Otomatik gelen bir mesaj , Laptop aldığımda sormuştum , TC istediler sadece ve işlemler hallolmuştu < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
NVIDIA/AMD Ekran Kartı Stok Takibi [ANA KONU] (7248. sayfa)

-
-
hayırlı olsun hocam
-
Umarım iptal olmaz.Sipariş mail i gelmediyse kesin iptal olur.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Erkan0644 -- 1 Ekim 2021; 13:17:50 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Kim bastı düğmeye :))) hahha
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sipariş sonrası mail adresine sipariş onay maili geldiyse iptal olmuyor genelde. Siparişi verir vermez de parayı çekmeyi dener.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .alkan. -- 1 Ekim 2021; 13:18:28 > -
Arayıp TC mi vermemiz gerek ? Bir de tam olarak hangi numarayı aramam gerek ?
-
O 6600 xt tekrar girecek stoğa
-
İlk ben aramıştım , ilgili birim sizi arayacak TC için dedi , sonra onlar aradılar TC yi verdim halloldu 1 saat içinde gümrük işleri
Teşekkür ederim sağolun
-
iptal oldu hevesimiz kursağımızda kaldı :(
amazon
XFX Speedster MERC308 Radeon RX 6600 XT Black Oyun Grafik Kartı, 8 GB GDDR6 HDMI 3xDP, AMD RDNA™ 2 (RX-66XT8TBDQ)https://www.amazon.com.tr/XFX-Speedster-MERC308-Radeon-RX-66XT8TBDQ/dp/B09B4929ZV/ref=sr_1_1?dchild=1&m=A3O5TP4R0OZYXZ&qid=1633084187&refinements=p_6%3AA3O5TP4R0OZYXZ&rnid=15358539031&s=computers&sr=1-1ve girdi ama 8.2k dan girdi bu sefer oha :D
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bugia -- 1 Ekim 2021; 13:30:34 > -
Amazon TR sever heveslendirmeyi
Benim de 3060Ti'm var bekliyorum henüz iptal olmadı parayı çekti ama belli olmuyor ne zaman ne yapacağı, pek tavsiye etmiyorum oradan kart almayı
-
Bilgi için teşekkürler hocam kaça almıştınız ve LHR model mi ?
-
Yakalayamıyorum ya sormayın nerden bulsam alacağım bakalım.
-
Gereksiz pahalı hocam. 3080 kovalanır bu fiyat bandına.
-
amazon tr den taksitle alabielceğim 3060ti arıyorum. elinde listesi olan varsa benimle paylaşabilir mi
-
quote:
Orijinalden alıntı: Cezmanamazon tr den taksitle alabielceğim 3060ti arıyorum. elinde listesi olan varsa benimle paylaşabilir mi
+1 bende 3060 kilitisiz veya 3060 ti LHR'siz arıyorum uygun fiyat paylaşırsanız değerlendirelim
-
Son 3 aydır lhrsiz kart girmiyor hocam 3090 vs.hariç
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
640 euro sepette, 748 dolar kart ekstremde şu an. Bu ayki ilk alışverişim, kendi adıma 1500 euro'dan düşük olduğu için ek bir ücret çıkacağını sanmıyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X