Şimdi Ara

NVIDIA/AMD Ekran Kartı Stok Takibi [ANA KONU] (7256. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
10 Misafir (4 Mobil) - 6 Masaüstü4 Mobil
5 sn
197.604
Cevap
890
Favori
13.644.735
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
459 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 72547255725672577258
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

evet ptt'de sorun olmuyor. Aliexpress'den ptt ile +10 ürün gelip aynı ay DHL'den 5 kargo geldiği dönem olmuştu, sorun yaşamadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi b0Ni -- 1 Ekim 2021; 23:32:1 >
  • b0Ni kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ettim

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • coolman06 C kullanıcısına yanıt

ben 2 gün önce 181 tl den çıkarttırdım noterden resim çekip attım süre sınırı koyabiliyorsunuz ben süresiz çıkarttırdım devamlı alım yaparım diye

• aygnhkkt kullanıcısına yanıt

Benim 22-30 eylüldü göndermediler iptal de olmadı tarih boşta şu an tarih bekliyor.. Almaz olaydım gönderseler bile bu kadar zaman beklettiği için zarardayım göndermezlerse zaten hepten zarardayım bakalım ne olcak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ömer-faruk Ö kullanıcısına yanıt

para çektiyse ödeme yöntemini değiştirip parayı iade edebilirsin, tarih gittiği için kaybedecek bir şeyin olmaz zaten.

• amazon.fr
    Zotac Gaming GeForce RTX 3070 Twin Edge OC LHR NVIDIA 8 Go GDDR6
    https://www.amazon.fr/dp/B097QC2MCT

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Fetihli

ben 2 gün önce 181 tl den çıkarttırdım noterden resim çekip attım süre sınırı koyabiliyorsunuz ben süresiz çıkarttırdım devamlı alım yaparım diye

insaflı notermiş. ben 333 lira vermiştim.

• Arkadaşlar ups cumartesi teslimat yapıyor mu acaba yoksa benim kargo pazartesi ye mi kaldı, ürün dağıtım şubesine vardi benim yetki belgesi yolladım sadece ilk siparişimi hayatimdaki:)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Xendread X kullanıcısına yanıt
    Ben de 274 tl mi neydi

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: CaptainTsubasa483

Arkadaşlar ups cumartesi teslimat yapıyor mu acaba yoksa benim kargo pazartesi ye mi kaldı, ürün dağıtım şubesine vardi benim yetki belgesi yolladım sadece ilk siparişimi hayatimdaki:)

Cumartesi pazar UPS ense yapıyor. Pazartesiye kaldı kargonuz.

• amazon.co.jp
    玄人志向 NVIDIA GeForce RTX3060搭載 グラフィックボード GDDR6 12GB GALAKURO GAMINGシリーズ GK-RTX3060-E12GB/OC/WHITE
    https://www.amazon.co.jp/Kuroutoshikou-GK-RTX3060-Graphics-GALAKURO-GK-RTX3060-E12GB/dp/B08XLZGY7W/ref=mp_s_a_1_1?crid=2LE3O8IH0I5G9&dchild=1&keywords=3060&qid=1633123966&sprefix=3060&sr=8-1

• amazon.co.uk
    ASUS ROG STRIX NVIDIA GEFORCE RTX 3060 TI V2 OC EDITION GAMING
    https://www.amazon.co.uk/ASUS-STRIX-NVIDIA-GEFORCE-GAMING/dp/B09831JZR2/?aod=1

670 pound 2 stok

• 12 bin liraya 3070ti sizce iyi mi? Hala ilk çıktığında palit 3080 6700e almadığıma deliler gibi pişmanım

• quote:

Orijinalden alıntı: Fetihli

Hocam bana gönderdikleri vekalet örneği aşağıdaki gibi, orada süre görmedim bende süresiz vermek isterim. Kimlikle notere gitmeniz yeterli dediler, başında firma adı adresi vs yazıyor bunlar bana yanlış örnekmi gönderdi yoksa standartı bumudur. Birde yazıcıdan aldığım örnek çıktıyımı onaylıyor noter yoksa başatanmı yazıyor. Teşekkürler.

