Şimdi Ara

NVIDIA/AMD Ekran Kartı Stok Takibi [ANA KONU] (9196. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
197.604
Cevap
890
Favori
13.640.965
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
459 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 91949195919691979198
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

DUAL de hiç sıkıntı yok gönlün rahat olsun.

• ulutekz kullanıcısına yanıt
    Asus dual modellerinin fanları sorunlu diyorlar, ben de 3070'ini almak istiyordum, bu nedenle vazgeçtim.
    https://www.youtube.com/watch?v=bGzrk3C3blU&feature=youtu.be

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben 3 ay kullandım hocam dual 3060ti, gram ne ses, ne ısınma oldu. Hatta şuanda Dual 6600 kullanıyorum ondanda aşırı memnunum.

• Xientina kullanıcısına yanıt
    bu kartı almak için o kadar çok gidip geldim ki hala sipariş vermeye cesaret edemiyorum. yazılımından ve fiyat daha da düşer korkusundan dolayı

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • reyminom R kullanıcısına yanıt

Ben de Türkiye garantililer bu fiyata gelir mi diye bekliyorum ya da 3050'lerde sert düşüş

• -dehşet- kullanıcısına yanıt

Dual serisinde hiç bir soruna denk gelmedim de Dual mini serisi rezalet maalesef.

• namEA N kullanıcısına yanıt

Mağazalarda vardı oda tek mağazada kalmış. Sitedeki stok kısa sürede bitmişti. Mevcut piyasada fiyatına göre güzel kart bana göre. 3090 rakibi, mağazadan alınıyor, 3 yıl TR garantili, taksit imkanı var vs...

• sitedeki satılan ürün ayrı stok mu acaba yoksa mağaza stoklarından mı gönderiyorlar hocam bilginiz var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kağnıcıoğluteknoloji38 kullanıcısına yanıt

Bazı şubeleri internet satışı konusunda yetkili, yani bazı siparişler yetki verilen şubeler tarafından da gönderilebiliyor. Daha önce verdiğim siparişlerin kargolarının çok farklı illerden yapılmıştı. Kimisi de direk olarak web şubeden gönderiliyor.

• Bu fiyata site üzerindendemi satış yaptılar?

• akşama doğru aldım internet mağazasından faydalansın diye buraya attım şimdi stok yok benim üründe kargolanmadı sorun olur mu acaba?mağaza stoklarına göre burda satıyorlarsa benim kart gitti demektir

Hocam vatan bilgisayarsa yarın ararlar ürün stoklarımızda kalmamış derler ücreti alıp iade başlatacaz derler aynısını bana yaptılar. Benim dilim yandı, sizin yanmasın. yarın sabah 09.00 da direk arayın ödemeyi kabul etmeden sorup emin olun stok yoksa iptal ettirin direk provizyondan düşmeden boşu boşuna paranız gitmesin

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Dirilis1299 D kullanıcısına yanıt

Evet siteden de satıldı.

Sistemin o kadar basit olmaması lazım. Size stok ayrılmış olması gerekir. Ben yarın sizin kartın ups kargo ile gönderileceğini düşünüyorum.

• Hemde peşin fiyatına 4 taksit imkanıyla. Nasip yemin ediyorum nasip. Bu aralar fena fırsatlar kaçırıyorum. Alanlara hayırlı olsun arkadaşlar.

• 14.5 bin tl amazon.es
    NVIDIA/AMD Ekran Kartı Stok Takibi [ANA KONU]

• YediyuzYetmisYedi kullanıcısına yanıt
    Zotacta bu model ve alt seriler ısınıyormuş extreme holo öneriyorlar hocam bilginiz olsun onlarda baya düşüyor fiyat bukadar makul mü tam hatırlamıyorum

• Fetihli kullanıcısına yanıt
    Fiyat zaten 899 değil öyle gözüktüğüne aldanmayın sepette 1000 euro oluyor

• 29 Mart teslim tarihi gösteriyor. 10 marttan hesaplayınca 19 gün yapıyor. Bu çok fazla değil mi? 2 gündür Hollanda'da öyle duruyor. APG teslim almış toplam 6 gün sürede Almanya'dan Hollanda'ya getirmiş. Tek yapılan işlem bu. Sizce ne zaman ulaşır? (İstanbul Anadolu yakasında yaşıyorum)

NVIDIA/AMD Ekran Kartı Stok Takibi [ANA KONU]

• 
Sayfa: önceki 91949195919691979198
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.