Şimdi Ara

NVIDIA/AMD Ekran Kartı Stok Takibi [ANA KONU] (9198. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
11 Misafir (6 Mobil) - 5 Masaüstü6 Mobil
5 sn
197.604
Cevap
890
Favori
13.640.961
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
459 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 91969197919891999200
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    6600 çok daha iyi bir gpu dediğiniz gibi 3050 5k civarına inerse belki tercih edilebilir.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Doppio kullanıcısına yanıt

Hocam incelediğim videolardan ve testlerden düz 6600'ün, Rtx3060'tan yer yer azıcık daha yüksek fps almasına rağmen Rtx3060'ın hemen ensesinde diye gördüm. Yani neredeyse 6600 ile 3060 kafa kafaya denilebilir.

Bu yüzden ben amazondaki xfx 6600'ü tercih ettim.

• www.gamegaraj.com
    PowerColor RX6500XT ITX 4GB 64Bit GDDR6 - Game Garaj
    https://www.gamegaraj.com/urun/powercolor-itx-rx6500xt-4gb-64bit-gddr6-2/

faturalı garantili keşke cift fan olsaymıs

• OneCandy kullanıcısına yanıt
    Amazon.de 3700 liraya Asus Dual modelini verdi dün.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Faturalı ve TÜRKİYE garantili demek istemiştim hocam pardon. Ona bakarsanız geçende Amazon UK 4000 TLYE RX 590 satıldı yani .d

• Yanfo kullanıcısına yanıt

Hocam hiç açma o konuları bende o fiyatlara alınmaz diyenleri dinleyip hb dan kampanya fiyatı 6100 lira olan msi rtx 3070 ventus 2x almadım düşecek diye beklerken 2 katından fazla fiyata çıktı kartlar. 3070 o fiyata almadım gittim 10 bin küsur fiyata 3060ti aldım. Fiyatlar iner mi daha yoksa çıkar mı bilinmez ama alacak arkadaşlar için ihtiyacınız varsa bütçeniz elveriyorsa alıp geçin ülke koşullarında bu gün aldığın ürünü bir daha aynı fiyattan bulamıyorsun maalesef.

• -Gardiyan- kullanıcısına yanıt
    Dolar bazında kaç lira ödediğin önemli. 3060ti dolar bazında daha ucuza gelmiştir büyük ihtimal. TL'ye göre değerlendirmek doğru değil.

Bu arada bu kart çift fan gerektirecek bir kart değil. 75w ortalama tüketimi var. Tek fanla bile 70 dereceyi geçmez.

• amazon
    Gigabyte AORUS GeForce RTX 3070 Ti MASTER 8GB Ekran Kartı
    https://www.amazon.com.tr/gp/product/B095X5QHK5/ref=ppx_yo_dt_b_asin_title_o00_s00?ie=UTF8&psc=1

15.953

• scan S kullanıcısına yanıt

iyi fiyat, güzel bi kart tavsiye ederim. fiyatların daha fazla düşeceğini düşünmesem alırdım

• Michael Giacchino kullanıcısına yanıt

derece değil sesss , tek fanlı kart kullandım sessizine hiç ama hiç denk gelmedim.

Anladım hocam. Kart hakkında genel düşünceniz nedir? Amd sanki biraz saçmalamış bu kartta. 5 senelik rx 570 ile aynı performansı veriyor. Güncellemelerle adam olur mu bu kart?

• Michael Giacchino kullanıcısına yanıt

Hocam 1650 yerine alınır sadece başka ekstrası yok çöp :/ FPS oyunları için ideal :D

• namEA N kullanıcısına yanıt

Düşmesini bende bekliyorum. Doların ne olacağı belli değil ama yapılan yeni güncellemelerle etheryumunun haziran gibi biteceği ihtimali çok güçlendi. Zaten kartların dolar bazında ederi de buralar değil şişkinliği yapanlar mining için olan talepti.

• namEA N kullanıcısına yanıt

İyi fiyat da 8 gb olması üzücü

• durulovic D kullanıcısına yanıt
    8 gb kartlara bu paralar verilmez.

1 seneye hafıza problemleri başlar oyuncu için.

Mining için zaten hiç karlı değil.

• Nevfel kullanıcısına yanıt

Aynen öyle bence de verilmez onu demek istiyorum zaten Amd alınırmı sizce ? oyun için halen kafama göre bir kart bulamadım 3080 ler aşırı pahalı bütçemi aşıyor

• coolman06 C kullanıcısına yanıt

hocam çok emin olmamak lazım, her ne kadar resmi açıklamalar umut pompalasa da PoS halen epey sıkıntılı ilerleyen bir süreç. Size tavsiyem yabancı diliniz varsa gelişmeleri kendiniz takip edin. Bakın mesela aşağıdaki haber oldukça taze:

arxiv.org
    Two Attacks On Proof-of-Stake GHOST/Ethereum
    https://arxiv.org/abs/2203.01315
  • durulovic D kullanıcısına yanıt
    Uyguna yakalarsanız bence 12 gb hafıza ile 3060 ideal kart. Ben aldım sisteme takmadım henüz. Eski karta alıcı çıkmadı:)

Amd kartların hala rt performansı yetersiz ve dlss gibi bir teknolojisi yok. Yoksa bende amd'ciyim.

Rtx vs işim olmaz dersen o zaman 6600 ve 6600 xt fiyatlarıda şu sıralar idarelik, mantıklı rakamlarda. Yakalarsan 6700 xt de 10 bine kadar mantıklı bence.

• Nevfel kullanıcısına yanıt

3060 kullanmıştım biraz daha yukarı çıkayım diyorum 3070 ti mesela 2k oynayım bari diye ama 8 gb işte lanet kart :) Amd tarafında da Dls gibi Fsr var ama ne kadar geliştirildi bilmiyorum

• 
Sayfa: önceki 91969197919891999200
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.