VEKÂLETNAME ÖRNEĞİ

VEKALET VEREN FİRMANIN ADI:

FİRMANIN AÇIK ADRESİ:

FİRMANIN BAĞLI BULUNDUGU VERGİ DAİRESİ VE NUMARASI:

Şirketimiz ve şahsım adına gelmiş ve gelecek olan ithal konusu eşya ile şirketimiz ve şahsım adına ihraç gönderilerin 4458 sayılı Gümrük Kanununun kapsamını içeren tüm işlemleri, yine şirketimiz adına geçici veya kati ihracat konusu gönderi veya eşyanın Serbest Dolaşıma Giriş, Transit, Gümrük Antrepo, Dahilde ve Hariçte İşleme, Gümrük kontrolü altında işleme, geçici ithalat ve ihracat rejimlerine tabi tutulacak her türlü eşya ve gönderilerin, Gümrüğe sunulması, Gümrükçe onaylanmış bir işlem veya kullanıma tabi tutulmasına ilişkin işlemlerin yapılması, her türlü gümrük işlemleri için, Ticaret Bakanlığı merkez ve taşra Gümrük İdarelerinde, Gümrük Saymanlık Müdürlüklerinde, Serbest Bölgelerde, İhracatçı ve İthalatçı Birliklerinde, Bölge Ticaret Müdürlükleri, Zirai Karantina, Hıfzısıhha, Veteriner Müdürlükleri, Valilikler, Konsolosluklar, Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu, Ticaret Borsaları, Tarım ve Orman Bakanlığı İl Müdürlüklerinde, Merkez Bankasında, Bankalarda, Kambiyo mercilerinde, Sanayi ve/veya Ticaret odalarında, Bilim Sanayi Teknoloji İl Müdürlüğü’nde, limanlarda, antrepolarda, Ticaret Bakanlığı ürün güvenliği ve denetimi, ithalat ve ihracat genel müdürlükleri ile ürün denetmenleri grup başkanlıkları, Hazine ve Maliye Bakanlığı Defterdarlıklar, Vergi Dairesi Başkanlıkları ve Vergi Dairesi Müdürlüklerinde, Türk Standartları Enstitüsü merkez ve taşra birimleri, Türkiye Atom Enerji Kurumu, Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü, Ticaret Bakanlığı, Hazine ve Maliye Bakanlığı, Kültür ve Turizm Bakanlığı, Tarım ve Orman Bakanlığı, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Adalet Bakanlığı, Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler  Bakanlığı, Dışişleri Bakanlığı, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı, Gençlik ve Spor Bakanlığı, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı, Milli Eğitim Bakanlığı, Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı, Sağlık Bakanlığı, Milli Savunma Bakanlığı, İçişleri Bakanlığı’nda, Cumhurbaşkanlığı, Cumhurbaşkanı Yardımcısı ve Bakanlıklara bağlı tüm birim, kurum ve kuruluşların merkez ve taşra teşkilatları dahil olmak üzere tüm resmi dairelerde, e-imza ile başvuru dahil, mevzuatın verdiği yetki ve sorumluluklar çerçevesinde kendilerine tevdi edeceğimiz ve doğruluğuna ilişkin sorumluluğu tarafımıza ait bulunan fatura, Atr, Eur1, Menşe Şahadetnamesi, Form-A, Eur-Med, Sigorta Poliçesi, Yatırım Teşvik Belgesi, Dahilde ve Hariçte İşleme İzin Belgeleri ve/veya İzinleri, Ekspertiz Raporu, Konşimento, Navlun Makbuzu, Çeki Listesi ve kıymeti etkileyebilecek Royalti ve Lisans ödemelerine ilişkin sözleşmeler, satıcıyla, aramızda münasebet olup olmadığına ilişkin belgelere uygun olmak şartıyla, Gümrük Beyannamelerinin tescil işlemlerinin e-belge sistemi aracılığıyla yapılması, Gümrük Beyannamelerinin mahsus kutularının ve Gümrük kıymet bildirimlerinin doldurulması ve imzalanması işlemlerinin ifası ve takibine, ihracat işlemleriyle ilgili fatura, çeki listesi, ATR, EUR.1, Eur-Med, Form-A, Menşe Şahadetnamesi düzenlemeye ve imzalamaya, eşya gönderileri ile ilgili T.S.E. kontrolü, ölçü ayarlar denetimi, garanti belgesi, garanti muafiyet işlemleri, telif hakları gibi giriş ve çıkış işlemlerinin gerektirdiği her türlü işlemlerini yürütmeye, yük teslim belgesi, ordino ve konşimentolarını almaya, imzalamaya ve cirolamaya, geçici taahhütnameleri imzalamaya, tahmil, tahliye ve teslim işlemlerini yapmaya ve yaptırmaya, eşyayı sevk ve nakle, her türlü vergi, resim, harç, teminat, depozito, fazla mesai, yolluk, harcırah ve navlun gibi ithalata ve ihracatta ödenecek vergi, resim ve harçları ve fonlar ödemeye, ve her türlü teminatı, Ticaret Odası, Mal Müdürlüğü ve Saymanlık Müdürlüklerine yatırmaya, teminat