok Takibi [ANA KONU]www.dfsbilgisayar.com
    MSI GeForce RTX 4070 TI GAMING X TRIO 12GB GDDR6X 192Bit Ekran Kartı
    https://www.dfsbilgisayar.com/msi-geforce-rtx-4070-ti-gaming-x-trio-12gb-gddr6x-192bit-ekran-karti

hepsiburada nın yaptığı efsane indirimi de paylaşmak isterim(!)

https://www.hepsiburada.com/gigabyte-vga-nvidia-12gb-gddr6x-rtx4070ti-aorus-elite-gv-n407taorus-e-12gd-ekran-karti-pm-HBC00003RHLRM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi takami59 -- 10 Mart 2023; 21:14:14 >

• takami59 kullanıcısına yanıt

İndirim bayağı efsaneymiş cidden

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar bende strix 1070 var. Sorunu filan da olmadigi icin ve fiyatlardan dolayi ikinci el bir modele yukselteyim diyorum ama ozellikle coil whine’dan korkuyorum. Deneyip almak gibi bir sansim yok gibi dusunursek hangi 3070ti ya da 3080’i onerirsiniz? Hatta bu iki gpu’dan hangisini tercih etmeli sizce?
    2K/60Hz dell monitorle kullanacagim.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Xedos. kullanıcısına yanıt
    3080 alın 3070 ve 3070ti arasında enerji performans oranı kötü 1.25 enerji artışına 1.05 performans artışı var diyorlardı 3070 de yeter aslında mevcut monitörünüz için tabi oynadığınız oyuna bağlı
    İkinci el 10 bin civarı 3080 alın Türkiye garantili Asus Rog da coil whine var diyorlar msi suprim ya da evga ya da palit gamerock alın

• Xedos. kullanıcısına yanıt
    Coilwhine dan korkmayın 10 karttan 8 inde olan birşey, çoğu kişi kulaklıkla oynadığı için yine duyması imkansız, arada çok yüksek sesli coilwhine lar denk gelebiliyor ondada garantisi varsa değişim iade verirler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi noprektam9113 -- 11 Mart 2023; 18:5:11 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Cevaplar icin tesekkur ediyorum. Inceleyince gercekten 3080 ideal gorunuyor. Suprim, ftw3 ya da gamerock bakacagim. Coil whine cok canimi sikar ama bu kadar yayginsa yapacak bir sey yok.

• Fetihli kullanıcısına yanıt

Tecrübemi paylaşmak adına yazıyorum MSI Suprim x 3080 kullanıyorum coil whine hiç yok. MSI gerçekten üst düzey üretiyor. Bir önceki 1660 kartım da msi dı oda sıfır sorun. Şu an ki anakartım da msi:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hgwxx/7 -- 11 Mart 2023; 22:5:29 >
  • hgwxx/7 kullanıcısına yanıt

anakartım msi, masaüstünde cw yapıyor, hadi bakalım NVIDIA/AMD Ekran Kartı Stok Takibi [ANA KONU] 

• şu an en alınabilir 4080 hangisi ve fiyatı nedir arkadaşlar?

• takami59 kullanıcısına yanıt
  • Sintai kullanıcısına yanıt

teşekkürler. inventusta filan msi 4080 ventus var ama soğutması çok iyi değil sanırım... video incelemelerine bir göz atayım...

• bu ara ben de 4070 ti ve 4080 bakmaya başladım. Geçtiğimiz aylarda 18klarda olan 4070 ti 20k’dan aşağı yok gibi görünüyor. Bu iki kart için şu an makul dediğiniz fiyat nedir? Özellikle @takami59 un cevabını merak ediyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi selfrespect -- 14 Mart 2023; 12:31:0 >
  • selfrespect kullanıcısına yanıt

valla hocam benim durum çok karışık. 4k monitör kullanıyorum. 1080ti var şu an. ne alsam bana çağ atlamışım gibi gelecek. 4080 en mantıklısı ama ilerleyen günlerde onda da grafikleri full yapıp kullanabilecegimi sanmiyorum. malum oyun gelistiricileri iyice dlss muhabbetine yuklendi. yani ister istemez ayar düşürüp oynamam gerekecek. bu yüzden 10k fark ile 4080 almaya pek sıcak bakmıyorum ama memeleketin durumu belli. seçimdi, dolardı, deprem vergisiydi vs ilerde bir daha kart alabilir miyim hiç bilmiyorum. o yüzden 4080 alıp çok uzun bir süre kart mart bakmam diye de düşünüyorum.

fiyatlara gelirsem aylardır takipteyim. kampanyalara da denk geldim. 4070ti dediğiniz gibi 20k yı gözden çıkarmadan olmayacak. hele bu günlerde indirim yapılacağını hiç sanmıyorum. kabullenip alacağız. 4080de de en düşük 28k lara var ama onlarda malum kartlar.ben peşin almayacağım için 3-5 ay biraz daha fazla öder bir tık iyisini alırım diye düşünüyorum. ama dediğim gibi kabullenmekten başka yapacak birşey yok. ama şundan eminim, bir an önce almak lazım :)

• selfrespect kullanıcısına yanıt
    2. El temiz 10k ya bi 3080 alıp keyfini sürün hocam fiyat farkına değmez, baktınız yeterli gelmedi yine aynı fiyat seviyesinde elden çıkarıp 4000 serisine yönelebilirsiniz

• noprektam9113 kullanıcısına yanıt

8 bin civarlarında 3080 dolu 10.000 tl vermeyin bence o kadar etmez.

• xentios kullanıcısına yanıt
    Hocam nerde ya söyleyin de alalım 8e 3080

• noprektam9113 kullanıcısına yanıt

rtx 3070 ve 2k 165 hz monitör kullanıyorum. Şimdiden dlsssiz zorlanmaya başladı. Monitörü en az bir sene daha kullanırım. Özellikle 2kda dlss 3’le birlikte sanki beni uzun süre götürür gibi 4 serisi. O yüzden 3 serisi içerisinde yükseltmeyi pek düşünmedim. dfs’deki zotacı alacağım galiba bu gidişle.

• xentios kullanıcısına yanıt
    8 e alcağı 3080 in perti çıkmıştır, şuan temiz sağlam orta-üst segmentleri 10 12 arası belki arada nadir bu klasmanda 9 dan falan ilana koyan oluyor onuda anında uçuruyorlar

• 
Sayfa: önceki 98659866986798689869
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.