Şimdi Ara

NVIDIA/AMD Ekran Kartı Stok Takibi [ANA KONU] (7370. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
12 Misafir (6 Mobil) - 6 Masaüstü6 Mobil
5 sn
197.604
Cevap
885
Favori
13.705.866
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
459 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 73687369737073717372
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Günün iyi haberı olsun benım ıcın palit vakasından sonra.Amazon İspanya msi 3080 için vergi iadesı yapmıs 106 euro NVIDIA/AMD Ekran Kartı Stok Takibi [ANA KONU] 

NVIDIA/AMD Ekran Kartı Stok Takibi [ANA KONU]

ups ile vekaletli işlem görse o 106 avroyu hiç ederler. :D

Anakart: Msi Z490 Gaming Edge Wi-Fi // Ram: Gskill Trident Z 2x8 GB 3600 Mhz // Ekran Kartı: -- // İşlemci: Intel 10700K // Psu: Corsair RM 850X // Kasa: Be Quiet Dark Base 700 // Soğutucu: Noctua D15 Black Fan: 2x Be Quiet Silent Wings 3, 3x Noctua NF-A14 // Monitör: Msi MPG27CQ2 // M2 SSD: Samsung 970 Evo 500 Gb
  • eksi273_kelvin kullanıcısına yanıt
    O resimdeki fan yerleşmiş değil, resim çekerken rastgele öyle koymuşum:))

Şu an fan alüminyum blok üzerinde duruyor ve o arkadaki petek kısım açık şekilde.

Alta başka bir blok ile fotoyu ekliyorum. Bu daha doğru yönlendirecektir.

Bu arada alüminyum blok, gpu sıcaklığını etkilemiyor ama vram sıcaklıkları ortalama 10 derece daha düşük oluyor.
    Bendeki PNY’nin vramleri, kendi halindeyken 96-98 derece arası oluyordu. Alüminyum bloku ekledikten sonra 85-86 derece arası oluyor

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
    Roksan Kandy 2 Stereo Amfi, Project Debut Carbon Esprit SB Pikap, Ortofon M2 Red iğne, Pi 3, SMSL M8 dac, Black Rhodium Jive hoparlor kablosu,
    Projeksiyon: Benq W2700
    PC: Aerocool DS Cube, High Power Astro Lite750w 80Plus Gold, Ryzen 5 3600, Asrock B450m Pro4, 16gb ram, Asus Dual-RX 580, SanDisk Extreme Pro 1TB M.2 NVMe SSD

• noprektam9113 kullanıcısına yanıt
    TC verdiyseniz gerek yok doldurmanıza sadece newegg sipariş detaylarını gönderin yeter

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Thermal pad değişiminden bile bu kadar ısı değerleri farketmez iken. Bence dışarıdan ne koyarsanız koyun 10 derece farketmesinin imkanı yok ya.

Msi Z490 UNIFY®MSİ Suprim X 3080Tİ®Intel® Core™ i7-10700K®XPG 8200 512GB NVMe M.2 SSD®G.Skill Trident Z RGB LED 32GB(2x16) DDR4 3600MHz®Castle 360RGB V2®FSP Aurum PT 1000W PSU®ViewSonic XG2730 27"1msQHD®Thermaltake Core X71®CORSAIR K70RGB MK.2
  • 50.000 yen galax 3060 ti neden sadace japonya içine satıldıki acaba ?

işin garıbı ups ıle gelmıs bende sasırdım.

benim de başıma geldi ups ile. büyük ihtimalle amazon kargo şirketinden gümrük vergisini ödediğine dair evrak talep ediyor, evrak gelmezse geri ödeme talep ediyor ve bunu müşteriye iade ediyorlar.

Her paket için gelmiyor, atıyorum 5 paket var. Belirsiz zaman da bir tanesi için geliyor. Gelmesi lazımsa niye hepsi için yok, gelmemesi gerekiyorsa niye geldi diye düşünüyor insan. Bir de içinde vergi vs ciddi rakamlar var hani :)

Hocam vekaletli işlemlerde başka masraflarda çıkıyor. Ona rağmen mi hepsini iade ediyorlar?

• Bugün amazon fransadan bana da geri ödeme yapılacağına dair mail geldi. 3090 almıştım 4 ekimde bana teslim edildi. UPS ile gelmişti ve 293 TL süresiz vekalet vermiştim UPS'e. 377.9 Euro geri ödeme çıkmış gözüküyor. Geri ödeme tam olarak ne göre nasıl çıkıyor bilen var mı? Amazon İngiltere'den rtx 3090 siparişim daha kargolanmadı ama onda da iade olur mu merak ediyorum NVIDIA/AMD Ekran Kartı Stok Takibi [ANA KONU] 

Anakart: Msi Z490 Gaming Edge Wi-Fi // Ram: Gskill Trident Z 2x8 GB 3600 Mhz // Ekran Kartı: -- // İşlemci: Intel 10700K // Psu: Corsair RM 850X // Kasa: Be Quiet Dark Base 700 // Soğutucu: Noctua D15 Black Fan: 2x Be Quiet Silent Wings 3, 3x Noctua NF-A14 // Monitör: Msi MPG27CQ2 // M2 SSD: Samsung 970 Evo 500 Gb
  • goku2 kullanıcısına yanıt

Masraflar amazona vekaletli işlemlerde pek iade olmuyor ben 1 euro bile iade almadım vekaletli işlemlerde.

hangi marka model olduğunu da yazarsan tecrübeli arkadaşlar daha iyi yardımcı olabilirler

Sizlerin yardımına ihtiyacım var. Amazon.es üzerinden Evga 2060 aldım ve kart 2 günde geldi. Kartım arızalı çıktı ve iade için PTT'ye gidip iadeli taahhütlü gönderim sağladım. Kart 3 gün sonra İspanya'nın kargo ve gümrük işlerini yapan carreos.es firmasına ulaştı ve yaklaşık 10 gündür gümrükte bekliyor. Bugün firmaya mail attım ve amazonun bize belge sunması gerekiyor dedi. Amazonla görüştüm ve belgeleri sizin sunmanızı istiyorlar dediler. adtpostales diye bir site var buraya girip kimlik ve fatura sunmanız lazım dediler ama site ne TR telefon kabul ediyor ne de 2 belge kabul ediyor. Zar zor iade faturasını gönderebildim. Bu süreç hakkında bana yardımcı olabilecek var mı? Amazon hiçbir şekilde ilgilenmiyor kart ofisimize gelmeden para iade yapmayız diyorlar. Lütfen bilen biri bana yol göstersin. Yeri burası değilse özür dilerim ama zor durumda kaldım.

• < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• 
Sayfa: önceki 73687369737073717372
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.