olarak yatırılan nakit ve teminat mektuplarını almaya, her türlü belgeyi almaya, her türlü Gümrük işlemlerine gerektiğinde itirazda bulunmaya, yatırılan bu vergi, resim, harç ve diğer meblağları geri almaya, bunlarla ilgili belgeleri teslim ve tesellüm etmeye, Serbest Bölge Müdürlüklerinde her türlü işlem formunu düzenlemeye, tanzime, imzaya, giriş ve çıkış işlemlerini yapmaya, takibe, faturalarını tasdik ettirmeye, ön statü belgelerini tasdik ve tescil ettirmeye ve Serbest Bölge Müdürlüklerinde adımıza her türlü işlemi takibe, sonuçlandırmaya, eşyanın gümrüklenmesi için yasal çerçeve içerisinde yapabileceğimiz tüm işlemleri ifaya ve ikmale, Özet Beyan ve Gümrük Beyannamesi vermeye, beyanname olarak kabul edilen diğer belgelerin düzenlenmesi ve imzalanması, Gümrük Beyannamelerinin tescil işlemlerinin e-belge sistemi aracılığıyla yapılması, yurt dışı edilmesi gereken eşya ve/veya gönderileri tekrar yurtdışı etmeye, yurda giriş işlemini, tüm ithalat ve ihracat işlemlerini takip etmeye, ithalat ve ihracat gümrük işlemlerinde her türlü kurum ve kuruluşlarca e-devlet kapsamında elektronik ortamda düzenlenen evrakların kabulü, takibine, garanti belgesi servis istasyonu sözleşmelerini imzalamaya, Yetkili Garanti Belgesi servis istasyonu sözleşmelerini feshetmeye, taahhütnameleri tanzim ve imzaya, elektronik imza sertifikası başvurusu yapmaya, teslim almaya, yenilemeye, iptal etmeye, ithalatçı ve ihracatçı birlikleri genel sekreterlikleri tarafından hazırlanan e-birlik projesi kapsamında sunulan ve net-work ağları kullanılarak ihracat ve ithalat ile ilgili belge ve beyannamelerin elektronik ortamda kabul edilmesi ve onaylanması ile harç ve aidatların aynı teknoloji kullanılarak ödenmesine, ilgili sistemin kullanılması için sistem kullanım esaslarını gösterir taahhütnamelerin imzalanması ve söz konusu sistemin kullanılmasına yarayacak şifre/şifrelerin ve kullanıcı adının benim/bizim adımıza teslim alınmasına, acentelere, özel limanlara depozito vermeye almaya, acentelerden adımıza ödenen işlemlere ait ekstreleri temin etmeye ve Ünsped hesaplarından nakit ya da havale olarak acentelere, fazla ödenen meblağları iade almaya, yetkili olmak üzere eşyanın gümrüklenmesi için yasalar ve mevzuatlar doğrultusunda yapabileceğimiz tüm işlemleri adımıza yapmaya sonuçlandırmaya, firmamız adına gümrüklerce düzenlenecek ek tahakkuk ve para cezalarına ilişkin olarak, Gümrük Uzlaşma Yönetmeliği kapsamında uzlaşma talebinde bulunmaya, Ticaret Bakanlığı Merkezi Uzlaşma Komisyonu ve Gümrük ve Ticaret Bölge Müdürlüklerindeki Uzlaşma Komisyonları için hazırlanacak başvuru formu ve uzlaşma tutanaklarına imza atmaya, Komisyona teklif sunmaya, Komisyon teklifini kabul etmeye ve uzlaşma görüşmelerine firmamız adına katılmaya, ithal ve ihraç muamelelerine ait unutulan bir kısım var ise tamamen ikmal imza ve İntaç’a, doğrudan ve dolaylı temsilci olarak Marmara Kurumlar Vergi dairesinde 9170144025 sicil numarası ile kayıtlı, Mahmutbey Mah. 2655. Sok. No:3 Bağcılar / İstanbul adresinde bulunan ÜNSPED GÜMRÜK MÜŞAVİRLİĞİ VE LOJİSTİK HİZMETLER A.Ş..’yi, gerektiğinde bu yetkilerin tamamını veya bir kısmını yapmak veya yaptırmak üzere sadece sigortalı çalışanlarını yetkilendirmeye veya vekil tayin etmeye mezun olmak üzere vekil ve nasp tayin ettim.

(Yukarıdaki vekaletname metninin noter tasdikli olarak hazırlanması gerekmektedir.)

• sagarmata22 kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun

• Bugia B kullanıcısına yanıt
    Aldıklarım olmasaydı alırdım.güzel kart

• sagarmata22 kullanıcısına yanıt

H.olsun bende 19 unda sipariş ettime yapti,10-16 kasım gösteriyor. hiç umudum yok geleceğinden ama bakalım. Umarım sorunsuz şekilde elimize ulaşır

• coolman06 C kullanıcısına yanıt

Birde bunun kısası olan vardı sanırım onu arkadaşlar paylaşırsa daha iyi olur

• 
Sayfa: önceki 72547255725672577258
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.